Digidexo.com

Detox Body Wrap

Detox Body Wrap


Innpakninger er en enkel og lett måte å bekjempe og utbedre flere hudproblemer, eller gi flere hud forbedringer på en gang. Full av mineraler og vitaminer, detoxifies en kroppsinnpakning ved infusjonen huden med sunne næringsstoffer, fjerner giftstoffer og selv slanking ned figuren midlertidig. Selv om ingen kroppsinnpakning er et mirakel kur, kan det være et flott tillegg til din hud-omsorg diett.

Ingredienser

Body wraps arbeid på grunn av deres ingredienser; de beste avgifte wraps inkluderer de mest kraftfulle og effektive ingredienser. Når du velger eller lage en kroppsinnpakning, se etter tang, alger, naturlige leirer, aloe vera og diverse andre mineraler. Mange av de mest intense materialer har en sterk lukt, så som leire eller sjø tang og alger. Ikke la deg skremme av en merkelig lukt, da disse materialene er ofte ganske effektive.

De fleste masker blir også blandet med en naturlig olje eller vann, for å motvirke noen av de mer kraftige lukt og å blande ingrediensene sammen. Se etter rose og appelsinblomst vann, samt lavendel, rose eller til og med olivenoljer. Disse ingrediensene balansere kroppen brytes konsistens, men er også bra for huden.

For peeling under påføring, kan kroppen din wrap inkludere en kornete substans. En rekke av disse kan brukes, og mange profesjonelle spas bli kreativ med disse stoffene. Tynt malt kaffe, sjøsalt og brunt sukker er tre av disse slike ingredienser. Disse bidrar til å fjerne død hud under påføringen av masken, og ved fjerning, når du gnir masken mot huden din.

Prosedyre

Når du får en kroppsmaske behandling på et spa, bør du være forberedt på å gå i buff eller gjøre bruk av engangs undertøy, siden gjørme kan infiltrere badetøy og la ubehagelige lukter. Teknikeren kan foreslå den beste plagget for deg hvis du ikke er komfortabel å være naken. Under prosedyren vil de glatte kroppen din med masken, ved hjelp av spesielle håndbevegelser å massere og eksfoliere huden (som masserer bidrar til å frigjøre giftstoffer). Etter å la masken til å sitte, vil teknikeren bistå i vask deg eller vise deg til en dusj, der du kan skylle av masken. Du vil da mest sannsynlig bli massert med en fuktighetskrem.

For å utføre dette hjemme, kan du også lage din egen maske. Sjekk ut oppskriftene i referanser delen for å kombinere dine egne ingredienser. For renslighet, prøve å bruke masken i badekaret. Ta med en bok eller musikk og sitte på et håndkle hvis bakken er ubehagelig for deg. Påfør masken i små sirkulære bevegelser mens masserer musklene. La masken sitte i 30 til 45 minutter før du skyller av i dusjen. Påfør en tung fuktighetskrem etterpå.

Med alle innpakninger du bør være sikker på å konsumere store mengder vann før og etter behandlingen. Vann hjelper til å skylle giftstoffer fra kroppen og vil hjelpe effektiviteten av wrap. Tips inkluderer å ta en varm dusj før wrap for å åpne porene, og dekker selv med en plass teppe mens i masken å holde kroppsvarmen. Du bør prøve å unngå koffeinholdige drikker, alkohol, stekt og usunn mat, og høy sukker mat for to dager etter din wrap.