Digidexo.com

Ayurvedisk behandling for Håravfall

Den Ayuryedic behandling arbeider under teorien om at dine bein vev og livsstil er ansvarlig for vekst av håret ditt. Denne behandlingen implementerer masserer, kosthold og urter i din daglige rutine som en effektiv metode for å vokse eller opprettholde sunt hår. Denne behandlingen fremmer veien til en sunn livsstil ikke bare en sporadisk rette.

Masserer

Ayurvedisk behandling innebærer hodebunnen masserer for å øke blodsirkulasjonen. Det anbefales å massere hodebunnen med vitamin E olje, som vil styrke hårsekkene. En dråpe urte serum på hodebunnen din er en effektiv behandling for hårtap. Herbal serum er en urt formel designet for hår behandling som du kan finne i en helsekost butikk. Du kan bruke denne serum 02:58 kvelder i uken i den første uken for å gjenopprette tynt hår og ernære hårsekkene. Serumet kan skylles ut med en balsam i morgen og har brukt en-to ganger per uke etter den første uken. Resultatene vil bli sett i løpet av få uker.

Diet

Ditt kosthold er en viktig del av ayurvedisk behandling. Hvite sesamfrø har en rikelig mengde av magnesium og kalsium som fremmer hårveksten. Spise en håndfull sesamfrø hver morgen vil forsyne kroppen din med de riktige næringsstoffer for hårvekst. Hvetekim, kulturmelk, gjær, hele korn, nøtter, melk, soya bønner er alle rike på protein som fremmer sterke sunt hår. En kopp yoghurt hver morgen gir en stor kilde til gjær. Essensielle fettsyrer slik som sink, vitamin B-kompleks, vitamin C, og svovel bør også legges til dietten. Sørg for å ta din daglige vitamin for å opprettholde generelle helse samt fremme helsen til håret ditt.

Urter

Urter kan brukes til å desinfisere hodebunnen, stimulerer hårvekst og forbedre sirkulasjonen av blod flyte. Eddik eple og salvie te kan brukes som et hår skylling for å stimulere hårvekst. Rosmarin, bjørk, kjerringrokk og brennesle kan brukes på hodebunnen mens masserer for å stimulere veksten av håret ditt. Horsetail inneholder en stor kilde til silika og kan brukes til å opprettholde hår sunt utseende bli. Å kjempe mot håravfall bør du bruke lakris ekstrakter som et lim for å massere inn i hodebunnen før du går til sengs. Burdock og marshmallow te er bra for håret også. For å bevare helsen til håret ditt bør du drikke 1/3 kopp aloe Vera juice en gang om dagen i tre måneder.

Hvis du bruker en over disk Etterveksten produkt er det viktig å rådføre seg med en farmasøyt eller lege for å sikre at det ikke er noen bivirkninger ved å bytte til ayurvedisk behandling.