Digidexo.com

Hvordan å få vekt enkelt

De fleste vektrelaterte artikler takle å miste vekt; men noen mennesker faktisk trenger å få vekt. Folk å komme seg sykdommer eller kjemoterapi, kvinner håper å bli gravid eller har sunne svangerskap og de sprette tilbake fra spiseforstyrrelser trenger alle å lære å gå opp i vekt på en sunn måte.

Hvordan å få vekt enkelt

•  Senk muskeltonus. Jo mer muskler du har, jo høyere stoffskiftet. Så permittere vektløfting og toning øvelser for å redusere muskel tone (eller i det minste ikke bygge noe mer).

Øk muskel tone til et ekstremt nivå i stedet. Hvis du ikke ønsker å redusere muskel tone å bremse forbrenningen din, kan du i stedet bli en body builder. Dette vil hjelpe deg å få muskelmasse og øke vekten din. Det vil kreve timer med vektløfting på helsestudio samt inntak av protein pulver og rister.

Juster kostholdet ditt. Det tar 3500 kalorier for å få £ 1 Prøv å legge kalorier til ditt daglige inntak gjennom sunne, høy-kalori snacks som avokado, trail mix, nøtter, hele hvete kjeks, peanøttsmør, harde oster og protein barer.

Nyt dessert. Mørk sjokolade har helsefordeler, ifølge en studie fra Yale University. Legg litt til kosthold, som mørk sjokolade er full av kalorier.

Prøv kosttilskudd. Drikk en væske som Sørg, som har 250 kalorier per porsjon og rikelig med vitaminer og næringsstoffer.

Hint

  • Gi deg selv tid til å øke inntaket av kalorier. Ikke opp i vekt så fort at du føler deg syk eller svak. Ikke gi etter for fristelsen til å legge masse tomme kalorier. Smultringene kan gjøre deg fetere, men de vil ikke gjøre deg sunnere.