Digidexo.com

Hvordan avlaste halsbrann med hjem rettsmidler

Hvordan avlaste halsbrann med hjem rettsmidler


Å vite hvordan å lindre halsbrann med hjem rettsmidler vil spare deg for penger og tid. Mange ganger forebygging er nøkkelen til å kontrollere halsbrann. Hvis du lære teknikker for å kontrollere halsbrann, vil du ikke trenger behandling så ofte.

Halsbrann er vanligvis forårsaket av inntak av mat eller drikke som forårsaker smerte og ubehagelige følelser i brystet og mageområdet.

Hvordan avlaste halsbrann med hjem rettsmidler

En før du spiser - Ta noen skritt før du spiser for å redusere mulige effekter av halsbrann.

Sitte ordentlig mens du spiser. Ryggen skal være rett og føttene flatt på gulvet. Denne brønnen hjelpe deg fordøyelsessystemet riktig behandle din mat og på en riktig måte.

Unngå mat som har en tendens til å forårsake halsbrann for deg, for eksempel bønner, kål, krydret mat og løk. Når du har halsbrann, merker det på kalenderen din og skrive ned hvilke matvarer du spiste før halsbrann og hvor alvorlig det var.

Drikk et glass vann før et måltid og drikke vann med jevne mellomrom i løpet av dagen slik at du forbruker minst åtte glass rett vann per dag.

Tygg maten grundig og sakte gjennom hele måltidet. Aldri jag når du spiser. Ikke bare bidrar det til halsbrann, men det utgjør også en kvelningsrisiko.

matforbruk - Spis sunn mat tilberedt på en trygg og sunn måte for de beste resultatene. Tungt stekt, fet og panerte matvarer er ikke bare usunt, men de kan bidra til halsbrann.

Legg fersk ingefær til måltidet.

Prøv ikke å drikke væske under måltidet, spesielt alkohol.

Ikke ha stramme klær mens du spiser.

Du kan unngå risikoen for halsbrann ved å overvåke din organer reaksjon før, under og etter måltider.

etter at du spiser - Ta en lang spasertur etter måltidet. Ikke bare vil det hjelpe deg å holde vekten av, men det vil også hjelpe kroppen din fordøye maten.

Drikk et glass vann etter måltidet.

Drikk te etter måltidet, for eksempel grønn te eller urtete. Te er veldig beroligende for magen. Kamille te er kjent for å være veldig beroligende til magen.

Unngå å drikke alkohol eller koffein.

Legg til ekstra fiber til måltidet i form av grønnsaker eller en pulverisert fiber løsning. Tilleggs fiber kan hjelpe kroppen din fordøye maten ordentlig.

Bruk en urtemedisin som fordøyelsesenzymer. Ta fordøyelsesenzymer i form av en pille eller pulver som du blander inn i et glass vann etter måltider.

Hvis du trenger ytterligere lindring av halsbrann, kan du ta over disk antacida. Antacida normalt redusere kalsium og det er derfor de har tilsatt kalsium i dem. Ikke ta antacids som et kalsiumtilskudd.

Hvis du trenger mer hjelp med halsbrann, se i "Ressurser" nedenfor. Du kan lindre halsbrann med hjem rettsmidler.