Digidexo.com

Hvordan øke extensor bevegelsesmøns hos premature

Hvordan øke extensor bevegelsesmøns hos premature


Enhver nyfødte som er født tidligere enn 37 uker regnes som premature. Premature babyer nesten alltid tilbringer sine første ukene eller månedene i en neonatal intensivavdeling, og de ofte håndtere utviklingsmessige vansker fra ikke å ha tilstrekkelig tid til å utvikle og tone. En av disse vanskeligheter er vellykket gjennomføring av forlengelsen holdning, noe som betyr at de armer og ben kan strekke seg ut, og strekking, som er en naturlig, krøll stilling. Naturligvis, premature babyer har en tendens til å ligge flatt og ikke kan arbeide mot tyngdekraften uten assistanse.

Hvordan øke extensor bevegelsesmøns hos premature

•  Legg et mykt teppe på gulvet, og legg babyen på teppet på magen hennes for økte perioder før hun når 90 minutter per dag. Å tillate barnet å være plassert på magen lærer henne til å danne fysiologisk fleksjon, noe som er strukturell støtte som tillater en baby å bevege seg mot tyngdekraften uten å bryte sammen, og extensor posering, som er den naturlige strekking av ryggraden, ben og armer. Fullbårne babyer er født med denne ferdigheten, men premature barn trenger å bli undervist. En prematur baby på magen hennes vil lære å løfte hodet og strekke armene og beina, ifølge Vickie Dakin, en pediatrisk fysioterapeut i Tampa, Florida.

Bruk posisjonering hjelpemidler for å fremme fleksjon og ekstensjon positurer, for eksempel grense støtter, reir og spurv, ifølge American Academy of Pediatrics. Grense støtter og reir hjelpe deg å flytte plasseringen av barnet, for eksempel fra ryggen til hans side, uten å løfte ham, noe som gir ham en følelse av posisjonerte seg selv og lærer ham hvilke posisjoner lindrer stress og ubehag mest. Buntings er tepper som lar den naturlige varmen fra barnets kropp å ikke flykte og for å holde ham varm. Alle disse produktene fungerer for å holde barnets kropp komfortabel mens han utvikler, som er nøkkelen i påskynde utviklingsprosess.

Besøk en pediatrisk fysioterapeut som kan hjelpe barnet å øke hennes utvalg av bevegelse og muskel tone, som vil hjelpe henne støtte sin egen kropp og øke hennes extensor posering. Den fysiske terapeut vil bruke øvelser som å ha babyen ligge på ryggen hennes og oppfordre henne til å løfte hodet ved å vise hennes interessante bilder, ifølge BabyCenter.com. Fysioterapi tilbys én gang barnet har modnet til rundt tre år gammel og er fremdeles problemer med utvidelsen holdning. Dette er ikke et nødvendig skritt for de fleste premature babyer

Hint

  • Når barnet er å tilbringe tid på magen, gjør alt du kan for å holde ham komfortabel. Gni ryggen, distrahere ham med leker, og forbli nær gulvet slik at han ikke føler seg forlatt. Fordi han trenger tid til å utvikle extensor skuespill ferdigheter, vil han i utgangspunktet ikke liker å bruke tid på magen hans.
  • Spør legen din hva slags posisjonering hjelpemidler du bør bruke med barnet ditt. Snakk også med babyens lege før du sender ham til en fysioterapeut. Legen din vil vite riktig type behandling for barnet ditt, og når det skal iverksettes.
  • Ikke forsøk å løfte eller strekke babyens kroppen før den er klar. Dette kan føre til skade på ryggraden eller arm og ben muskler, som ennå ikke er klar til å tone og stretch.