Digidexo.com

Hjem Therapy til Heal munnherpes

Når du har en feber blemme, er det siste du føler for å gjøre å forlate huset for å vise din nye bump til nabolaget. Heldigvis er det nok av hjemme rettsmidler som kan hjelpe deg med å helbrede din feber blemme raskt og trygt. Og hvis dette er din første utbruddet, trøste: Det første utbruddet er nesten alltid det verste, og nå som du lærer hvordan du skal ta vare på dem selv, vil fremtidige blemmer være mye mindre av en smerte.

Hjem Therapy

Munnherpes blir forverret av arginin, en aminosyre som er funnet i en rekke matvarer du spiser. Mens du har en feber blemme, unngå matvarer med et høyt arginin innhold. Dette inkluderer nøtter, sjokolade, øl, gelatin, havre og hel hvete. I form av munnherpes, er det motsatte av arginin lysin, en annen aminosyre. Herpes viruset som forårsaker feber blemmer trives på arginin, men er stengt av lysin. Lysin kan tas som et daglig tilskudd i mengder mellom 1200 og 3000 milligram. Lysin raskere tilheling og kan redusere alvorlighetsgraden av den innledende utbrudd. Kombiner Lysine med en daglig B-vitamin kompleks og sink for en immunitet system boost. Du kan også innlemme lysin i kostholdet ditt ved å fråtse i kvalitet, gelatin-fri yoghurt, som har høye nivåer av lysin.
Det billigste alternativet du har er også en av de mest effektive: ice! Glasur din feber blemme vil ikke bare avlaste ubehagelig kriblende følelse, men det vil også forsinke multiplisere av viruset, holde sår fra sprer seg over leppe eller ansikt.
Coating din feber blemme med sitronmelisse, vil en kommersiell lysin chapstick eller vaselin forhindre smertefulle sprekker. Sitronbalsam og lysin også arbeide for å inhibere viruset. Hvis du har litt ekstra penger, er den aktuell krem ​​Abreva den eneste FDA godkjente krem ​​på markedet for å redusere healing tid av forkjølelsessår.
Det er vanskelig, men prøv å slappe av. Munnherpes ofte dukke opp i perioder med stress, og deres utseende bare fører til mer hodepine. Selv om å ha en feber blemme kan være pinlig, husk at flertallet av befolkningen lider av sporadiske utbrudd.