Digidexo.com

Slik beskytter hvite blodlegemer

Beskytte hvite blodlegemer er et forebyggende tiltak som opprettholder immunsystemet ditt. Dine hvite blodcellene inneholder proteiner som kalles antistoffer som bidrar til å holde kroppen fri for sykdom så lenge det ikke er overveldet av betennelse eller infeksjon. Hvite blodceller må kunne svare på en infeksjon raskere enn den kan vokse. Dette er avgjørende for å forsvare din hvite blodlegemer.

Slik beskytter hvite blodlegemer

Når du er syk eller har en kald, bli hjemme. Sykdom er en indikasjon på at systemet er bekjempelse av sykdom eller prøver å rense kroppen for giftstoffer. Få sengeleie og la kroppen din til å gro skikkelig og raskt. Spise grønnsaksupper og drikke seks til åtte 8-oz. glass vann for å skylle giftstoffer fra kroppen. Sakker når du er syk fremmer velvære og stopper utgivelsen av slike stresshormoner som kortisol.

Spis et utvalg av sunn mat som starter med frokost og fortsetter utover dagen. Eksempler: For en sunn frokost, spise havregryn med kanel drysset på toppen og noen rå solsikkefrø. Drikk en kopp grønn te for antioksidanter. Til lunsj, har en rå grønnsak salat med noen mandler og et glass tomatjuice. Til middag kan du prøve et stykke bakt laks eller kalkun med tilbehør av grønnsaker og en søt potet. Spise middag to eller tre timer før sengetid.

•  Ta et acidophilus supplement for å fremme vennlige bakterier i tarmkanalen og bygge opp immunsystemet. Siden 60 til 70 prosent av immunsystemet er faktisk i slimhinnen i tarmen, er det perfekt fornuftig å bygge dette området og beskytte den. Gjør du det beskytter hvite blodceller og vokter immunsystemet mot invaderende patogener eller bakterier.

Få noen form for aerobic trening hver dag. Hvis du ikke liker å trene alene, verve en venn eller melde deg på et treningsstudio. Hvis du velger en gym, trene med en trener for å lære hvordan du bruker treningsutstyr, samt hvordan å puste og bruke riktig trening teknikker. En sterk kropp bekjemper sykdom og beskytter immunforsvaret mot infeksjoner.

Registrer deg for en meditasjon klasse for å redusere angst eller stress igjen fra jobb eller ditt personlige liv. Forbli så rolig som mulig og redusere stressnivået for å støtte din helse diett, spesielt i løpet av de første timene etter at han forlot klassen. Hvite blodlegemer er beskyttet når du holder bekymring til et minimum.

Tilbring tid ler med familie og venner. Ler reduserer stressnivået og frigjør hormoner som kalles endorfiner, som fremmer glede. Dette er en bonus for immunforsvaret. Ikke bare arbeid og ignorere behovet for moro; planlegge regelmessige turer med dem nær deg.