Digidexo.com

Virus symptomer hos barn

Barn kan være infisert med virus mange ganger i et gitt år, og barn som går på barnehage eller skole kan bli utsatt for enda flere virus som forårsaker sykdom. Heldigvis er de fleste av de symptomer på virus-infeksjoner hos barn over i løpet av en-til-to uker. Ofte disse symptomene kan behandles hjemme og med hvile, men for symptomer som ikke går bort eller blir verre, kan behandling hos lege være nødvendig. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og National Library of Medicine om virus symptomer hos barn.

Smerter

Barn kan ha ulike smerter når infisert med et virus. En hodepine er et tidlig symptom på en virusinfeksjon hos barn, og smerten kan spre seg inn i ansikt og hals. Virusinfeksjoner som influensa kan også føre til muskelsmerter, magesmerter og kramper hos barn.

Fordøyelsesproblemer

Barn med virusinfeksjoner kan ha en rekke av fordøyelsesproblemer i løpet av sykdommen. Ved begynnelsen av sykdommen, kan mangel på appetitt og kvalme utvikles hos barn. De kan også utvikle oppkast, magekramper og diaré når syk med virus som norovirus, rotavirus og influensa.

Fever

Barn med et virus ofte utvikler feber som kan vare i flere timer til flere dager. Barneleger kan be om at foreldre sjekke temperaturen på babyer rektalt eller under armhulen, og sjekk de av ungdommer under armhulen eller muntlig. Barn med feber kan føle seg bedre med hjemmesykepleien som en lunken bad og hydrering, selv de med høy feber kan trenge akutt medisinsk behandling for å forebygge komplikasjoner.

Malaise

Barn smittet med et virus kan oppleve generelle følelser av sykdom kalt ubehag. Til foreldre, kan barn med et virus ikke opptre som de vanligvis gjør, og kan være uinteressert i lek og andre favoritt aktiviteter. Barn som har virusinfeksjoner kan være stille, bevege seg sakte og handle sløv eller rastløs.

Luftveisproblemer

Virus som infiserer lungene av barn kan føre til luftveisproblemer inkludert pustevansker. Barn med luftveisvirus kan ha pustebesvær og smerter når du tar et dypt pust eller hoste. Barn kan også produsere mye slim som følge av luftveisvirus, som kan føre til nysing, nese, rennende eller tett nese og sår hals.

Tretthet

Barn med virusinfeksjoner kan føle seg trøtt og fysisk utmattet hele dagen. De kan være lurt å sove senere på morgenen eller ta naps, selv de som allerede hadde sluttet å ta regelmessige naps. Imidlertid kan noen barn har problemer med å sove mens syk med et virus på grunn av andre symptomer som lunger eller smerter i kroppen som gjør det vanskelig å bli komfortabel og slappe av.