Digidexo.com

Hva kan jeg spise på en 1200-kalori diett?

Telle kalorier kan være både utfordrende og forvirrende. Du vet kanskje ikke hva du skal spise for å holde seg innenfor en 1200-kalori diett. Frykt ikke, det er alltid håp. Nedenfor er åtte gode måter å hjelpe deg med din diett spørsmål og bekymringer. Husk at nøkkelen til å miste vekt er å holde kalori teller ned.

Spis Seasonal frukt hele dagen

Epler, meloner, jordbær og druer er deilig og vil ikke veie deg ned. Naturlig frukt er fylt med vann, noe som gjør det lett fordøyelig. Rå frukt utfyller en 1200-kalori diett pent. Rå frukt består av minst 80 prosent vann og generelt har mindre enn 70 kalorier per porsjon med unntak av avokado, bananer og tørket frukt.

Grill, Bake og Steam

Grill eller stek kylling og fisk. Et triks for å måle et kyllingbryst eller et stykke kjøtt uten å bruke en skala er ved å kutte det ned til størrelsen på en kortstokk. Dette gir deg ca 3 gram. Bake eller grill laks, torsk eller tilapia med løk. Damp eller grill skalldyr som reker, som er lav i fett.

Tenk Brown

Du har lov til å spise hele korn pasta, brød og kjeks. Sørg for å lese de ernæringsmessige informasjonsskiltene på baksiden eller på siden av emballasjen. Dette er den beste måten å korrekt telle kalorier slik at du holder deg innenfor 1200 per dag. Disse etikettene også gi antall fett, karbohydrat og protein gram per porsjon.

Grønnsaker

Rå grønnsaker er de beste. Prøv skarpe brokkoli spyd, gulrot og selleri. Til middag kan du lett damp grønnsakene og tilsett krydder for smak. Grønnsaker er en ypperlig siderett til et måltid.

Snack på It

Spis matvarer som lav-fett, lav-kalori yoghurt, 2 ss mandler, gelatin, fettfri popsicles og pretzels. Substitute frossen yoghurt for iskrem. Prøv å snack på anledningen. Målet er å nyte din diett uten å føle ulykkelig om det.

Gjør det selv

Lag velsmakende måltider som er lav i kalorier og fett. For eksempel erstatte en hjemmelaget mager kalkun burger for en tykk, saftig cheeseburger. Substitute fettfattig ost laget med skummet melk for hele ost. Erstatte vanlig yoghurt krydret å smake for kremet dressinger. I stedet for å kjøpe butikk-brakt pizza, som er lastet med fett og kalorier, skape lav-kalori pizza lastet med grønnsaker, kalkun pepperoni eller pølse.

Drinker

Konsumere mye vann. Hold deg unna sukkerholdig brus og saft drikker med små prosenter av ekte frukt juice. For eksempel, mange kartonger og flasker "juice" er bare 10 prosent av ekte frukt juice og har en tendens til å være full av kalorier og sukker.

Sauser

Som en tommelfingerregel, sauser med fløte, melk og olje har en tendens til å være høyere i kalorier. Så prøv redusert kalori sauser. En annen tommelfingerregel er at krydder som salatdressing, merket lite fett, har en tendens til å ha færre kalorier også. Pickles, ketchup og mustards som Dijon, gul og honning er alle akseptable og kan spises uten bekymringer.