Digidexo.com

Typer av Sleep Medicine

Typer av Sleep Medicine


Millioner av amerikanere lider av søvnløshet, forårsaker et ønske om å bruke sovemedisiner. Mens lider av søvnløshet kan føre til en rekke problemer, som depresjon og irritabilitet, sove medisiner kan hindre mer enn hjelp. Det finnes ulike typer sove medisiner tilgjengelig, men du må først være klar over deres effektivitet og bivirkninger før du velger å ta dem.

Betydning

Den viktigste faktum om søvnløshet er at det er ikke kureres. Det kan bare bli behandlet, og når man blir desperat nok for en god natts søvn, vil hun ofte kjøpe en av de mange over-the-counter medisiner. I alvorlige tilfeller kan hun spørre sin lege for en resept sovne. Noen er stor for å hjelpe deg å sovne, men ikke så gode på å hjelpe deg å opprettholde den. Det er også noen medisiner som har mer alvorlige bivirkninger enn andre. Før du gjør din beslutning, er det viktig å utdanne deg selv.

Funksjon

Søvn medikamenter virker ved å trykke på sentralnervesystemet, som gjør dens evne til å fungere nesten umulig. Når funksjonen av det sentrale nervesystemet er nedstengt, vil følelsen av ro og avslapning vanligvis forekommer, slik at personen til å sovne og forbli sovende. Søvn sedativa, som de også kalles, er mest foreskrevet for pasienter som lider av angst, men de kan også være foreskrevet for de som har visse helsemessige forhold, for eksempel epilepsi. Noen nevrologer føler at hvis epileptisk kan oppleve en dypere søvn om natten, tretthet som kan være en årsak til hans anfall kan reduseres, noe som resulterer i færre epileptiske episoder.

Typer

Det finnes to hovedtyper av sove medisiner: resept og reseptfrie. Nonprescription sove medisiner, for eksempel Nytol og Unisom, inneholder et antihistamin. Mens histamin er en budbringer i hjernen som bistår folk i å holde seg våken, vil et antihistamin bekjempe det. Over-the-counter sove medisiner inneholder også en smertestillende som kan hjelpe dem som søvnløshet er forårsaket av kronisk smerte.
Reseptbelagte sove medisiner brytes ned i to kategorier: benzodiazepin sedative hypnotika, eller BSH, og ikke-benzodiazepin sedative hypnotika, eller NBSH. BSH typen er den eldste søvn beroligende fortsatt i sirkulasjon. Det ble opprinnelig brukt til å behandle pasienter med angstlidelser, men ble godkjent av US Food and Drug Administration til å behandle søvnløshet. Eksempler på BSH inkluderer ProSom og Restoril. NBSH søvnsedativer varierer i kjemisk struktur fra de BSH sedativer, men funksjonen i det samme området av hjernen. Eksempler på NBSH sedativa er Lunesta og Ambien. Begge BSH og NBSH sedativer anses å være kontrollerte substanser.

Expert Insight

Mens mange pasienter som tar over-the-counter sove medisiner hevder å oppleve en bedring i deres søvnmønster, American Academy of Sleep medisiner utstedt en uttalelse som sier at mens de kan ha en mild og kortvarig effekt, det er ikke nok klinisk bevis som støtter at over-the-counter sove hjelpemidler er en effektiv behandling for søvnløshet.

Betraktninger

Hvis du velger å bruke sove medisiner, være sikker på at du kan få minst 7 timers søvn for å unngå opplever døsighet hele den påfølgende dagen. Du vil også være lurt å unngå kjøring, som noen brukere "sove-stasjon", som betyr deres øyne er åpne, men de er ikke våken. I tillegg kan det være en underliggende medisinsk årsak for din søvnløshet. Det er mange søvnforstyrrelser klinikker landsomfattende som kan hjelpe med å finne årsaken til søvnløshet, noe som resulterer i en alternativ behandling som kan være tryggere for deg.

Advarsel

Bivirkningene av sove medisiner vil variere avhengig av stoffet som brukes, dens dose og hvor lenge du har brukt dem. Over-the-counter og reseptbelagte medisiner all utgjøre trusselen om avhengighet, noe som kan resultere i abstinenssymptomer hvis stoppet for fort. Du ønsker også å informere legen din om eventuelle helsemessige forhold du måtte ha, som for eksempel depresjon og leverproblemer, som sove medisiner kan gjøre dem verre. Noen av bivirkningene å se etter når du tar sove medisiner er tåkesyn, svimmelhet, en følelse av å bli hengt over og glemsel. Flere alvorlige bivirkninger er hodepine, forstoppelse og en manglende evne til å konsentrere seg. Hvis du opplever noen av disse symptomene, vil du ønsker å ta kontakt med legen din slik at hun kan enten justere eller endre søvn medisiner du tar.