Digidexo.com

The Safety of rå honning

The Safety of rå honning


På First International Symposium on Honey and Human Health holdt i Sacramento California den 8. januar 2008 høyttalere presentert en rekke papirer fremhever fordelene med honning og sine mange bruksområder. Imidlertid forble spørsmål om sikkerheten av honning for spedbarn, barn og eldre.

Honning og spedbarn

Barn under ett har ikke utviklet et tilstrekkelig nivå av surhet i deres fordøyelseskanal systemer for å hindre spiring av endospores. Dette lar dem mer utsatt for sykdommer som botulisme, en livstruende paralytisk sykdom. Rå honey er et kjent potensial bærer av Clostridium botulinum sporer som forårsaker botulisme. Produkter ved hjelp honning som smakstilsetning bør aldri gis til spedbarn; Men eldre barn og friske voksne har en høyere syrlig fordøyelsessystemet gjør dem i stand til å ødelegge Clostridium sporer.

Rå honning og miljøgifter

Honning er et naturlig produkt produsert fra pollen, nektar, safter og harpiks som er samlet av bier fra omgivelsene. Sporstoffer av tungmetaller, pesticider og antibiotika har blitt funnet i rå honning i varierende mengder. Virkningen på et individs helse er fortsatt ukjent.

Rå honning og allergi

Selv om forskere fra Symposium on Honey and Human Health har vist fordelene med rå honning i lindre symptomene på høysnue allergi, kan for mye rå honning øke allergisymptomer. Det er best å starte med 2-3 skjeer av rå honning en til to måneder før allergi sesongen. Dette vil bidra til å bygge opp immunitet. Bruke rå honning høstes i ditt lokale område.