Digidexo.com

Diett for å unngå Fiber

Fiber er en gunstig stoff i kostholdet ditt, men hvis du har irritabel tarm syndrom (IBS), kan legen din har sagt du skal unngå å spise mye av det, i hvert fall i løpet av fakkel-ups. Ifølge Mayo Clinic, kan spise fiber gjøre gass og kramper verre for IBS lider (se referanse 1). Cutting fiber ut av kostholdet ditt er enkelt, men sørg for at du ikke er å kutte ut næringsstoffer samtidig.

Frokost

Spis en bolle med befestet frokostblanding med melk. Velge en kornblanding som har liten eller ingen fiber, slik som sprø ris.

En annen lav-fiber frokost er pannekaker med en side av egg og pølse eller bacon. Ingen av disse matvarene har fiber, og proteinet i egg og bacon vil bidra til å holde deg gående.

Frokost drikker som kaffe, te og de fleste juice er fint på en lav-fiber diett. Hvis du drikker appelsinjuice, kjøpe lav-masse variasjon. Ikke drikk sviske juice.

Lunsj

Lag en sandwich på hvitt brød. Legg kjøtt og ost. Kjøtt ikke har fiber, heller ikke meieriprodukter, med mindre fiber er blitt tilsatt i løpet av behandlingen. Du kan lage et bredt utvalg av smørbrød ved å rotere typer kjøtt og ost du spiser. Legg noen grønnsaker for ekstra ernæring. Agurk og avokado skiver er deilig på smørbrød og legger svært lite fiber i kostholdet ditt (se Referanse 2).

Hermetisert suppe er en annen god lunsj valg. Velg en som er lav i natrium, som å spise massevis av hermetisert suppe vil dramatisk øke din natrium inntak. Legg noen stk saltet kjeks eller krutonger, og dryss med litt ost hvis det er en god akkompagnement for at suppe.

Middag

Gå til en fast-food restaurant og spise hva du vil uten å bekymre deg fiber, med mindre du spiser en bønne burrito. Denne strategien kan slå tilbake, fordi fet mat kan forverre IBS symptomer (se referanse 1). Lage noe sunt hjemme, i stedet.

En frisk lav-fiber middag er en kjøtt, en lav-fiber vegetabilske og brød. Prøv å grille en kyllingbryst eller svinekotelett og serverer den med en bakt potet. Ikke spise huden av poteten, som det er der fiberen er i det vegetabilske.

En annen deilig middag er nudler med Alfredo saus. Legg noen terninger kylling og et par stykker av rød paprika og du har fått en betydelig lav-fiber måltid. Legg en side av hvitløk brød for ytterligere scrumptiousness.