Digidexo.com

CVS prenatal vitaminer Bivirkninger

CVS prenatal vitaminer Bivirkninger


CVS prenatal vitaminer er en butikk-brand form av prenatal vitaminer foreskrevet til vordende mødre med sine fødselsleger. Å ta en prenatal vitamin er viktig for å gi barnet ditt alle de næringsstoffene han trenger under svangerskapet. I å ta CVS prenatal vitaminer, kan du merke noen milde bivirkninger. Imidlertid er det viktig at du tar en prenatal vitamin regelmessig.

Kvalme

Når du tar en CVS prenatal vitamin, kan noen kvinner oppleve mild til moderat kvalme og intestinal ubehag. Dette kan være fra en høy dose av jern. For å bekjempe problemet, kan du prøve å ta vitamin på et annet tidspunkt, for eksempel om natten, eller ta den med litt tørt mat, som stk saltet kjeks eller suppe.

Forstoppelse

Den høye konsentrasjonen av jern kan også føre til forstoppelse hos enkelte kvinner, spesielt hvis de ikke tidligere forbruke mye jern. Drikk rikelig med vann hver dag for å hjelpe fortynne jern, og spise mat høy i fiber, inkludert frukt og grønnsaker, for å avlaste forstoppelse.

Hodepine

Noen av vitaminer og mineraler som finnes i CVS prenatal vitaminer kan forårsake hodepine. Mens en ubehag, er dette ganske vanlig. Spør legen din hva slags smertestillende du kan ta mens gravid. Paracetamol er ofte anbefalt for gravide.

Odd smak i munnen

Noen av mineraler i din CVS prenatal vitamin kan forårsake en merkelig eller ubehagelig smak i munnen. Det kan manifestere seg som en skarp, metallisk smak. For å bli kvitt det, prøv å pusse tennene, ved hjelp av munnen vask, eller å ha en liten snack. Du vil finne at det er bare midlertidig.

Konklusjon

Mens du tar din CVS prenatal vitamin kan føre til at noen milde og merkelige bivirkninger, spesielt i første trimester av svangerskapet, bør du ikke slutte å ta en prenatal vitamin eller annen grunn. Prenatal vitamin hjelper barnet ditt få de næringsstoffene hun trenger å utvikle. Hvis du finner ut at bivirkningene er alvorlige, snakk med legen din om å bytte vitaminer for å finne en som er lettere å magen.