Digidexo.com

Migrene Leder Relief

Migrene Leder Relief


De fleste av oss finner hodepine å være en irriterende likevel normal del av livet. For migrenepasienter, men kan disse hodepine bli ødeleggende for dager om gangen. Selv om det er ingen kur for migrene, er det mange forebyggende og mislykkede behandlinger som kan lindre og til og med stoppe migrene smerte og dens symptomer - inkludert svimmelhet, kvalme og oppkast - oppstår.

Onset

Mange langsiktige migrenepasienter merke et mønster for når deres migrene starte. Hindre en migrene fra å komme på er faktisk den mest effektive metoden for å lindre migrene. Begrense mat som du er allergisk mot, administrerende stress, forebygge bakrus, opprettholde en stabil søvn rutine, holde deg på en sunn vekt, unngå altfor anstrengende aktiviteter og riktig å ta noen foreskrevne medisiner kan alle formidle en migrene. Hvis du vet at du ikke kan unngå disse aktivitetene, forberede seg på utbruddet av en migrene ved å pakke noen medisiner, mat eller andre rettsmidler som fungerer for deg.

Ernæring

Opprettholde en diett som er rik på næringsstoffer og proteiner er ideelt for folk flest, men spesielt for migrenepasienter. Proteiner stabilisere blodsukkeret, slik at du kan føle deg fyldigere lenger, noe som hindrer blodsukker pigger som kan utløse noen hodepine, inkludert migrene. Å ta en daglig multivitamin kan også hjelpe. Plukk en rik på niacin, magnesium og vitamin B6 og C. Sopp, havregryn, tunfisk, kylling, peanøtter, appelsiner, mango, søtpoteter og mandler gir et flertall av disse vitaminene. De fleste frokostblandinger, ris og mel-baserte matvarer er også beriket med disse vitaminene. Andre matvarer kan utløse migrene, og bør unngås hvis du finner deg selv opplever en migrene kort tid etter inntak av dem. Slike hendelser har forekommet med kaffe, alkohol, noen oster, sjokolade, reker og svinekjøtt, blant andre.

Naturlig rettsmidler

De fleste migrenepasienter opplever at minimere deres eksponering for lys, varme, mosjon og høye lyder bringer noen lettelse. Derfor, ligge i et mørkt rom, plassere et kaldt omslag på hodet, avstå fra store aktiviteter og slå av all forebygges støy er alle vanlige at-home rettsmidler for migrene. I tillegg til disse, kan masserer hode, nakke, skuldre og rygg gi lindring, som kan skyve på trykkpunkter - nemlig begge sider av nakken eller den kjøttfulle delen av hånden, mellom tommelen og peker finger.

Forebyggende medisiner

Selv om de fleste medisiner foreskrevet for migrene er ment å brukes etter migrene har allerede startet, er det noen alternative medisiner som kan hindre en migrene fra begynnelsen. De fleste av disse medikamenter er rettet mot andre tilstander, men er blitt funnet effektive i behandlingen av migrene. Ifølge WebMD, høyt blodtrykk medisiner, for eksempel Inderal og Covera, kan forebygge migrene oppstår, så kan antidepressiva som Elavil og Pamelor, anti-beslag medisiner, slik som Topimax, Depakote og Neurontin, og enda noen allergi-lindring og antihistaminer, som Periactin og Benadryl.

Mislykket behandling

Mislykket behandling eller rettsmidler som du påtar etter en migrene har allerede begynt, kan variere fra over-the-counter medisiner for å reseptbelagte smertestillende piller, avhengig av alvorlighetsgraden og hyppigheten av migrene. Mange leger anbefaler at pasienter tar aspirin eller ibuprofen så snart de føler en migrene kommer på. Andre reseptbelagte medikamenter blir brukt til å blokkere serotonin-reseptorer, som regulerer serotonin. Disse stoffene omfatter Imitrex, Zomig og Amerge.