Digidexo.com

Hva er Acidophilus godt for?

Acidophilus, en probiotiske bakterien, er funnet i fordøyelseskanalen av pattedyr. Disse bakteriene forekommer hovedsakelig i tynntarmen, og hjelpe kroppen å opprettholde riktig nivå av sunne bakterier. Acidophilus er også funnet i yoghurt kulturer. Den er et effektivt middel for en rekke helsemessige forhold.

Reduserer dårlige bakterier

Den Connecticut Center for Health sier at de naturlig antibiotika i acidophilus er nyttige for å stanse produksjonen av dårlige bakterier som forårsaker tarm, vaginal og urin-veisinfeksjon.

Kolesterol

Forskning utført ved Oklahoma State University Department of Animal Science sier at acidophilus er effektive i naturlig fjerne kolesterol fra blodet.

Melk Fordøyelse

Acidophilus hjelper personer som er laktoseintolerante å fordøye og absorbere sukker som finnes i meieriprodukter.

B-vitaminer

Den Connecticut Center for Health sier at acidophilus hjelpemidler i fremstillingen av en rekke B-vitaminer, for eksempel folsyre, B5, niacin, B12 og B6. Disse vitaminer bidra til å regulere kroppens kjemiske reaksjoner.

Kreft

The American Cancer Society sier at acidophilus hjelper nøytralisere kreftfremkallende stoffer, særlig agenter som fremmer tykktarmskreft.