Digidexo.com

Hvordan lage Natural Hjem behandlinger for Gastritt

Hvordan lage Natural Hjem behandlinger for Gastritt


Gastritt er et begrep som brukes for å beskrive irritasjon, betennelse eller infeksjon i mageslimhinnen, noe som fører til feil fordøyelse, gass, ubehag og noen ganger sår. Tradisjonelle behandlinger for gastritt inkluderer ofte dyre reseptbelagte medisiner som faktisk kan gjøre noen tilfeller verre eller har andre uønskede bivirkninger. Heldigvis, noen av de beste og mest effektive behandlinger for gastritt er trygge og naturlig hjemme rettsmidler. Les videre for å lære å lage naturlig hjemme behandlinger for gastritt.

Hvordan lage Natural Hjem behandlinger for Gastritt

Tygg 1 ts. av ajwain, med en klype salt, da gastritt symptomene blusser opp. Ajwain har blitt brukt som en naturlig behandling i århundrer for å roe fordøyelsesbesvær, gass og andre symptomer på gastritt.

Kombiner 1 ts. av fersk ingefær og en hel potet i en blender til godt blandet. Sil massen og drikke juice 20 til 30 minutter før måltider, for å hjelpe berolige magesmerter, øke fordøyelsen og lindre symptomene på gastritt som ofte oppstår etter måltider.

Rull 1 ts. av stekt fennikel og to fedd hvitløk i en drue blad og tygge grundig før du svelger. Denne naturlige gastritt behandling umiddelbart kan lindre symptomene og er spesielt gunstig når det tas etter måltider.

Drikk kokos når symptomene blusser opp og tygge fersk kokos hele dagen som en naturlig gastritt behandling. Kokosmelk er en spesielt nyttig middel, og kan berolige gastritt symptomer innen en time eller to av drikker med varige effekter.

Limit eller unngå helt stimulerende midler som forårsaker og forverre gastritt. Ting som alkohol, tobakk, raffinert sukker, kaffe, krydder og chili, kullsyreholdige drikker, inkludert vann, og pickles bør fjernes fra kostholdet ditt.