Digidexo.com

Kosttilskudd for å hjelpe Sleep

Kosttilskudd for å hjelpe Sleep


Ifølge National Institutes of Health, rundt 60 millioner amerikanere lider av søvnløshet, en søvnforstyrrelse som påvirker evnen til å sovne eller forbli sovende. Som et resultat, er flere og flere mennesker blir til ulike søvn kosttilskudd som en behandling for å hjelpe dem med å få hvile de trenger hver natt.

Difenhydramin

Dette er en av de mest vanlige antihistaminer og sove hjelpemidler som finnes i kommersielle over-the-counter medisiner som Benedryl, Nytol, Sominex, Tylenol PM og excedrin PM. Dette tillegget kan dessverre la deg følelsen døsig neste dag. Mulige bivirkninger av stoffet omfatter svimmelhet, dagtid tretthet, tåkesyn, og tørr munn og svelg.

Doxylamine

Doxylamine er et annet antihistamin ofte brukt som en søvn hjelpemiddel. Den lar deg få avslappet søvn når lider av alvorlig forkjølelse eller influensa, lindre symptomene på sykdommen og indusere søvnighet. Mulige bivirkninger er forstoppelse, hodepine, tåkesyn og urolig mage.

Melatonin

Melatonin søvn kosttilskudd er designet for å etterligne naturlig forekommende melatonin hormonet i kroppen som regulerer det interne klokke. Melatonin søvn kosttilskudd selges i helsekostbutikker. Ifølge Mayo Clinic effektene av melatonin som en søvn hjelpemiddel er ikke så konsekvent som de av over-the-counter og foreskrevet kosttilskudd. Vanlige bivirkninger rapportert inkluderer dagtid tretthet, hodepine, svimmelhet, mild angst, ubehag i magen, depresjon, forvirring og irritabilitet.

Valerian

Søvn kosttilskudd er laget av vendelrot urte-anlegget. De effektivt redusere tiden det tar for deg å sovne. De kan også bidra til å sikre en mer avslappet søvn med færre avbrudd. Kosttilskudd gjort ved hjelp av vendelrot anlegget varierer i styrke. Det er en god idé å snakke med legen din før du tar dem hvis du er gravid, ammer eller tar medisiner. Vanlige bivirkninger av vendelrot søvn kosttilskudd inkluderer hodepine, angst og hjertebank.