Digidexo.com

Sort Seed Oil bivirkninger

Sort Seed Oil bivirkninger


Svart frø olje er vitenskapelig kjent som Nigella Sativa Linn. Også kalt svart spisskummen og Kalonji, den hundre år gamle tradisjonen med å bruke svart frø olje som et helsebistand finnes i mange kulturer. Utrolig nok ble frøene av svart spisskummen funnet i kong Tutankhamon grav. Svart frø olje er nå brukt til medisinske formål over hele verden.

Profil

Svart frø olje kommer fra frøene av Nigella Sativa Linn anlegget. Anlegget er innfødt til Middelhavet regionen; Imidlertid er det nå dyrkes i andre områder, inkludert Asia og Afrika. Svart frø olje er navngitt i både Bibelen og Koranen som en kur alle, men likevel moderne medisin har bare studert det de siste 40 årene.

Fordeler

Vitenskapelige studier beskriver en rekke fordeler av svart frø olje. Det beskytter mot nyre og levertoksisitet. Det er også rapportert å ha anti-inflammatorisk, feber redusere, smertestillende, bakterie slåss og tumor bekjempelse egenskaper. I tillegg er det daglige tilskudd av sort frøolje blitt funnet å redusere kolesterol, triglyserid og glukosenivåer i rotter.

Mulige bruksområder

Kjent som et universalmiddel, er svart frø olje en immunomodulator. Svart frø olje bidrar til å balansere immunsystemet slik at det fungerer med maksimal effektivitet. Siden sort frø olje har mange fordelaktige egenskaper, er det nyttig for mange forskjellige formål. Blant disse er behandlinger for hoste og astma, diabetes, diaré, influensa og tett nese. Det er beskyttende mot frie radikaler og regnes som en plante for å bli undersøkt for sin mulige effektivitet i behandling av brystkreftsvulster.

Side Effects

Det er ingen kjente alvorlige bivirkninger fra sort frø olje, som har lav toksisitet. Når den brukes som en aktuell salve, har rapportert om mild betennelse av noen som er følsomme for aktuelle behandlinger blitt bemerket. Svart frø olje er nyttig i å stimulere livmor sammentrekninger og når det brukes i store doser kan forårsake aborter, så gravide kvinner bør ikke bruke den.

Betraktninger

Fordi svart frø olje senker blodsukkernivået, bør diabetikere bruker det kun under oppsyn av en lege. Fordi det er ingen formell anbefalt daglig dose (RDA), bør forbrukerne holder seg til den anbefalte doseringen anbefalt av en herbalist eller lege. Det er ingen kjente legemiddelinteraksjoner, men noen på medisiner bør søke råd fra en lege eller apotek.

Side Merknader

Det er fem forskjellige amerikanske patenter for preparater som inneholder Nigella Sativa. Det er en britisk patent for en astma terapi inneholder Nigella Sativa. Det er dagens pågående forskning på bruk av preparater laget av sort frø olje for behandling av kritiske livstruende sykdommer som kreft og diabetes.