Digidexo.com

Hepatitt hjem rettsmidler

Hepatitt er navnet gitt til en "familie av virusinfeksjoner som påvirker leveren," ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Hepatitt A, B og C er vanlig i USA. Det kan føre til akutt eller kronisk betennelse i leveren som er forårsaket av bakterielle og virale infeksjoner, bivirkninger fra medisiner, eller overdreven alkohol. Det er hjemme rettsmidler som arbeider for å støtte immunsystemet og leverfunksjon å redusere betennelse.

Løvetann

Løvetann er anerkjent som en effektiv detox for rensing leveren og blodet. Det hjelper også gjenopprette normal leverfunksjon, i henhold til "Ny medisin:. Complete Family Health Guide" Bruken av løvetann kan bekjempe virusinfeksjon mye som andre medisinske urter for leveren ved å forhindre kronisk hepatitt B og hepatitt C fra utviklingsland. De med hepatitt A vanligvis opplever en full gjenoppretting.

Lakris Root

Lakris rot er en effekt detox for leveren. Det tillater kroppen å omgruppere å bekjempe invaderende virus. Ifølge beste midler, lakris rot, er en sterk "anti-viral" urt med anti-inflammatoriske egenskaper. Anbefalt dose er 250 til 500 mg to eller tre dager daglig. Beste rettsmidler foreslår å ta denne urten under en lege tilsyn fordi det er en mulighet for blodtrykket til å øke og kaliumnivået å slippe. Lakris kan brukes til å behandle hepatitt A, B og C, som det fremgår av regenerativ Nutrition.

Milk Thistle

Melk tistel er kjent for healing og gjenopprette helse til leveren. Ifølge Mayo Clinic, inneholder urt ingrediens, silymarin, en kraftig antioksidant som hindrer giftstoffer infiserer leveren og holder leverceller sterk. Du kan ta mellom 200 og 400 mg av melk tistel trekke ut tre ganger om dagen for hepatitt.

Vitaminer

Vitamin C og E kan forbedre helsen til immunsystemet og leveren. Vitamin C bekjemper virus, helbreder vev og forhindrer langsiktig skade på leveren som kan oppstå for eksempel fra kronisk hepatitt. For de med akutt hepatitt, bør du ta 2 g vitamin C tre ganger om dagen. Hvis du opplever kronisk hepatitt, C 1 g vitamin om dagen er anbefalt to ganger.

Vitamin E er en antioksidant som har vært effektiv i behandling av kronisk hepatitt B, som angitt i "Ny medisin:. Complete Family Health Guide" Vitamin E har også vist evnen til å beskytte leveren mot skader som kan forekomme hos personer med hepatitt C.

Advarsel

Hvis du tar foreskrevet medisiner for hepatitt, sjekk med legen din før du bruker urte eller ernæring rettsmidler som en komplementær behandling for hepatitt.