Digidexo.com

Hvordan bli kvitt muskel Knots Spasms

Er ryggen sår fra muskel knop og spasmer? Smerten fra muskel knop og spasmer kan være uutholdelig, og kan føre til mangel på søvn, forstyrre arbeidet og forstyrre livet ditt.

Bruksanvisning

•  Jeg vil jevnlig få muskel knop og spasmer i min øvre del av ryggen, ved siden av mine skulderbladene, som ville være så smertefullt at jeg ikke kunne sove eller arbeide. Til slutt, jeg var i stand til å kvitte meg med muskel knop og spasmer ved å innlemme tre ting i livet mitt.

Stretch. Hver morgen, ta deg tid til å strekke kroppen og varme opp så snart du våkner. Start med dyp pusting med armene strukket ut foran deg. Pust inn med håndflatene vendt oppover, så puster med håndflatene snu nedover. Gjør dette et par ganger, fylle lungene helt og exhaling helt. Også strekke armene ved å plassere armene, en om gangen, rett over brystet mens du bruker baksiden av den andre hånden til å presse armen mot brystet mens exhaling dypt. Gjør dette for begge armene. Til slutt, mens legging på ryggen, strekke hamstrings ved å bringe kneet til brystet, og strekke forsiden av lårene ved å trekke føttene bakover mot ryggen din.

Exercise. Få moderat trening for å holde kroppen i form. Trening ved å spille sport, løping, gange, svømming, hagearbeid, hagearbeid, eller en hvilken som helst fysisk aktivitet for å trene musklene dine. Kroppsvekt øvelser som pushups, knebøy og crunches er bra for en samlet body workout.

Vann. Dette er den hemmelige våpen av trioen diskutert her. Jeg trodde ikke det når det først ble lært opp til meg, men drikker nok vann er nøkkelen. Å drikke åtte kopper vann om dagen vil bidra til å skylle kroppen for giftstoffer, inkludert overdreven salt. Først i morgen (etter din strekker), drikke 16 dl av rent ferskvann. Innen 2 timer, bør du begynne å føle forskjellen. Fortsett å drikke vann hele dagen før du drikker dine 8 kopper om dagen.