Digidexo.com

Hvordan bruke Leg Massasje for Insomnia

Etter å ha problemer med å sovne eller å komme tilbake til å sove? Her er en akupressur teknikk du kan utføre på deg selv mens du ligger i sengen, ved hjelp av føttene. Du trenger ikke engang å sitte opp, og det vil ikke forstyrre din ektefelle. Legge press på Spleen 6 poeng bidrar til å eliminere stress mens du er våken, også.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Leg Massasje for Insomnia

•  Finn "Spleen 6" punkt. Fra innsiden ankelbenet, spor oppover langs den indre kanten av tibia (skinnebein den store). Om fire finger-bredder over ankel-benet, på innsiden av leggen, vil det være et sted som er spesielt søt.

Strekk venstre benet rett ut og bøy høyre beinet ved kneet.

Bruk høyre hæl å trykke på Spleen 6 punkt på venstre ben.

Skyv høyre hæl ned til innsiden ankelen og opp igjen, treffer Spleen 6 poeng som du passerer. Bruk så mye press som du kan godt tåle. Etter noen minutter med press, bør ømhet avta.

Gjenta ved å strekke ut høyre ben og med venstre hæl å massere høyre ben er Spleen 6 poeng. Når spenningen er frigjort fra begge ben, bør du enkelt sovner.

Tips og advarsler

  • Masser dette punktet på barnas ben, ved hjelp av tommelen, når du brette dem i om natten. Når de er gamle nok, lære dem å bruke denne teknikken når de har problemer med å sovne.
  • Bruk massasje olje eller krem ​​for å gjøre huden din mer komfortabel, hvis ønskelig.
  • Bruk en akupunktur diagrammet for å finne punktet, hvis det er nødvendig.
  • Bruk aldri akupressur på gravide kvinner.
  • Bruk alltid en svak touch først når du bruker akupressur på en annen person.