Digidexo.com

Hvordan behandle forkjølelse med en Herbal Dampbad

Hvordan behandle forkjølelse med en Herbal Dampbad


Steam er en gammeldags behandling for forkjølelse, lunger og hoste. Effektiviteten av damp middel økes ved tilsetning av urter eller eteriske oljer til vannet. Når dampen inhalert, decongestant og antiseptiske ingredienser gå akkurat der de trengs, inn irriterte og trafikkerte sinus passasjer, hals og lunger.

Bruksanvisning

•  Ta med vann til å koke i en stor kjele. Fjern fra varmen og tilsett urter. Tillat urter og vann til bratt for ikke lenger enn 5 minutter.

Ta kjelen av ovnen og hell vann i en varmebestandig bolle. Legg den fylte bollen på et solid bord.

Plasser håndkle over hodet og hold ansiktet minst 12 inches fra vannet. Bruk håndkle til å omgi og holde bollen dampen inne.

Pust dypt inn, puste dampen. Pust gjennom nesen hvis du lider av en forkjølelse eller lunger. Puste gjennom munnen din hvis du har en hoste. Gjenta i 10 til 15 minutter.

Sil urter og hell vann i et badekar fullt av varmt vann. Suge i karet i ytterligere 10 til 15 minutter.

Tips og advarsler

  • Eteriske oljer kan være substituert for de tørkede urter, hvis ønskelig. Bruk 3 til 5 dråper total av en hvilken som helst av de tilsvarende eteriske oljer. Ikke bruk 3-5 dråper for hver urt. Hvis du bruker eteriske oljer for damp, kast vann etter inhalasjon av damp. Deretter kjører et varmt bad og legge 5 til 10 dråper eterisk olje til vannet.
  • Ta en test pusten av damp før helt dekker bollen med håndkle. Pass på at temperaturen er behagelig og urter eller eteriske oljer ikke forårsake noen irritasjon. Skal ikke gis en eterisk olje damp til små barn med mindre du tillater dem å snuse oljen først. Noen barn er følsomme for den sterke lukt. Hvis de ikke reagerer negativt, bruke 1 til 3 dråper eterisk oljen til 4 kopper vann. Barn kan mest alltid tolerere urte damp uten irritasjon.