Digidexo.com

parasitter behandling mennesker

Sjeldne parasitter hos mennesker

Parasitter hos mennesker kan føre til alle slags problemer. Det finnes mange typer parasitter, såsom ormer, mikroskopisk protozoer og hudparasitter. De fleste utgjør ingen fare (og noen til og med hjelpe oss), men det finnes noen som kan være farlig for folks helse.

Menneskelig Bremser

Det er ca 150 arter av Bremser, men bare én, Dermatobia Hominis, bruker mennesker som vert for klekking larver. Den Bremser vil legge egg på huden. Når larven tar varsel av varmen i kroppen vil det klekkes og grave dypere inn i huden. Der vil det fôr til ca to måneder. Etterpå vil den krype ut og slippe til bakken, hvor det vil ta en uke å bli en voksen Bremser.

Trypanosoma brucei

Trypanosoma brucei, som overføres til mennesker ved Tsetsefluer, forårsaker sovesyke, eller Sovesyke. Parasitten lever på blod av sine menneskelige vert. Det er ikke drept av immunsystemet fordi dens cellemembran har et meget tykt belegg av glykoprotein og stadig forandrer sin struktur til å unngå å bli oppdaget. Sluttfasen av sykdommen, etter at parasitten penetrerer blod-hjerne-barrieren og kommer inn i hjernen, kan føre til alvorlige helseproblemer som koma, bevisstløshet, søvnløshet eller død.

Loa Loa

De trådliknende orm loa loa lever under huden forårsaker loiasis. Kalt øyet orm, fordi det kan blitt funnet migrere i øyet, er det båret av hjort fluer og mango fluer. Livssyklusen til loa loa starter når en loa loa hunnen føder microfilariae inni en infisert menneske. Når en hjort fly tar blod fra infiserte menneskelig microfilariae vil utvikle seg til larver. Disse larvene blir så redeposited inn i menneske, under huden, via hjort fly hvor de vil utvikle seg til voksen loa loa etter et år.

Anisakis

Anisakis er rundormer som lever i magen av sine verter. Spise rå fisk eller blekksprut kan overføre ormer inn i en menneskelig vert, hvor de vil bare overleve for et par uker. Men innenfor disse ukene ormer kan føre til magesmerter og kvalme.

Tegn og symptomer på Lung parasitter hos mennesker

Tegn og symptomer på Lung parasitter hos mennesker


Ifølge parasitter hos mennesker, er om lag 22 millioner mennesker i Afrika, Sør- og Mellom-Amerika, og Asia infisert av humane lunge flukes (trematodes), som er parasitter som vanligvis lever i lungene. I alvorlige tilfeller kan lunge flukes reise til ryggmargen, forårsaker lammelser, eller til hjertet, noe som kan føre til døden. Parasitten er oftest funnet i sjømat, og hvis inge det vil gnage seg gjennom tarmen og inn i lungene, der dens livssyklus er fullført. Flukes kan også leve i blod, tarmer og lever.

Hoste

En av de vanligste symptomene på lunge flukes er hoste, som kan begynne som en tørr duvende hoste og fremgang til alvorlig hoste med røde flak av blod.

Smerte

Pasienter kan legge merke alvorlige bryst og abdominal smerte som et resultat av betennelse. De kan tilskrive denne smerten til å hoste når det er faktisk et resultat av den parasittiske infestation.

Feber

Selv om mange lunge parasitt infeksjoner gå ubemerket hen, kan mer alvorlige tilfeller føre til en lav til høy feber.

Diaré

Lunge flukes kan forårsake diaré. En måte å detektere lungeklørne er å teste avføring av pasienter som viser symptomer; De reiser ofte inn i tarmen og gjøre veien ut av kroppen.

Andre betingelser

De som lider av hyppige tilfeller av lungebetennelse og bronkitt kan vurdere blir testet for lunge parasitter, som ofte bidrar til utvikling av disse forhold. De kan også bidra til utvikling av lunge abscesser.

Hvordan behandle menneske Parasitter

Det er anslått at 80% - 90% av folk i den vestlige halvkule har noen form på intern parasitt. Worms og protozoer inn i kroppen på en rekke måter. Fra uvasket frukt og grønnsaker, forurenset kjøtt, unnlatelse av å vaske hendene ofte nok, får en menneskelig parasitt kan være vanskelig å unngå. Vårt moderne kosthold av bearbeidet og modifisert mat gjør det umulig for kroppen å forsvare seg mot disse inntrengerne. Parasitter angripe og lever i mage, tarm og organer, bidrar til fedme, rane oss av viktige næringsstoffer, og forårsaker flere helseproblemer.

Hvordan behandle menneske Parasitter

Kolon Rensing og Herbals

•  Ta en kombinasjon av Psyillium skall Urter, Wormwood, og nellik daglig. Psyillium skall Urter og Wormwood vil drepe de voksne parasitter i kroppen din, og nellik vil drepe eggene.

Black valnøtt, Goldenseal, Wormseed og grapefrukt, er alle effektive parasitt mordere.

Gjør en Master Cleanse. The Master Cleanse innebærer fasting på lemonaid laget med sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper. Du drikker et saltvannsblanding hver morgen for å spyle parasitter og andre giftstoffer fra tarmen og drikke en lakserende te hver kveld for å hjelpe eliminering prosessen. Den raske fortsetter i 10 dager

hvitløk og ingefær er svært effektiv mot rundormer, og store mengder gresskarkjerner er effektiv mot både rundorm og bendelorm.

Drikk store mengder rent vann. Forskning vann nøye. Mange flaske vann er noe mer enn vann fra springen i en flaske.

Diet

Unngå kaffe, raffinert mat, sukker og alkohol mens behandling for parasitter.

Spis mye mat er kjent for å avskrekke parasitter. Hvitløk, ananas og papaya frø alle bidra til å drepe og avskrekke ulike typer pf parasitter.

Konsumere en høy fiber diett. Fiber hjelper klart ut de døde parasitter og deres egg.

Spis mye mat med høyt betakaroten. Vitamin A bidrar til å øke motstand mot larver.

Legg Probiotika til dine matvarer. Probiotika bidra til å gjenoppbygge de gode bakteriene i magen og tarmen. Dette gjør tilstander i tarmen ugunstig for parasitter.

Hint

 • Noen mennesker har hatt gode resultater ved hjelp av en fjernkontroll for å kvitte seg med parasitter.
 • Smaken din mat med tumeric. Dette krydderet hjelper drepe visse typer ormer.

Liste over Parasitter at mennesker kan få som begynner med H

Liste over Parasitter at mennesker kan få som begynner med H


Den menneskelige rase har en lang og ofte skumle historie med parasittinfeksjoner. Parasitter kommer i mange former, fra ormer til insekter. Verdens helseorganisasjon anslår at 2 milliarder mennesker verden over er smittet med parasittiske ormer alene. Moderne medisin har vært viktig i behandling av parasittiske infeksjoner, og i å forbedre livet til pasienter, spesielt i tropiske områder.

Heterophyes Heterophyes

Et lite lykketreff, eller flatworm, denne parasitten smitter mennesker gjennom kokt ferskvannsfisk. Funnet i Egypt, Midtøsten og Fjerne Østen, Heterophyes heterophyes festes til tynntarmen som forårsaker magesmerter og diaré. Sjelden parasitten kan migrere til andre organer som hjertet og hjernen. Tilstedeværelsen av parasitten er diagnostisert ved mikroskopisk undersøkelse av avføringen og behandlet med antelmintiske medikamenter.

Hymenolepis Nana

Hymenolepis nana er en dverg bendelorm som måler 0,5 til 1,5 inches. Denne parasitten infiserer den menneskelige verten gjennom mat eller vann som er forurenset med rotte avføring. Finnes over hele verden, fører det ofte ingen symptomer. Imidlertid kan alvorlige infeksjoner forårsake svakhet, dårlig appetitt, hodepine, magesmerter og diaré. Tilstedeværelsen av parasitten er diagnostisert ved mikroskopisk undersøkelse av pasientens avføring og infeksjonen er behandlet med antelmintisk medisinering.

Hookworm

Hakeorm kan leve i flere uker i jord som var forurenset med infisert menneske, katten eller hunden avføring. Hakeorm finnes over hele verden, men hovedsakelig i varme, fuktige klima. Noen hookworm arter bare infisere huden mens andre migrere til tarmkanalen. Den vanligste symptom er anemi hvis parasitten er i tarmen eller lokaliserte kløe og rødme hvis parasitten er i huden. Hakeorm infeksjoner er diagnostisert gjennom mikroskopisk undersøkelse av avføring eller hud prøver og behandles med medisiner albendazole.

Hodelus

Et vanlig problem i grunnskolen, er det hodelusen en parasittisk insekt finnes over hele verden. Fant bare på mennesker, er hodelus overført gjennom infiserte eiendeler eller direkte head-to-head kontakt. Lus trenger å mate på blod flere ganger om dagen og vil dø i løpet av to dager utenfor menneskekroppen. Det vanligste symptomet er et kløende hodebunn. Hodelus infeksjoner er diagnostisert ved å undersøke hodebunnen for tilstedeværelse av egg eller voksne lus. Behandlinger for parasitten er tilgjengelig over disk eller ved resept.

Hva typer parasitter kan mennesker kontrakt?

Hva typer parasitter kan mennesker kontrakt?


Mennesker er infisert av to forskjellige typer parasittiske organismer. Protozoer, som er encellede organismer, forårsake en rekke ulike sykdommer - mens helminths eller parasittiske ormer lever i tarmen eller andre organer. Symptomene på infeksjon og fremgangsmåte for behandling variere, avhengig av hvilken type organisme ifølge Des Moines området Community College.

Giardia

Giardia intestinalis er også kjent som Giardia lamblia og Giardia duodenalis. Giardia parasitter lever i tarmen hos infiserte mennesker eller dyr. Parasitten finnes i alle regioner av USA og verden rundt. Den finnes i mat, vann eller jord som har blitt forurenset med infisert fecal restene. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, sprer Giardia via forurenset drikkevann eller ved å svelge infisert rekreasjons vann. Det sprer seg også gjennom ukokt mat smittet med Giardia, blant andre metoder. Personer med Giardia erfaring magesyke, diaré, gass og fettete avføring. Symptomene vanligvis vedvarer mellom to og seks uker.

Amebiasis

Den Entamoeba histolytica parasitten forårsaker amebiasis. Sykdommen kan ramme hvem som helst, ifølge CDC, men det er mest vanlig i tropiske land med dårlige sanitærforhold. Du kan bli smittet ved et uhell inntak av forurenset mat eller væske eller ved å plassere infiserte objekter i munnen. Symptomene er vanligvis ganske mild og involvere magekramper og løs mage, men noen ganger en mer alvorlig form av sykdommen som kalles amebic dysenteri utvikler. Hvis du har amebic dysenteri kan du lider blodige avføring, feber og magesmerter. I sjeldne tilfeller kan parasitten også kolonisere lungene, hjernen eller leveren.

Roundworm

Rundormer er helminths, eller parasittiske ormer som lever i tarmen. De infisere mennesker som lever i varme og tropiske klima. Ascariasis er den vanligste typen av rundorm infeksjon, ifølge University of Maryland Medical Center, denne sykdommen påvirker om lag 1 milliard mennesker. Nysmitte med ascariasis ved å spise eller drikke forurenset mat. Symptomene inkluderer nærvær av ormer i avføringen eller i spy - samt kvalme, diaré, vekttap og tretthet. Hookworms er en annen vanlig type rundorm infeksjon. Hookworm larvene trenge sålene på bare føtter og jobbe seg gjennom lungene og inn i tynntarmen. Hvis du er infisert med hookworms kan du være asymptomatiske og viser ingen symptomer i det hele tatt - andre opplever magesmerter, tap av appetitt, utslett, tungpustethet, hoste og pustevansker.

Bendelorm

Mennesker er utsatt for flere ulike typer parasittiske bendelorm. The Mayo Clinic viser at svinekjøtt bendelorm eller Taenia Solium er den farligste. Den voksne ormen, som vokser til å være rundt 20 fot lang, produserer egg som klekkes til larver. De larver skjema cyster i lever, hjerne eller muskel-vev. Ifølge Parasitesinhumans.org, cyster alder og deres skallkonstruksjoner svekkes - dette skaper en betennelses kroppslig reaksjon som innebærer svimmelhet, hodepine, kramper, organsvikt og selv plutselig død. Nysmitte med svinekjøtt bendelorm ved å spise kokt kjøtt, gjennom dårlig hygiene og ved eksponering for husdyr.

Nematode parasitter hos mennesker

Nematode parasitter hos mennesker


Nematoder, også kjent som rundormer, er svært rik på natur og tallmessig insekter. Nematoder artene er enten parasittisk eller frittlevende og lever av bakterier. Kveis som oftest infiserer mennesker er filarial ormer, whipworms, hestehår ormer, Ascaris og hakeorm.

Typer

Ifølge Cleveland Clinic, Enterobius vermicularis årsaker enterobiasis, fører Ascaris lumbricoides ascariasis, Ancylostoma og Necator årsak ancylostomiasis og Trichinella spiralis forårsaker trikinose. Disse er de mest vanlige rundorm parasitter som infiserer mennesker.

Infeksjon

Den vanligste modusen for smitte er når en person svelger rundorm egg. Kontaminering skjer gjennom en manuell overføring av eggene gjennom avføring, jord, støv eller andre deler av omgivelsene. Hakeorm inn i huden direkte, vanligvis gjennom jord. Filarids inn i huden gjennom fluebitt.

Symptomer

Rundorm infeksjon symptomer avhenger av hvilke arter av rundorm, men er diaré, kløe rundt det infiserte området, søvnproblemer, magesmerter eller blindhet. Du kan identifisere egg eller ormer i avføringen eller på hud som omgir anus.

Behandling

Behandlingen er avhengig av hvilken type infeksjon. Behandlingstyper inkluderer resept eller over-the-counter medisiner som varierer etter dosering.

Forebygging

Opprettholde riktig hygiene: Vask hendene ofte med såpe og vann, lage mat eller vaske råvarene før spising, unngå å gå barbent i jord, slitasje rene undertøy og bade ofte.

Tegn og symptomer på Domesticated Animal parasitter hos mennesker

De vanligste infeksjoner av parasitter fra tamme dyr til mennesker er fra hunder og katter. IMHO (Toxocara) er den vanligste parasitten overføres, ifølge Stephen Kayes, Ph.D., i sin Bionet artikkelen "hunden eller katten parasitter som infiserer mennesker." Ifølge "Emerging Infectious Diseases," er hunder kjent for å bære opp til 11 forskjellige typer parasitter som kan overføres til mennesker eller andre former for dyreliv. Tegn og symptomer varierer avhengig av parasitten.

Definisjon

Toxocara canis overføres fra hunder til mennesker, og Toxocara cati overføres fra katter. Begge er parasitter men dog versjonen er mer vanlig som katter har en tendens til å være renere enn dyr som hunder.

Årsaker

Toxocara er en parasitt som infiserer og bor i vev hos mennesker. Mennesker smittes ved å spise eller svelge egg igjen på overflater, i skitt eller fra dyr avføring, ifølge Centers for Disease Control.

Symptomer

Vision vansker, hodepine, feber, hoste, astma eller lungebetennelse er vanlige symptomer på infeksjon.

Diagnose

Leger kan kjøre blodprøver for å finne ut om du er infisert av Toxocara parasitten.

Behandling

Anti-parasitt medikamenter muligens kombinert med anti-inflammatoriske legemidler kan være foreskrevet for å behandle en bekreftet tilfelle av Toxocara hos mennesker.

Forebygging

Hunder og katter bør bli sett av en veterinær regelmessig for å sikre at de er fri for sykdom. Sykdommer, omsettelige eller ikke, kan bli behandlet av en veterinær og vil beskytte din familie og dine kjæledyr.

Interne parasitter hos mennesker

Ifølge Centers for Disease Control, minst en tredjedel av hele verdens befolkning har en form for en tarmparasitt, noe som gjør den til en av de vanligste typene av parasittinfeksjon. Parasitter kan forårsake mange symptomer som vekttap, kvalme, oppkast og diaré. Noen parasitter kan også føre til alvorlige helsemessige forhold, for eksempel sår i tarmen, gastrointestinal obstruksjon og død i land som er ubebygd.

Nematode

Den vanligste typen av nematode er E.vermicularis, eller Barnemark. Mennesker er de eneste dyrene kjent for å bli smittet av denne parasitten. Ifølge American Academy of Family Physicians, er nesten 209 millioner mennesker smittet av denne parasitten. Pinworms bor i tykktarmen. Hunnen vil bevege seg mot perineum om natten for å legge sine egg, som deretter fører til symptomer som endetarms kløe og søvnforstyrrelser. Pinworms er stort sett overført gjennom fekal-oral rute (dvs. berøre forurensede gjenstander som har kommet i kontakt med avføring, og deretter berøre slimhinner). Derfor er det viktig for alltid å vaske hendene for å unngå overføring av denne parasitt.

Giardia lamblia

Ifølge American Academy of Family Physicians, er G. lamblia den vanligste parasitten funnet i mennesker over hele verden. Det er den nest mest vanlig i USA. Denne typen er mest vanlig i områder med dårlige sanitærforhold. Parasitten spres ved fekal-oral smitte eller ved kontakt med andre som er smittet. Symptomer kan være kvalme / oppkast, diaré, magekramper og gass og vekttap.

Hook Worms

Det finnes to typer krok ormer. En art er A. duodenale, og den andre er N. americanus. Hook ormer infisere sine verter ved å skrive inn porene i huden eller hårsekker. Når en infestasjon er etablert innen den menneskelige vert, kan symptomer som pusteproblemer oppstå. Hvis en infeksjon manifesterer i tarmen, kan en alvorlig komplikasjon slik som anemi oppstå. Ifølge American Family Lege, kan hakeorm forbruke opp til 0,25 ml blod i en dag.

Bendelorm

Bendelorm kan føres gjennom i kokt kjøtt. Hvis du spiser kjøtt infisert med larver, enten gjennom biff, fisk eller svinekjøtt, da larvene vil etterhvert bli voksne ormer i kroppen din. Den farligste typen bendelorm er T. Solium. Hvis du blir infisert med denne parasitten, kan det føre til nevrologiske komplikasjoner, for eksempel anfall eller ustabilitet når han går.

Flukes

Flukes faller inn i to kategorier for sine menneskelige verter. En er kjent som de matbårne klørne, og den andre er kjent som blodklørne. Matbårne klørne føres gjennom mat, mens blodklørne er gått gjennom etter å trenge inn i overflaten av huden. Ifølge Centers for Disease Control, blodklørne som arten S. mansoni og S. heamatobium, kan forårsake leverskader og urologiske komplikasjoner, og kan også føre til kreft. Matbårne flukes er oftest forbundet med å spise rå fisk eller krepsdyr.

Forebygging / løsning

Riktig hygiene og sanitær kan drastisk redusere og forhindre spredning av parasitter. Vask alltid hendene med varmt vann og såpe. Hvis du ikke klarer å vaske hendene, bruke en anti-bakteriell, alkoholbasert desinfeksjonsmiddel. Rydder og vasker husholdningsartikler som sengetøy (i tilfelle av pinworms). Hvis du besøker i områder med kjent forekomst av parasitter, drikke flaskevann bare og spise kjøtt som har vært ferdig kokt

Interne parasitter hos mennesker og dyr

Interne parasitter hos mennesker og dyr


Det er mange forskjellige parasitter som kan smitte mennesker og dyr. Disse kan noen ganger føre til alvorlige infeksjoner som kan drepe verten, eller parasitten kan gå ubemerket hen. Disse parasittene er vanligvis ulike ormer som infiserer verts gjennom inntak av eggene.

Symptomer

Det finnes forskjellige symptomer avhengig av den spesielle infeksjon. Diaré er et symptom felles for mange parasittinfeksjoner hos både dyr og mennesker. Omvendt, er forstoppelse også et vanlig symptom, på grunn av innvollene blir blokkert av ormer. Dårlig matlyst og slapphet er svært vanlige symptomer på parasittinfeksjoner. Alvorlig tretthet er en åpenbar symptom i kjæledyr lider av en moderat eller alvorlig infeksjon. Oppblåst buk er et symptom på ormer i dyr, mens mennesker er mer sannsynlig at lider av oppblåsthet.

Bendelorm

Bendelorm kan føre til mange problemer hos dyr og mennesker. Spesielt kan de forårsake emosjonelle endringer, slik som nervøsitet. Denne type parasitt er svært vanlig i dyr, da det er vanligvis hentet fra lopper. Spesielt katter er sannsynlig å få bendelorm infeksjoner fra lopper som var på gnagere dyret har drept. Disse parasittene vanligvis ikke forårsake mange symptomer på infeksjon, bortsett fra deres synlighet i dyrets avføring.

Rundormer

Den rundorm er nok en parasitt som kan smitte både mennesker og dyr likt. Som andre parasitter, kan det være synlig i feces, men det kan også bli detektert i oppkast. I verste fall scenarier, kan rundorm infeksjon føre til lungebetennelse, men det fører stort sett mageproblemer som diaré og oppkast. Dyr får ringorm infeksjoner gjennom insektbitt; menneskebarn ofte fange den ved inntak av skitt.

Hakeorm

Hookworms er bedre kjent for fôring av deres vertens blod enn forårsaker mageproblemer karakteristisk for andre interne parasitter. Verten blir ofte utrolig svak på grunn av blodmangel. Disse parasittene er vanskelige å oppdage, men som de ikke er synlige i vertens avføring måten mange andre parasitter er. I noen tilfeller, for å overleve, verten krever en blodoverføring. Hos mennesker kan hakeorm forårsake organskade.

Hvordan diagnostisere parasitter hos mennesker

Parasitter kan være mikroskopisk eller godt synlig. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er det tre generelle typer parasitter som kan forårsake sykdommer. De er protozoer, helminths og ektoparasitter. Å behandle deg for parasitter, må legen din diagnostisere spesifikke parasitten. Han vil utføre tester basert på dine symptomer. Du bør ikke utsette behandling for parasitter som de kan utvikle seg til alvorlige sykdommer og sykdommer.

Hvordan diagnostisere parasitter hos mennesker

•  Lag en krakk prøven i en ren, tørr beholder. Prøven vil bli undersøkt for å påvise parasitter som kan forårsake diaré, kramper og gass. Det kan være nødvendig å samle tre eksemplarer på tre forskjellige dager.

La en blodprøve for å bli tatt for å sjekke for parasitter som kan finnes i blodet ditt. En annen type blodprøvekontroller for antistoffer som er tilstede når du er infisert med parasitter.

La en blodprøve for serum / plasma å ha immuno tester utført.

sender til andre typer prøvemateriale som vev, spytt, en vaginal vattpinne eller urin som forespurt av legen din.

La din lege for å gjøre en endoskopi, en X-ray, en MR-undersøkelse eller en CT scan hvis andre diagnostiske prosedyrer er ikke avgjørende.

Hva er årsaken parasitter hos mennesker?

Parasittiske ormer kan føre til mye kaos når venstre ubehandlet inne i menneskekroppen. Men fordi mange av disse parasittene vanligvis ta dager eller uker å vise noen fysiske tegn eller symptomer, hvis i det hele tatt, mange mennesker som lever med parasittiske ormer ikke engang klar over det. Og dessverre kan menneskekroppen trekke parasitter på en rekke måter.

Forurenset vann

Infiserer mer enn 2 millioner amerikanere hvert år, er Giardia en av de mest vanlige tarmparasitter i USA. Oftest kontrahert ved å drikke skittent eller forurenset vann, de vanligste symptomene på Giardia er diaré, magekramper og kvalme.

Forurenset mat

En encellet parasitt, kan Coccidia forårsake en infeksjon i kroppen gjennom mat eller vann som er forurenset med Cryptosporidium. De vanligste symptomene er diaré, oppkast og kvalme, men noen ofre kan være uten symptomer overhodet.

Trichinella spiralis er en rundorm kjent for å forårsake infeksjon trikinose hos mennesker. Gått inn i menneskekroppen gjennom rå eller kokt kjøtt, særlig svinekjøtt, de fleste som kontrakt denne parasitten viser ingen tegn eller symptomer.

Everyday Kontakt

Infiserer nesten 40 millioner amerikanere og 200000000 rundt om i verden på årlig basis, er pinworm en av de mest vanlige tarmparasitter som finnes i menneskekroppen. Infeksjon oppstår etter inntak av egg av Barnemark, som kan være på benkeplater, leker eller andre vanlige husholdning overflater. Det viktigste symptomet på Barnemark innebærer ekstrem kløe rundt anus eller vagina, og infeksjonen er langt mer utbredt blant barn enn voksne.

Som pinworms, whipworms inn i kroppen gjennom inntak av eggene sine, som finnes på en rekke ulike overflater. Mens flertallet av de som blir smittet med whipworms viser ingen symptomer, kan ekstreme tilfeller inkluderer blodig diaré og sterke magesmerter.

Skitt, jord eller sand

Nesten en milliard mennesker verden over er smittet med hakeorm; mens denne figuren omfatter amerikanere, er de fleste tilfeller finnes i tropiske områder av verden. Infeksjon er forårsaket av inntak eller direkte kontakt med larver, som er i stand til å trenge gjennom huden for å angi en blodstrøm.

Som hakeorm, er mennesker smittet med Strongyloidosis gjennom direkte kontakt med skitt eller jord som inneholder larver av Strongyloides. De fleste pasienter med Strongyloidosis vise ingen tegn eller symptomer, men i noen tilfeller kan oppkast, diaré eller magesmerter være til stede.

Fra Husdyr eller andre dyr

Den eneste måten et menneske kan kontrakten bendelorm fra et kjæledyr eller et annet dyr er ved inntak av en loppe som er infisert selv; Selv om dette er en sjelden situasjon, har det vært kjent å skje. Symptomene er vanligvis ikke tydelig i bendelorm tilfeller, men de kan finnes innebygd i ens avføring.

Virkningene av parasitter på mennesker og dyr

Virkningene av parasitter på mennesker og dyr


Parasitter er skapninger som lever av verten sin uten å gi noen fordel for verten, ofte skaper følge bivirkninger. Vanlige parasitter varierer fra bendelorm til skabb, med hver skapning skape sin egen liste over bivirkninger. Når dyr eller mennesker er smittet med parasitter, de vanligvis vise en eller flere lignende symptomer som kan variere i alvorlighetsgrad avhengig av parasitten og smittenivået.

Digestive Problemer

En av de mest vanlige effekter parasitter kan ha både på mennesker og dyr er en lang liste med fordøyelsesproblemer. Interne parasitter ofte blir introdusert gjennom munnen, noe som tillater dem å enkelt komme inn i fordøyelsessystemet. Dette kan føre til problemer med diaré, oppkast, forstoppelse, oppblåsthet, gass og magesmerter. Fordøyelsessymptomer som diaré og oppkast må bli overvåket nøye, da den ekstreme væsketapet kan øke risiko for dehydrering, spesielt hos barn og små dyr.

Kløe

Parasitter som påvirker den ytre huden kan forårsake problemer med kløe. En av de mest vanlige eksempler på disse parasittene er lopper. Lopper lever av blod av dyr og mennesker. Som loppe suger blod fra huden, skaper det irritasjon som utløser en histamin reaksjon som resulterer i kløe. Et vanlig eksempel på en parasitt som påvirker mennesker er vannflatormer. Ormen kryper på innsiden av huden, forårsaker schistosome cercarial dermatitt, mer kjent som Svømmekløe.

Feber

Parasitter er en invaderende kraft i kroppen din. Som sådan kroppen forsvarer seg ofte på samme måte som det ville en bakteriell eller viral infeksjon ved å øke temperaturen i kroppen, noe som resulterer i feber. Feber er brukt som et immunsystem forsvar å skape en høy nok temperatur til å drepe av visse bakterier og virus. En feber på egen hånd betyr ikke at du har en parasitt infeksjon, men kan være en medfølgende symptom.

Alvorlige symptomer

Mens noen parasitter er mer irriterende enn skadelig, kan enkelte parasitter som bendelorm og visse typer flukes forårsake alvorlige problemer. Med en alvorlig infeksjon av parasitter, kan andre symptomer oppstår, for eksempel pustevansker, gulsott, hovne lymfeknuter, vekttap, tretthet fører til koma og død. Hvis du har vært på reise til andre deler av verden, spesielt tropiske eller subtropiske områder, noen av disse symptomene er grunn til bekymring, og bør vurderes av en lege så snart som mulig.

Hvordan identifisere parasitter på mennesker

Alle opplever en og annen bug bite. Med en skvett eller to av anti-klø krem, er bitt borte. Men hvis du er dousing selv daglig med anti-klø krem, kan du bli utsatt for en parasittisk invasjon. Disse små ulemper reprodusere raskt, så hvis du bor sammen med en parasitt, er du sannsynligvis leve med en hel hær. Kanskje det beste eksemplet på rask parasitt reproduksjon er den kvinnelige loppe, som ifølge en publikasjon fra entomologi og Nematology avdeling ved University of Florida, kan legge ett egg per time for hele hennes levetid.

Bruksanvisning

•  Sjekk kroppen for kløende, hovne renner. Ved hjelp av en penn og papir, skrive ned de bestemte steder av biter.

Sjekk kroppen din daglig for nye renner. Hvis du oppdager at de renner er på forskjellige steder, eller at antallet øker, kan ditt hjem bli infisert.

Grundig sjekk din kropp og klær for tilstedeværelsen av små insekter. Mange parasitter er store nok til å bli sett med det blotte øye, men noen hule under huden. Se etter små mørke insekter eller rosa utslett forårsaket av gravende parasitter.

Vær oppmerksom på følelsen av noe krype under huden din. Dette kan være en gravende parasitt.

Ring din helse-omsorg leverandøren umiddelbart og gjøre en avtale. Han kan hjelpe deg med å identifisere hvilken type parasitt bite deg. Han kan gi råd om hvordan å behandle biter, samt gi anbefalinger for å drepe parasitter som lever på din person eller i ditt hjem.

Tips og advarsler

 • Når du besøker legen din, gi nærmere detaljer om de biter, inkludert plassering av biter og tiden du oppdager dem. For eksempel lus liker å leve i håret og hodebunnen og har ingen betenkeligheter om å bite i løpet av dagen. Veggdyr, derimot, lever i sengetøy og mate mens du sover, slik at offeret med nye bitemerker i morgen.
 • De fleste parasitter er mer irriterende enn farlig, men visse typer parasitter, slik som lopper, er i stand til å overføre skadelige bakterier som forårsaker livstruende sykdommer. Også blodsugende parasitter setter verten i fare for å pådra en blodbåren sykdom.
 • Motstå fristelsen til å klø parasittiske biter, fordi bakterier på hendene eller under neglene kan føre til infeksjoner.
 • Parasitter varierer fra region til region, så hvis du ender opp med utslett eller andre uvanlige symptomer etter reiser til et fremmed land, fortelle legen din hvor du har vært, slik at han lettere kan identifisere den skyldige.

Kan Bugs på Fresh Fruit & Grønnsaker Årsak Parasitter i mennesker?

Kan Bugs på Fresh Fruit & Grønnsaker Årsak Parasitter i mennesker?


Parasitter er en stor gruppe av organismer som forårsaker sykdommer hos dyr og mennesker. De er kjøpt fra en annen person, gjennom kontakt med dyr, eller ved inntak av forurenset vann og mat.

Bugs på frukt og grønnsaker

Bugs eller insekter på frukt og grønnsaker er kalt phytophagous insekter. Når disse insektene går fra ett anlegg til et annet, bærer de med seg ulike sykdomsorganismer. Når disse organismene inntas av mennesker de forårsaker parasitter. Nesten alle dyr og mennesker er utsatt for parasitter.

Vanlige Parasitter i frukt og grønnsaker

Ferske frukter og grønnsaker er ofte infisert med Cyclospora cayetanensis. Denne parasitt er funnet i vann og overføres til å produsere på gården, og deretter overført til den humane vert. En annen vanlig parasitt er Giardia lamblia, som blir overført gjennom fekal-oral rute. Den overføres for å produsere ved en infisert mat håndterer på gården.

Symptomer på Parasite Infeksjoner

Parasitter som forårsakes av frukt og grønnsaker diaré produsere en uke eller mindre etter deres inntak. Dette etterfølges av andre symptomer som tretthet, kramper, kvalme, oppblåsthet og tap av vekt. Sykdommen kan vare fra 1 til 2 uker; men kan noen kronisk angrep ta måneder eller år for å kurere helt.

Unngå Parasitter fra Produce

Det er viktig å kjøpe ferske råvarer fra en pålitelig butikk eller leverandør. Det er kritisk for mat handlers å være oppmerksom på gode sanitære forhold og konsekvensene av uhygienisk håndtering av ferskvarer.

Forholdsregler på Home

Hvis du dyrke dine egne grønnsaker eller frukt og har kjæledyr, er det nødvendig å ha kjæledyrene testet for parasitter, som de kan overføre til deg via deres avføring. Ikke hage i jord som inneholder pet avføring. Når du kjøper frukt og grønnsaker, vaske dem grundig siden de er sannsynlig å ha kommet i kontakt med forurenset jord.

Hvordan kan Parasitter Benefit mennesker?

Parasitter er vanligvis ansett for å være skadelige skapninger som drenerer næring fra sine verter samtidig gi noe i retur. Det finnes imidlertid spekulasjoner om hvorvidt eller ikke parasitter kan faktisk ha en praktisk funksjon.

Teorier / Spekulasjoner

En artikkel publisert i British Medical Journal i 1989 antydet at overdreven hygiene kan være å klandre for mange helseproblemer som allergier og autoimmune sykdommer. David P. Strachan, forfatteren, antydet at parasitter og bakterier spilt en rolle i å stimulere immunsystemet hos våre forfedre. Som i 2010 hans teorier ikke har blitt vitenskapelig undersøkt.

Historie

Ifølge Helse Guidance nettside, igler, som er parasitter som festes til en vert og bryte huden å drikke sitt blod, har vært brukt siden det 18. århundre da blodbadet var en populær behandling for sykdommen. ABC News viser at kvinner inge bendelorm egg for å hjelpe dem å holde vekten nede på 1950-tallet.

Effekter

Foreløpig er igler brukes til å hjelpe huden Sett på og fremme helbredelse etter operasjonen, og de reduserer misfarging i et blått øye. Den Bendelorm Diet hjemmeside talsmenn bruker ormer å kontrollere vekten og stimulere immunforsvaret, en praksis som er forbudt av FDA.

Hvordan å behandle mennesker med en varme strøk

Hvordan å behandle mennesker med en varme strøk


Varme slag finner sted når en persons kroppstemperaturen stiger til en unormalt forhøyet nivå. Dette skjer når kroppen blir utsatt for ekstrem varme eller fuktighet under fysisk aktivitet som regel i sola. Unn heteslag raskt, siden kroppen ikke er i stand til normalt å spre varmen og noen ganger blir dehydrert. Dette kan føre til fysisk og noen ganger nevrologiske skader på kroppen.

Hvordan å behandle mennesker med en varme strøk

Treat Heat Stroke

Administrer umiddelbar behandling. Ofre for heteslag må få hjelp så snart som mulig for å unngå permanent skade på indre organer eller hjernen.

Avkjøl person ved å finne et skyggefullt område. Ta person under et tre eller til en rasteplass. Du ønsker for at luften kan treffe persons hud. Fjern så mye av pasientens klær som du kan.

Påfør kaldt eller lunkent vann til huden. Finne vann der du kan. Det kan være fra en drikkeflaske eller annen kilde.

Hovedårsaken en person får heteslag er kroppen ikke effektivt kan kvitte seg med varmen raskt nok gjennom svetting. Du ønsker å vifte kroppen å kjøle den. Kroppen kjøler normalt selv, men under unormalt varme forhold, kan det ikke.

5 plass poser med is eller kjøligere pakker under a offerets armhulene og lysken. Hvis du ikke har disse elementene, kan du bruke håndklær (eller et annet stoff element) dynket i kaldt vann.

Monitor offerets kroppstemperatur. Mens han fortsatt hjelpe personen holde kjølig, må du etablere hva hans kroppstemperatur er. Ta temperaturen med et termometer. Det bør falle til et område på 101 til 102 ° F.

Hint

 • Forstå at heteslag kan være mer til stede i visse segmenter av befolkningen. De fleste som blir offer for heteslag er de eldre, spedbarn, idrettsutøvere, og utendørs arbeidere. Heteslag er mer utbredt i de som tar visse medisiner og vanligvis lider av helsemessige forhold, inkludert hjerte-eller lunge sykdommer.
 • Varmt vær aktivitet bør ledsages av måter å kjøle kroppen og hindre heteslag som å bære en vannflaske. En person som lider av heteslag kan ha kroppstemperatur opp til 106 grader F.
 • Du må ringe nødtelefonen for å behandle et offer for heteslag. Gjør så mye du kan for å hjelpe personen til utrykningspersonell kommer. Nøds arbeidstaker kan selv instruere deg om hva du skal gjøre til hun kommer.

Hvordan Kill parasitter på mennesker med Castor Beans

En opprinnelig fra tropisk Afrika, er castor bean hovedsakelig dyrket for medisinske formål. Den lakser bean anlegget har åtte jevnt plassert spisse brosjyrer på stammen sin. Bønnene av anlegget er giftige som har blitt godt kjent fra dets bruk i 1978 drapet på en bulgarsk journalist som motsatte seg regelen om bulgarske regjeringen. Likevel er trinse bønner fortsatt mye brukt i små mengder for opphevingen av parasitter fra kroppen.

Bruksanvisning

•  Bløt castor bean ekstrakt i hovedsak olje over natten for å eliminere ekstrakt er dårlig lukt.

Plasser gasbind over pannen. Hell castor bean løsning i pannen gjennom gasbind, og varme pannen i fem minutter i ovnen.

Plasser gasbind over magen regionen for å lindre smerten av eventuelle smittsomme parasitter. Man kan også plassere oppløsningen i løpet av bunnen av føttene og under armene (lymfeknute områder) for å bistå i å lindre legemet av effektene av parasitter. Ikke varm løsningen over en flamme; det kan føre til overoppheting av oppløsningen og forårsaker en brenning når den plasseres på huden.

Drikk en 8 oz. glass av løsningen før du går å sove om natten. Løsningen eliminerer alle parasitter fra kroppen.

Tips og advarsler

 • Castor olje (et utdrag av trinse bønner) er også brukt for tilskyndelse av arbeidskraft i svangerskapet.
 • Ved hjelp av trinse bønner er utilrådelig for kronisk syke pasienter og de med redusert immunitet mot infeksjon.

Tegn og symptomer på parasitter hos mennesker

Få ting kan slå magen liker tanken på å ha små parasitter gjennomgang rundt inni deg fôring av blodet ditt. Infeksjon er overraskende lett - det meste ved inntak av parasitten egg eller kontakt med en smittet person eller dyr. Den gode nyheten er at parasitter er vanligvis ganske enkelt å kvitte seg med, når du vet de er der, er det.

Forstoppelse

Forstoppelse treffer best av oss fra tid til annen, og er vanligvis ingen grunn til bekymring. Men noen ganger årsaken er noe litt mer skummel enn rett og slett ikke spiser nok fiber eller holde hydrert. Noen parasittiske ormer kan fysisk blokkere visse organer. Store infeksjoner kan hindre tarmkanalen, noe som gjør det vanskelig for ting å flyte regelmessig eller enkelt.

Diaré

Baksiden av forstoppelse, kan diaré oppstå for mange grunner, de fleste av dem uskyldige. Men enkelte parasitter, først og fremst protozoer typen, produserer et hormon-lignende stoff som fører til løs, vandig avføring. I motsetning til det mange tror, ​​og øke "ick" faktor av parasitter, dette er en funksjon av parasitten i seg selv, ikke kroppens forsøk på å kvitte seg med disse uønskede gjester.

Gass og oppblåsthet

Parasitter som lever i den øvre del av tynntarmen årsaken betennelse i vev der, og kan forårsake gass og oppblåsthet. Dette ubehaget kan formere når vanskelige å fordøye mat som bønner og rå frukt og grønnsaker er spist. Sporadisk oppblåsthet kan ikke bety noe, spesielt hvis det skjer etter å ha spist de nevnte gassutsatte matvarer, men hvis det er vedvarende, kan du ikke være alene i din egen kropp.

Irritabel tarm syndrom

Parasitter kan infisere nesten alle deler av menneskekroppen, men tarmparasitter er langt den vanligste. De små avlytting en tendens til å irritere og betennelse i tarmcelleveggen, noe som fører til en rekke forskjellige gastrointestinale symptomer. Parasitter kan også påvirke opptaket av viktige næringsstoffer, og som kan føre til ubehagelig avføring.

Felles og muskelsmerter

Parasitter er ikke nødvendigvis bo-put skapninger, og noen av dem har vært kjent for å migrere til andre deler av kroppen. Noen vedlegge seg i en sekk og ta opp residens i felles væsker eller muskler. Smerte resultater fra disse nomadiske inntrengerne og blir ofte avskrevet som leddgikt. De ulike smerter, smerter og betennelse også skyldes vevsskade forårsaket av konstant kamp av kroppens immunforsvar mot parasitter.

Anemi

Hvis det ikke er ille nok å ha skadedyr inni deg, kan de også mate ut av deg, noen ganger gjør deg syk. Noen arter av innvollsorm overleve ved å feste seg til slimhinnen i tarmen, fôring av blodet og dermed utvasking verdifulle næringsstoffer fra deg. I stort nok antall, kan disse blodsugere spise så mye, for å bevirke en jernmangel.

Hvordan behandle lever Parasitter

Mens tanken på parasitter som lever i kroppen din er neppe behagelig, er det likevel svært viktig å diagnostisere og behandle lever parasitter umiddelbart. Noen arter kan utgjøre store langsiktige helserisiko hvis igjen alene. Leveren er det til nytte for deg, så ta skritt for å kaste ut noen snyltere før de har en sjanse til å slå dine vitale organer i en buffet.

Hvordan behandle lever Parasitter

•  Kjenn symptomene på parasittangrep. Menneskelige parasitter kan være vanskelig å diagnostisere, siden det kan være en rekke symptomer. Se etter magesyke, oppblåst mage, forstoppelse eller diaré, blodig avføring, astma, anemi, utslett og følelse av utmattelse og nervøsitet. Noen infestations også resultere i smerter i øyet, søvnløshet og kompromittert immunitet.

Pocket din stolthet og se legen din. Forlegenhet og avsky faktorer er ingenting sammenlignet med hva lever parasitter kan gjøre med deg. Vanlige parasitter er bendelorm og rundorm, også kalt helminthes. Disse skadedyr bor i ulike områder, blant annet leveren, hvor de forbruker næringsstoffer som bør være fordel deg mens skiller ut avfallsstoffer som kan gjøre deg svært syk. Venstre udiagnostisert og ubehandlet, kan parasitter føre til alvorlige helseproblemer.

Vær oppmerksom på risikofaktorene. Hvis du har drukket forurenset mat som feilaktig vasket grønnsaker, ustekt fisk eller forurenset vann, kan det hende du har plukket opp lever parasitter. Du kan også være i fare hvis du har møtt mennesker eller dyr avføring brukes som gjødsel eller hvis du har svømt i forurenset vann.

Fortell legen din hvor du har vært og hva du har gjort. Dette vil bidra til å bestemme hva Hitchhikers du kan ha plukket opp og hvordan best å gi dem støvelen. Praziquantel er en av de mest vanlige stoffene som brukes til å behandle lever parasitter i mennesker og dyr. Imidlertid kan parasitter som Fasciola hepatica ikke svare på Praziquantel, slik at andre medisiner som triclabendazole eller bithionol kan gis i stedet.

gjennomgå en operasjon, hvis det er nødvendig. Vanligvis bare et alvorlig angrep av lever parasitter krever kirurgi. Kirurgi kan være nødvendig for å innpode narkotika inn i leveren eller gallegangene eller til drenering abscesser og blokkerte kanaler. Hvis et stort antall parasitter er til stede, kan de være nødvendig å kirurgisk ekstraheres gjennom en fremgangsmåte slik som endoskopi.

Pass på at parasitter som invadere ett område ikke bare flytte til et annet nabolag. For eksempel kan amøbe forårsake abscesser eller sår på det punktet av oppføringen til blodet, men de kan reise på å bosette seg i leveren. Hold alle avtaler for oppfølging for å sikre at de lever parasittene ikke kommer tilbake.

Iverksette tiltak for å hindre fremtidige invasjoner. Redusere eksponering for risikofaktorer som forurenset mat og vann. Vurdere alternative behandlinger for å hindre fremtidige angrep av parasitter. Naturlig rettsmidler inkluderer svart valnøtt skrog oljer, malurt kapsler, fersk malt nellik og andre urter. Søk på nettet etter informasjon om parasitt rensing programmer og snakke med legen din om alternativer.

Parasitt Symptomer hos mennesker

Symptomene på parasitter hos mennesker vil variere avhengig av hvilken type parasitt som påvirker deg. Du kan ha kontrahert rundorm (parasitten som produserer både trikinose og ascariasis), ringorm (parasitten ansvarlig for tinea capitis) eller plasmodium (parasitten som forårsaker malaria). Men det er noen fellestrekk i symptomene på menneskelige parasitter som kan tyde på at du har kontrahert en av disse infeksjonene.

Diaré

En av de vanligste symptomer hos nesten alle de menneskelige parasitter vil involvere utbrudd av diaré eller løs avføring. Grunnen til dette er at en rekke av de parasitter, som rundorm eller plasmodiums, faktisk trenge inn i vevet i fordøyelsessystemet mens i larver scenen og deretter vokse inn i selve ormer eller parasitter som kan be hyppige løse eller rennende avføring. Noen ganger kan det også føre til blodig eller vente (en indikasjon på blod) avføring.

Kvalme og brekninger

En annen ganske vanlig symptom på en parasitt vil være jevnlige episoder av kvalme og oppkast. Mye som symptom på diaré, kvalme og oppkast kan være forårsaket av infeksjon av parasitten i noen vev av fordøyelsessystemet, oftest tarmen. Det er innenfor dette området av kroppen som mange parasitter modnes og selv avle, noe som kan føre kvalme og oppkast hos mange mennesker.

Magekramper

I utgangspunktet går hånd i hånd med diaré, kvalme og oppkast, mange parasitter som påvirker mennesker kan også bringe på noen mengden av kramper i mageregionen. Dette skyldes i stor grad kroppens reaksjon på parasitter som de rase og multiplisere. Kramper kan kjøre fra kjedelig til ganske skarp, basert på mengden av parasitter som er i systemet ditt.

Kortpustethet

Noen ganger parasitter, som vanligvis bor i fordøyelsessystemet, lage en trek ned i lungene. Med dette kommer kortpustethet, hoste og tungpustethet.

Fever

Noen parasitter kan også fremkalle en reaksjon i kroppen i form av feber. Det kan være moderat feber på 100 til 101 grader Fahrenheit eller en relativt høy feber av 103 grader Fahrenheit og oppover. Årsaken til avviket er todelt, da det avhenger både av type parasitt du har kontrahert og hvordan kroppen din reagerer på parasitten. Med dette feber, kan du begynne å oppleve frysninger eller svette, men det avhenger igjen på din reaksjon mot parasitten og type parasitt i systemet.

Hodepine

Hvis du har kontrahert en parasitt av noe slag, kan du også begynne å lide av periodiske hodepine, men disse vanligvis følge de vanligste symptomene som er nevnt ovenfor. Disse hodepine er vanligvis moderat til alvorlig, og reagere på over-the-counter smertestillende midler som aspirin og ibuprofen.

Trøtthet & Pain

Hvis venstre ubehandlet, kan parasitter føre til en god del av tretthet og utmattelse, som de andre symptomene og parasitter selv vil vanligvis ta en toll på en persons kropp. Dette vil forlate dem sløv og bare ikke føler deg opp til snus. Det kan også begynne å gi noen smerter og ubehag i nabo musklene i kroppen, spesielt når de begynner å invadere blodet og uunngåelig musklene dine.