Digidexo.com

Hvordan å gjøre en flytende Cleansing Diet

Hvordan å gjøre en flytende Cleansing Diet


En flytende rensing kosthold er en god måte å bli kvitt giftstoffer i kroppen din, som for eksempel koffein, mat konserveringsmidler og nikotin. Flytende renser er flott å gjøre på våren, fordi de er svært avhengige av frisk frukt og grønnsaker puréer. I tillegg kan væske i løpet av våren og sommeren være forfriskende i den varme solen. Gjør en flytende rens vil bidra til å redusere fordøyelsesproblemer, inkludert oppblåsthet og vektøkning, og vil øke din energi.

Hvordan å gjøre en flytende Cleansing Diet

Hvordan å gjøre en flytende Cleansing Diet

•  Begynn i morgen. Umiddelbart etter at du våkner opp, starte dagen med å klemme frisk sitronsaft i et glass med lunkent vann. Kaldt vann er ikke bra for kroppen. Sitronsaft vil kick-starte galle produksjon i leveren.

Gjør deg selv en frisk frukt eller veggie smoothie til lunsj. Blande sammen noen av dine favoritt grønnsaker med is. Legg sitronsaft for acid smaken og linfrø for ekstra fiber. Du kan kjøpe linfrø på noen lokale helse butikken.

Drikk et glass 100 prosent fruktjuice som snacks. Drikk ett glass varmt vann med en klype klorofyll lagt. Klorofyll er en sterk antioksidant og detoxifier. Du kan kjøpe klorofyll på noen lokale helse-mat butikk.

Klargjør en varm, most grønnsakssuppe til middag. Prøv gresskar eller gulrot og selleri suppe, med sesamolje tilsatt for smaken. Til dessert, gjør deg selv en annen frukt smoothie, denne gangen med forskjellig frukt. Prøv bananer og jordbær for en søt godbit.

Gjenta denne fremgangsmåten for hver dag i minst fire dager, og maksimalt en uke. Gjør en flytende rens fire ganger per år for optimal helse.

Hint

  • Strengt følge plan i minst fire dager. Programmet vil ikke fungere hvis du avviker fra planen.
  • Alle detox dietter kan ha ubehagelige bivirkninger som kramper, svetting, og diaré som kroppen jobber for å utvise giftstoffer. Ta kontakt med legen din før du starter en flytende rens.