Digidexo.com

Nyre Detox Urter

Når vi fordøye maten, kan rest giftstoffer og avfall akkumuleres i nyrene. Hvis disse giftstoffene er igjen uten å bli renset ut, kan de føre til nyrestein og andre problemer. Mange urter gjør en fin jobb med å kvitte nyrene av giftstoffer uten å rane kroppen av elektrolytter og viktige næringsstoffer. Noen av urter omfatter einebær, bearberries og persille.

Einebær

Juniper har en eldgammel historie. Ifølge legenden, familien til Jesus gjemte seg bak en einerbusk under flukten fra Egypt. Juniper også pleide å være den primære smakstilsetning i gin. I tillegg til en tonic for nyrene, einebær motvirke væskeretensjon. Vær forsiktig med å ta einer hvis du tror du kan være gravid --- indianere brukte det som en naturlig prevensjon. Bratt en teskje av bladene i en kopp kokende vann i 20 minutter. Ta en kopp tre ganger om dagen.

Bearberry

Også kjent som UVA Ursi, ble denne urten heter bearberry fordi bjørner liker å spise den. Ifølge boken "The Ways of Herbs" av Michael Tierra, vokser bearberry i mange deler av Nord-Amerika. Indianere lenge brukt det som et middel for blære infeksjoner. I tillegg til sine rensende egenskaper, er urten antibakteriell og kamper infection.Combine en unse av bearberry og noen ingefær rot. Hell en halvliter kokende vann over urtene og cover, la den stå til den når romtemperatur. Drikk tre kopper per dag.

Persille

Native til Middelhavsområdet, persille ble ofte plantet i klostre av munker i middelalderen for sine medisinske og ernæringsmessige verdi. Bladene og røttene kan brukes til urinveisinfeksjoner, og roten er spesielt bra for å bli kvitt steiner i nyrene. Legg en unse av persille til en halvliter kokende vann. Når det er nedkjølt, oppvarmer bare hva du har tenkt å drikke. Ta to til tre kopper daglig.