Digidexo.com

Laserterapi for Soft Tissue Skader

Laserlys terapi kan være svært effektiv ved behandling av ulike skader på hud og andre myke vev. Det er spesielt bra for de som har kroniske eller skarp smerte. Mange typer laser lysterapi er tilgjengelig, avhengig av type og alvorlighetsgrad av smerte.

Hvordan de fungerer

Lav-lys lasere funksjon ved utladning elektroniske partikler inn i huden. Hudcellene absorberer denne energien og bidra til å stimulere helbredelsesprosessen. Lyset blir administrert med en liten håndstykke plassert på huden. Det avgir lys i påfølgende pulser. Lysterapi er effektivt på healing hud og underhud skader fordi lasere øke blodsirkulasjonen til den skadde området. Det er svært lik akupunktur - uten nåler. Denne formen for healing hjelper pasienter unngå operasjon eller medisiner.

Effekter av Lysterapi

Når en pasient mottar laserterapi, kan han føle en varm eller bankende følelse, men vanligvis ingen smerter. Lyset fra laseren trekke blod opp til overflaten av huden for å forbedre helbredelsen. Noen hevelse eller betennelse avtar vanligvis etter at behandlingen er over. Dessuten kan laserlys terapi øke nivået av serotonin produsert av hjernen. Dette stoffet er ansvarlig for for vår følelse av velvære samt undertrykke følelser av smerte.

Fordeler

Mange klinikker, spa og velværefasiliteter over hele landet har hoppet på laserterapi bandwagon. FDA godkjent mange lavnivå lette lasere for en rekke forskjellige skader. Risikoen for bivirkninger av denne behandlingen er få om noen. Det faktum det tillater kroppen å helbrede naturlig uten invasive metoder gjør dette en ønskelig form for terapi.

Frekvens

Antallet behandlinger som kreves for gjenvinning av vev kan variere avhengig av skaden. Noen pasienter kan oppleve fordelene etter en behandling, mens andre må ha minst et dusin eller mer. Intensiteten av lys terapi er ikke høy, slik at sannsynligheten for flere behandlinger blir øket. Lysterapi er ment å være en mild prosedyre, så det er ingen bivirkninger.