Digidexo.com

Hva er Streptococcus agalactiae?

Med bokstavelig talt millioner av bakterier både gode og dårlige stede i hverdagen, er det ikke rart noen mennesker utvikler bakterie relaterte fobier. Knyttet til en mengde sykdommer og sykdommer, sier ekspertene tilpasning av mikroorganismer ville tillate dem å overleve en kjernefysisk holocaust. Faktisk, brakte Apollo 12 oppdraget tilbake "Streptokokker mitis" som en reisende som overlevde vakuum plass. En av at mikrober fjerne jordbundne fettere, Streptococcus agalactiae, har blitt tilskrevet fødselskomplikasjoner hos gravide og fødende kvinner.

Funksjoner

Samlet inn i B-gruppen av streptokokker familie i basiller riket, er S. agalactiae en ekkel virus, preget av sin hydrolysering av natrium hippurat, en karbonbasert syre funnet i dyr urin. S. agalactiaes funn i slutten av det 19. århundre bedt forskere å begrense viruset bare å animalsk avfall, spesielt hester, og dermed fare bare dyret. Senere forskning med menneske-smitte tilfeller funnet at begrepet å være nærsynt, som ikke bare gravide kvinner ble smittet av viruset, men også friske ikke-gravide også, selv om de tilfeller besatt tidligere helseproblemer.

Funksjon

S. agalactiae hjem er på menneskekroppen, enda viktigere den menneskelige kvinnelige kroppen, der den lever normalt langs vaginal og rektal vev eksteriør. Når mor føder og barnet har til å passere gjennom fødselskanalen, viruset fanger baby på vei ut. Heldigvis, selv om nesten halvparten av barna som ble testet er funnet positive for virus forurensning, er det anslått at bare 2% eller mindre utvikler noen sepsis relaterte komplikasjoner. Ingen kjente tilfeller har blitt funnet i babyer birthed gjennom keisersnitt.

Effekter

En rekke negative effekter kan komme fra eksponering for viruset, klassifisert i tidlige og sene scenegrupper, og dermed presentere et bredere sett av plager. Tidlig sykdom kan ofte føre til lungebetennelse eller, i mindre grad, hjernehinnebetennelse. Symptomer vanligvis manifest hos nyfødte alt fra en dag til en uke gamle. Det sistnevnte trinn truer meningitt eller bakteriemi, en høy blodkonsentrasjon båret av bakteriene.

Forebygging / løsning

Foreløpig er det ingen kjente botemidler når viruset har blitt kontrahert, selv om det er gjort framskritt i de senere år å ta en forebyggende tilnærming. Teorien er i håndteringen av viruset gjennom immuniserer friske kvinner før barnet bærer år vil resultere i en reduksjon av antall barn kontrahering sykdommen. Mange leger argumentere mot ideen, på grunn av høy risiko, både lovlig og helhetlig, av de langsiktige effektene av antivirale legemidler i vordende mødre. I løpet av det siste tiåret, har noen leger nå gitt varige pasienter ampicillin intravenøst, noe som resulterer i færre tilfeller av sykdommen.

Advarsel

Viruskontaminasjon fra S. agalactiae er nesten ikke-eksisterende hos friske voksne kvinner, men er assosiert med de som har andre plager, som for eksempel diabetes, AIDS, eller perifer vaskulær sykdom. På grunn av survival evnen viruset har noen pasienter diagnostisert med sykdommer fra infeksjon som har fullført behandlingen hadde viruset remiss, selv om statistikken viser at disse tilfellene er sjeldne, forekommer i mindre enn 5% av den infiserte populasjonen. Hvis ikke behandles imidlertid dødeligheten sveve rundt 20% mark. Som alltid, ta kontakt med legen din før du bli gravid, om mulig, å bestemme eventuelle risikofaktorer du måtte ha.