Digidexo.com

Hvordan betablokkere Work

Funksjon

Ifølge Mayo Clinic, betablokkere, også kalt beta-adrenerge blokkere, brukes til å behandle tilstander som høyt blodtrykk, glaukom, migrene, skjelvinger, hjertesvikt, hjerteinfarkt og hypertyreose. Psykiatere bruker også visse betablokkere for å redusere ytelsen og offentlige taler angst. For eksempel, en funksjon av betablokkere er å holde adrenalin (adrenalin) fra slik at dens hormonproduksjon til å arbeide effektivt. På denne måten, beta-blokkere bremse flyten av blod, og dermed redusere helsebekymringer for eksempel hypertensjon.

To typer beta-reseptorer finnes: beta-1 og beta-2. Ifølge Brian Brennan, MD, McLean Hospital i Belmont, Mass .: "Beta-1-reseptoren er funnet i hjernen, men også i hjertet, og beta-2-reseptoren er funnet i hjernen, men også i lungene og videre blodkar. "

Betablokkere kan være selektivt eller ikke-selektivt, avhengig av deres funksjon i kroppen. Med andre ord holder selektiv betablokker beta-1-reseptoren fra å reagere, og den ikke-selektiv betablokker stopper både beta-1 og beta-2-reseptorer, i henhold til en studie utført ved UT Southwestern Medical Center i Dallas. Druginfonet.com antyder beta-2 er selektiv betyr sine lungebivirkninger er minsket fordi dette blocker fokuserer på blodårene i lungene.

Konstruksjon

Ifølge Susan Steeves ved UT Southwestern Medical Center, betablokkere hemme "handlingen av en mobil protein som kalles en beta-reseptor." Hun sier også dette "er en biokjemisk prosess som regulerer hjerte. Reseptoren hemming av stoffet blokkerer de toksiske effektene av det sympatiske nervesystemet på hjertet."

Adrenalin og noradrenalin aktiverer disse reseptorene forårsaker fysiske manifestasjoner som for eksempel høyt blodtrykk eller kortpustethet og hjertebank hos personer som har angst, og de kan også føre til angina (brystsmerter). Betablokkere arbeide for å lindre disse symptomene.

Resultater

Som et resultat av å ta foreskrevet betablokkere, ikke folk oppleve "fight or flight" respons, som vises i svært stressende situasjoner. Deres blodtrykket er normalt, er blodstrømmen jevn, og hjertebank og svette opphøre. Dessuten hjelper de fysiske resultatene av angst, er glaukom (trykk i øyet) og migrene også redusert.

Et ord av forsiktighet: betablokkere ikke redusere de følelsesmessige reaksjoner på angst som frykt. Mens psykiatere kan bruke betablokkere for å redusere ytre reaksjoner på angst, kan folk som lider av denne tilstanden trenger ytterligere behandling for underliggende angst problemer.

Betablokkere kan bare tas med en resept. Sjekk med legen din for å se om betablokkere er det du trenger for å holde seg frisk.

Noen brukte betablokkere inkluderer: Acebutolol (Sectral), Atenolol (Tenormin), Bisoprolol (Zebeta), Carvedilol (Coreg), Metoprolol (Lopressor, Toprol XL), nadolol (Corgard), Nebivolol (Bystolic) og Propranolol (Inderal LA ).