Digidexo.com

Varicose Vein Laser Treatment

En varicose vein er en stor, utstående og misfarget blodåre i leggen. Åreknuter oppstår når blodårene som fører blod til hjertet blir mer elastisk og begynner å strekke. Åreknuter forekommer som oftest i bena og underekstremitetene, siden når disse årer pumpe blod til hjertet at de må jobbe hardere siden de kommer mot tyngdekraften. Åreknuter avvike fra edderkopp årer, som er mindre lilla årer som også kan bli utvidet.

Laser behandling for åreknuter

Ifølge The Vein Directory, er bare små åreknuter behandles med laser terapi. Vaskulær Web fremgår det at laserterapi omfatter innsetting av en liten fiber inn i en åreknuter. Dette fiber deretter avgir pulserende lys terapi, eller laserlys, noe som fører til venen å forsegle seg av. Et antall forskjellige lasere brukes i behandling av åreknuter: diodelasere, langpuls alexandrite lasere, langpulslasere, Nd YAG-lasere og intense lys pulslasere. Når venen har tettet seg av, omdirigeringer blodet seg automatisk gjennom andre sunnere årer. Det forseglede varicose vein deretter krymper og dør, så det er ikke lenger synlig.

Gjør det vondt?

Pasienten er gjort på poliklinisk prosedyre, og vanligvis ingen bedøvelse blir brukt. Overflaten av huden er vanligvis kaldt, enten ved laser selv eller av et annet kjølemiddel før administrering av terapien. En aktuell bedøvelse brukes noen ganger, og det kan være lurt å ta en NSAID (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler som brukes for smertelindring) før prosedyren. Under behandlingen, kan du føle en liten kribling i området der laseren blir forvaltet. Denne kriblende kan være ubehagelig, men er vanligvis ikke smertefull.

Etter Påvirker

Huden kan vises røde og klødde noen dager etter laserbehandling. Du vanligvis ikke vil føle deg mye smerte, og huden din vil gå tilbake til normalt etter et par dager. For at varicose vein til å forsvinne, kan det hende du trenger flere behandlinger. The Vein Directory sier at vanligvis mellom to og seks behandlinger er nødvendig. Derfor kan du ikke merke en merkbar forskjell etter første behandling. Det er ingen andre uttalte bivirkninger forbundet med laserbehandling.