Digidexo.com

Hva er Lipotropic B12 injeksjoner?

Hva er Lipotropic B12 injeksjoner?


Mens B12 er et vitamin som kan finnes i mange matvarer og oral kosttilskudd, er det stadig mer populært som en injeksjon, siden det er antatt å hjelpe til vekttap. Det er ofte kombinert med andre biokjemiske stoffer, herunder lipotropic forbindelser. Imidlertid gjenstår deres effektivitet bevist.

Lipotropic forbindelser

Lipotropics er næringsstoffer som hjelper eksport fett fra leveren. Gang at fett er eksportert, lipotropics også hjelpe til å brenne den. Visse former, for eksempel inositol, fungere svært likt B-vitaminer.

B12

B12 er et vitamin som forekommer naturlig i animalske produkter, er ofte lagt til forsterkede matvarer, og er også populær i supplement form. Det hjelpemidler stoffskiftet i nesten alle kroppens celler, og er også involvert i produksjon av energi og syntese av fettsyrer.

Injeksjoner

B12 er påstått av sine brukere, og av utøvere på mange vekttap klinikker, for å hjelpe fremskynde den generelle metabolske prosesser og skape en større følelse av total energi. Fordi lipotropics direkte hjelp fett sammenbrudd, og er også nært knyttet til B-vitaminer, når det brukes sammen, de er antatt å intensivere hverandres effekter. De blir vanligvis injisert hver for seg, men som en del av den samme generelle innsprøytningssyklusen.

Bevis

Verken forbindelsen har blitt vist i publiserte, fagfellevurderte studier for å hjelpe vekttap når det injiseres. FDA har tjent opphøre og desist brev til flere supplement selskaper som markedsføres lipotropics som vekttap hjelpemidler når det tas oralt, fordi deres effektivitet er bevist.

Kilder

Verken lipotropic forbindelser eller B12 er regulert som reseptbelagte legemidler ville være, slik at de er tilgjengelig på mange vekttap klinikker som kan eller ikke kan bli overvåket av en lisensiert lege.