Digidexo.com

Om Thuja homeopatisk medisin

Thuja homeopatiske medisiner kommer fra grener og blader av thuja treet, som inneholder Thujone olje. Utvannet former thuja kan svelges internt og brukes for en rekke sykdommer og plager, både fysisk og psykisk. Tanken bak å bruke thuja som et homøopatisk medisin er at den inneholder små mengder av det samme stoffet som forårsaker symptomer på en sykdom, og når de to spiller sammen, vil kroppen helbrede seg selv.

Historie

Thuja ble først brukt som et homøopatisk medisin ved tidlige engelske nybyggere og indianere, som brukte utdrag av treet for å behandle gikt, hoste, malaria og revmatisme.

Funksjon

Thuja homeopatisk medisin brukes oftest til å behandle fysiske forhold som luftveisproblemer, menstruasjonsproblemer, ekstern genital plager, vorter, astma og hodepine. Det er også brukt i behandling av depresjon, vonde drømmer, søvnløshet og irritabilitet.

Typer

Avhengig av tilstanden til det er behov for, kan Thuja bli administrert i form av en pille, krem ​​eller væske.

Betraktninger

Når den brukes som et homøopatisk medisin, thuja fortynnet i vann, og kan miste noen virkestoffet som trengs for terapeutisk verdi.

Advarsel

Store mengder ufortynnet thuja olje kan være giftig og forårsake alvorlige bivirkninger ved svelging internt, herunder død.