Digidexo.com

Etter Bodybuilding Workout Meny Ideas

For vektløfting, maten de spiser umiddelbart etter trening er det mest avgjørende måltid av dagen, slik den blir brukt til å stanse katabolisme (prosessen muskelvev sammenbrudd) og setter i gang prosessen med å anabolisme (prosessen av muskelvev vekst). Jo raskere kroppen knipser bryteren aktiverer muskelvekst, jo mer muskler kroppsbygger står for å få. Dermed er effektiv post-workout ernæring nøkkelen til å bygge så mye bulk som kroppen din vil tillate. Her er noen meny ideer post-workout som vil hjelpe deg å få det dratt ut du alltid har ønsket.

Post-workout måltid Theory

Dr. John Berardi, Ph.D., skrev sin banebrytende avhandling om mekanismene for post-workout ernæring. Gjennom sin forskning, fant han at en kombinasjon av absorberes raskt karbohydrater kombinert med en hurtigvirkende protein i en to-til-en-forhold er best for å stanse katabolisme, så denne kombinasjonen toppene insulin, skyt protein og næringsstoffer inn i muskelcellene og fremme rask utvinning.

Meny Idea Number One --- Custom Tilskudd

Den beste måten å møte kroppens behov er ved å kjøpe et supplement spesielt utviklet for å gjenopprette hva kroppen din tapt. For eksempel ble produkt Surge Recovery spesialdesignet av Berardi etter at han fullførte sin doktorgradsarbeid og er raskt stopper katabolisme og initierer anabolisme.

Meny Idea Number Two --- Flytende Meal

Hvis du ikke ønsker å kjøpe en bestemt post-workout drink, bør du vurdere å lage din egen shake ved å kombinere raskt fordøye whey protein og relativt hurtigvirkende karbohydrater. For eksempel, en myseprotein smoothie blandet med melk og bær er en effektiv måte å få næringsstoffer inn i muskelen nokså raskt.

Meny Idea nummer tre --- Flytende måltid på et budsjett

Hvis du er strapped for kontanter eller ikke ønsker å kjøpe et protein pulver du kan bruke lav-fett sjokolademelk som en post-workout drink erstatning. Den inneholder raskt fordøyd sukkerholdige karbohydrater og en rimelig mengde protein. Selv om dette ikke er så perfekt som de to foregående løsninger er det fortsatt et rimelig forsøk på post-workout ernæring.

Meny Idea Number Four --- solid måltid

Det er også solid måltid alternativer, selv om de fordøye mindre raskt enn flytende måltider i sin natur, så dette valget er dårligere enn de tre foregående alternativene. Men du kan også kombinere en hurtigvirkende solid carb som hvit ris med en mager proteinkilde som kylling å oppfylle dine behov. Hold fettinnholdet til et minimum, da det har en tendens til å bremse fordøyelsesprosessen.