Digidexo.com

lyskesmerter bein

Hva er behandlingen for overfladiske åreknuter på beina?

Edderkopp årer, også kjent som tråden årer, er en vaskulær problem som rammer både kvinner og menn. Kvinner er mest kjent for å få irritert med å ha blå flekker eller streker på beina, som er det vanligste stedet å se edderkopp årer. Det finnes enkle behandlinger for tråden årer. Vanligvis er det en poliklinisk prosedyre.

Tråd Veins

Tråd årer, eller edderkopp årer, er hva som skjer når blod bassenger i venene. Når blodet ikke sirkulerer skikkelig, stopper den og bassenger inne i venen. Spider eller tråden årer sitte på overflaten av huden slik at farging av blodet i venene kommer gjennom huden og synes enten rødt eller fiolett. De kan være arvelig, eller de kan komme med alderen. Mange kvinner som har fått mye vekt under en graviditet kan utvikle dem på grunn av det overskytende belastning på bena.

Behandlinger for Tråd Veins

En vanlig form for behandling er skleroterapi. Dette er en prosedyre som injiserer en skleroserende løsning inn i venen. Dette fører til venen til å kollapse eller oppløse, forårsaker venen og fargen å forsvinne fra synet. Laser terapi, en vanlig behandling, bruker en kraftig lys som knuser venen helt. Det er ingen dødtid for helbredelse nødvendig med denne behandling. Selv om disse behandlingene gi varig lindring av gjeldende tråd årer, forhindres ikke mer fra utviklingsland.

Kremer som behandler Tråd Veins

En av de største hjem rettsmidler for tråden årer finnes kremer. Det er en type krem ​​kjent som kamuflasje krem ​​som midlertidig kan skjule tråden årer. Det kan være kostbart over tid. Det er ikke en permanent kur, men det er et godt alternativ for de som ikke er sikker på om permanent behandling. Mange vil starte med en kamuflasje krem ​​for å behandle årer, og deretter gå videre til en mer permanent løsning.

Forebygging

Forebygging tråden, eller edderkopp årer, kan være enkelt. Hvis det ikke er et arvelig problem, kan det være at du trenger å flytte bena mer. Få rikelig med mosjon er en av de forebyggende tiltak. Ikke sitte i lange perioder uten å flytte bena er også et annet forebyggende tiltak. Hvis du kommer til å bli sittende i en bil i flere timer, må du stoppe og gå rundt ofte. Holde vekten nede for å unngå for mye press på bena, og ikke bruk for sterk varme på bena, for eksempel en badestamp. Støttestrømper kan også hjelpe tråden årer fra utviklingsland.

Bekymringer knyttet til Tråd Veins

Selv om tråden årer er vanligvis ikke farlig, kan de være et tegn på en mer alvorlig og farlig situasjon skjer. Tråd årer kan tyde på at det er et problem dypere i beinet. Tråd årer kan indikere et opplag problem der større årer, dypere under huden, kan være sviktende. Dette kan bety blodpropp. Det er alltid best å oppsøke lege for å få edderkoppen årer kontrolleres for å sikre at de er bare kosmetisk og ikke et tegn på sirkulasjon problemer.

Barnas bein sykdommer

Bein gi struktur for bevegelse, beskytte de indre organer, blod produsere og lagre mineraler for kroppen. De vokser og styrke --- noen enda smelte sammen --- fra barndom gjennom ungdomsårene. Noen bein sykdommer hos barn kan hindre riktig bein vekst eller hindre ulike funksjoner av bein. For sykdommer med ingen kjent kur, er forsiktig forvaltning kreves; andre kan reagere effektivt på medisinsk intervensjon.

Ewing sarkom

Ewing sarkom er en sjelden kreftform som bare står for 2 til 3 prosent av kreft hos barn, ifølge Children Hospital Boston (CHB), og først og fremst rammer unge mennesker 10 til 20. Det utvikles vanligvis i leggen (tibia) eller lår (femur) ben eller i den øvre arm (humerus) ben. Symptomer, ifølge CHB, smerte, hevelse og / eller rødhet, feber, vekttap, redusert appetitt og tretthet. Behandlinger kan omfatte kjemoterapi, stråling og stamcelletransplantasjon, samt kirurgi for å fjerne en del av benet under lagring av lem eller, i alvorlige eller kompliserte tilfeller, amputasjon av armen eller benet.

Langerhans celle histiocytose (LCH)

Ifølge CHB, Langerhans celle histiocytose, en sjelden sykdom, hovedsakelig påvirker barn under 10 år; hos spedbarn, kan det være dødelig. Langerhans celle histiocytose fører til altfor mange av et bestemt antall hvite blodceller til å samle seg på bein og andre deler av kroppen, noe som utallige komplikasjoner inkludert svekkelse, manglende evne til å få vekt, synsproblemer; feber; løse eller tapte tenner, og flere ørebetennelser. Behandlinger avhenge av alvorlighetsgraden av sykdommen og dens symptomer, og kan omfatte steroider og hormoner, kirurgi for å fjerne LCH celler, stråling og kjemoterapi, og med.

Osteogenesis Imperfecta (OI)

Også kjent som benskjørhet, osteogenesis imperfecta, en genetisk bein lidelse, resulterer i kollagen unnlate å bidra til å styrke og beskytte bein, ifølge National Institute of leddgikt og muskel og Skin Disease (NIAMS). Det er åtte typer av OI, alt fra mild til alvorlig. Symptomer, ifølge NIAMS, inkluderer misdannede bein; hyppige brudd; løse ledd; muskelsvakhet; en blå, lilla eller grå farge på det hvite i øynene; buet ryggrad; og pusteproblemer. Fordi det er ingen kur for OI, må foreldre hjelpe sine barn administrere livslang tilstand med veiledning av en medisinsk spesialist.

Osteosarkom

KidsHealth.com sier at osteosarkom er den sjette mest utbredte formen for kreft blant barn. Mer vanlig hos unge gutter, spesielt de som er høyere enn gjennomsnittet, det oftest skjer i bein rundt kneet --- selv om det kan dannes i andre bein i kroppen --- og symptomer er smerter så godt som mulig hevelse eller en klump i det berørte området. Noen barn vil ikke ha noen symptomer før de bryter et bein som har blitt svekket av kreft. Ifølge KidsHealth.com, behandling inkluderer vanligvis kjemoterapi samt kirurgi for å fjerne de berørte bein under lagring av lem eller, i alvorlige tilfeller, amputasjon.

Rakitt

Hos barn kan en alvorlig og langvarig mangel på vitamin D føre til rakitt. The Mayo Clinic forklarer tilstrekkelige mengder av vitamin hindre bein fra absorbere nødvendige mengder kalsium og fosfor, forårsaker bein å svekke. Bare tilbake vitamin D til et barns systemet vil lindre rakitt hvis et kosttilskudd mangel var årsaken. The Mayo Clinic sier at rakitt også kan være arvelig eller skyldes cøliaki eller renal tubulær acidose; i disse tilfeller, kan annen behandling være nødvendig.

Advarsel

Hvis et barn viser noen symptomer på alvorlig eller langvarig smerte i hans ben eller ledd eller lider noen relaterte symptomer som er beskrevet i avsnittene ovenfor, bør foreldrene alltid søke medisinsk veiledning for en riktig diagnose.

Tegn og symptomer på bein sykdom i kronisk nyresykdom

Tegn og symptomer på bein sykdom i kronisk nyresykdom


Folk diagnostisert med kronisk nyresvikt (CKF) er sannsynlig at lider av en skjult skjelettsykdom som kalles renal osteodystrofi. Denne metabolske bein sykdom rammer mer enn 90 prosent av de som fikk dialyse og kan føre til benbrudd og misdannelser. Årsaken ligger i nyrene manglende evne til å kontrollere kalsium-og fosfornivåer i blodet og konvertere vitamin D til dens aktive form som er nødvendig for absorpsjon av kalsium. Selv vanlig i de senere stadier av CKF, er det ofte kalt "silent crippler" fordi tegn og symptomer på metabolsk beinsykdom kan vises måneder eller år før en nyresvikt diagnose, ifølge National Institute of Diabetes og Digestive nyre sykdommer ( NIDDK).

Svake, Smertefulle Bones

Personer med denne sykdommen har skjøre bein som er utsatt for spontane frakturer - spesielt i ribbeina, bekken og hofter. Pasienter klager ofte av en kjedelig, verkende smerter i korsryggen og i de lange bein av armer og ben. Smerten er vanligvis gjort verre ved bevegelse. Det kan komme gradvis eller i plutselige bølger etter et brudd.

Beindeformiteter

Voksne med nedsatt osteodystrofi ofte viser en unormal krumning av ryggraden. Barn med den bensykdom er typisk kortere enn normalt med ben som er bøyd innad eller utad bøyde mot hverandre på en unormal måte. Denne tilstanden er referert til som "renale rakitt", og er ofte det første tegn som fører til en kronisk nyresvikt diagnose.

Ledd-og muskelsmerter

Andre symptomer rapportert er smerter og stivhet i leddene i underekstremitetene. Muskelsvakhet og sporadisk nummenhet i bena er et vanlig symptom. I alvorlige tilfeller kan noen mennesker utvikler sprukket sener.

Problemer med å flytte

Svekket og deformerte bein så vel som redusert muskeltonus gjør bevegelige vanskelig. A "vaggende" som gangart er ofte assosiert hos personer som har denne sykdommen.

Unormale Lab Funn

For å hjelpe utelukke andre bein sykdommer og støtte diagnosen metabolsk beinsykdom, kan legen kjøre et laboratorium panel for å måle mengder av visse mineraler og hormoner i blodet. De med sykdommen kan vise tegn på økte nivåer av parathyreoideahormon (PTH) og fosfor og lavere enn normale nivåer av kalsium. Når kalsiumnivå i blodet faller, går PTH inn i overdrive forårsaker enda mer kalsium fra bein til å renne inn i blodet. En nedgang i kalsium fører til en økning i fosfor. En svekket nyre kan ikke produsere kalsitriol - hormonet som aktiverer Vitamin D - så lavere enn normalt nivå av kalsitriol er også typisk i en positiv diagnose.

Tips om hvordan å holde bein sterke for Kids

Tips om hvordan å holde bein sterke for Kids


Barne bein fortsette å bli sterkere før rundt 19 år gammel, sier Kidshealth. Etter det, bein naturlig mister sin styrke som en del av aldringsprosessen. Hvis dine bein blir svak senere i livet, kan du utvikle en tilstand som kalles osteoporose, hvor bein bryte enkelt eller du utvikle en lut holdning. Ta skritt for å gjøre beina så sterk som mulig når du er en gutt. Dette sikrer at du har sterke bein som voksen, og kan redusere risikoen for osteoporose.

Kalsium

Kalsium er viktig for å bygge sterke ben, og er spesielt viktig for å forebygge osteoporose. Øke kalsiuminntaket ved å spise en rekke kalsium-rik mat, spesielt meieriprodukter, grønne bladgrønnsaker og kalsium-beriket mat. En 8 oz. glass redusert lettmelk gir 300 mg kalsium, som er omtrent en tredjedel av den totale mengden av kalsium du trenger på en dag, sier NIH Osteoporose og relaterte bein sykdommer nasjonalt kompetansesenter. Andre gode kilder til kalsium inkluderer hermetisert sardiner med bein, cheddar ost, yoghurt, cottage cheese, befestet appelsinjuice, befestet frokostblanding, nepe greener, grønnkål, bok choy, kinakål og mandler. Du kan også ta et kalsiumtilskudd.

Vitamin D

Også kjent som "solskinn vitamin," vitamin D er nødvendig for sterke, friske bein fordi det hjelper kroppen absorbere kalsium effektivt. Vitamin D-mangel kan føre til rakitt hos barn, en tilstand preget av svake bein og bøyde ben. Kroppene våre lage vitamin D når huden vår utsettes for sollys. For å sikre at du får nok vitamin D, tilbringe tid utendørs - leke ute i solskinnet i stedet for å se på TV og spille dataspill, gå på skole og ta del i utendørs sport. Noen matvarer inneholder også vitamin D, inkludert fisk, befestet melk og befestet frokostblanding, så inkludere disse matvarene regelmessig i kostholdet ditt. Du kan også ta et vitamin D tilskudd spesielt laget for barn.

Trening

Trening er viktig for å bygge bein styrke; jo mer du bruker bein, jo sterkere blir de. De beste øvelsene for å bygge bein styrke er vektbærende øvelser, som løping, turgåing, fotturer, turn, dans, hockey, aerobic, tennis, fotball, basketball og vektløfting. Trener regelmessig; bruke mindre tid på å sitte rundt og mer tid å flytte om. Å delta i utendørs fysisk aktivitet hjelper også øke vitamin D-nivåer.

Røyking

Ikke røyk. Ikke bare røyke skade din helse og øke risikoen for sykdommer som hjertesykdom og lungekreft, det kan også skade bein og øke risikoen for benbrudd. Røyking er svært vanedannende. Hvis du røyker når du er en gutt, er det en god sjanse for at du vil bli avhengige og fortsette å røyke som en voksen, setter dine bein i fare.

Hvordan slenderize tunge bein

Hvordan slenderize tunge bein


Mange mennesker, særlig kvinner, bære ekstra vekt i lårene og leggene. Når det er mer vekt på den nedre legeme-område, og mindre i den øvre delen, er det generelt ansett som en pære form. For å slenderize tunge bein, er det spesifikke tiltak du kan ta for å redusere bulk og bidra til å gjøre beina mer velskapt og slank.

Hvordan slenderize tunge bein

•  Reduser fettinntaket. For å slenderize tunge bein, må du slutte å spise noe mettet fett. Hvis bena tendens til å bli tung når overkroppen forblir tynn, kan dette være hvor du lagrer fett. Skjær ut overflødig sukker, karbohydrater, mettet fett og høyt kalori drikker. Fett inntaket bør være mindre enn 10 prosent av det samlede kaloriinntaket.

Ifølge United States Department of Agriculture (USDA) moderat aktiv voksne alder bør holde kaloriinntaket i størrelsesorden ca 2500 til 3000 eller under for en mann, og 2000 til 2500 eller mindre for en kvinne. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må du droppe kaloriinntaket fra det laveste av disse tallene. Ett kilo kroppsfett er 3500 kalorier, så å miste en kilo fett, må du redusere kaloriinntaket ditt med 500 kalorier i syv dager.

Få en kroppsinnpakning på en salong. Kaffe og tang innpakninger bidra til å redusere væskeretensjon og kan føre til slankere lår. Det kan ta mer enn en kroppsinnpakning å se en forskjell. I tillegg drikker drikker som grønn te og kaffe for sine vanndrivende effekt, siden tunge lår kan være delvis på grunn av væskeretensjon.

Ta fettforbrenning aminosyre kosttilskudd. L-kreatin, L-glutamin og L-arginin er alle fett brennere som vil bidra til fett tap. Disse kan kjøpes i kombinert supplement form i en helsekost butikk eller på nettet. De er ofte tilgjengelig i spesielt formulert for å brenne fett en produkter. Ta aminosyre kosttilskudd i henhold til instruksjonene for best resultat.

Øke aerob aktivitet, inkludert svømming, dans, sykling, stepping, elliptiske, tredemølle og krets vekttrening. Gjør minst 30 minutter med aerobic type trening fem eller flere dager per uke. Jobbe opp til 60 minutter eller mer for å øke fettforbrenningen. Alle disse øvelsene vil hjelpe brenne fett og bidra til mer slanke lår.

6 Gjør vegg knebøy. Disse er flotte for å brenne fett og øke muskel i lårene. Stå med ryggen opp mot en vegg og bøy knærne, skyve ned veggen, til lårene er parallelle med gulvet. Hold stillingen i minst 30 sekunder. Har disse fire til fem ganger per dag og øke varigheten hver dag til du kan holde stillingen i inntil fem minutter eller mer.

Prøv jogge for å forbrenne fett. Løping eller jogging brenner en enorm mengde fett. Bare sørg for å få gode joggesko for å beskytte leddene. I tillegg er kickboksing en effektiv mosjon for å redusere tunge lår og skape en slankere ben på grunn av alle de ben spark involvert.

Hva kan gjøres for løs hud på beina?

Den eneste dårlige delen om å miste vekt er løs hud som ofte følger. Baggy hud på bena --- spesielt lår området --- kan være en byrde. Ikke bare det gjør deg ukomfortabel med seg shorts og badedrakter i varmt vær, men det kan også føre til lav selvfølelse. Hvis du søker å redusere forekomsten eller bli kvitt hengende hud, flere løsninger er tilgjengelige for alle budsjett og alder.

Fakta

Løs hud på beina er ofte et resultat av kjepphest dietter, slippe en betydelig mengde vekt, eller å miste vekt for fort. Aldring er også en faktor. Ifølge Columbia University Sunn serviceavdeling, bør hudens elastisitet vurderes når vekten kutte for å unngå posete hud.

Trening

Den billigste måten å redusere overflødig leg hud er mosjon. Hvis du allerede har gått ned i vekt, fokus på styrke og styrketrening. Knebøy jobbe lår og hamstrings, og lunges fokusere på dine lår og setemuskler. Hvis du har løs hud i leggene, prøv kalv reiser. Pilates er også en utmerket måte å tone bena. Alle øvelsene kan gjøres hjemme eller på et treningsstudio.

Ikke-kirurgiske Solutions

Flere kremer og lotions er tilgjengelige i supermarkeder og narkotika butikker som hevder å stramme løs hud. Over-the-counter kremer etter aveeno er et godt valg hvis du har et budsjett, eller du kan kjøpe dyrere merker som filosofi eller Bliss. Før du investerer i noe produkt, forskning ingrediensene. Det kan være lurt å snakke med legen din for en resept anbefaling. I tillegg er en sunn diett og vann forbedrer hudens elastisitet. Konsumere en diett rik på frukt, grønnsaker og magert kjøtt.

Kirurgisk Solutions

Lår lift kirurgi fjerner overflødig hud, og ifølge docshop.com, tre typene er tilgjengelige: indre, bilateral, og mediale heiser. Recovery tid er flere uker, og risikoer inkluderer hengende hud og blodpropp. De fleste forsikringsselskaper dekker ikke plastisk kirurgi, så du blir nødt til å betale av egen lomme eller skaffe finansiering med din kirurg. Ifølge talksurgery.com, et lår heis koster rundt $ 4.000.

Betraktninger

Før du starter et treningsprogram eller søker plastisk kirurgi, ta kontakt med din fastlege for å bekrefte at du er helsemessig skikket. Videre, hvis du trenger hjelp med å lære trening form, besøke en trener eller en treningstime. Det er lett å skade deg selv i løpet av styrke og styrketrening. Øvelses og ikke-kirurgiske løsninger vil kun forbedre utseendet av løse ben hud.

Hvordan kan jeg gå ned i vekt i beina mine?

For å oppnå vekttap i bena, må du gå ned i vekt på hele kroppen. Trening og kosthold spiller store roller i å miste uønskede pounds. Men sammen med kosthold, spesifikke øvelser målrette bena ved å fokusere på kalver, hamstrings, lår og quadriceps. Kombinere disse øvelsene i din livsstil sammen med et balansert kosthold vil hjelpe deg å miste vekt og styrke musklene.

Hjerte-øvelser

Høy intensitet kardiovaskulære øvelser som spesifikt retter bena vil hjelpe tone muskler, øke stoffskiftet, og i sin tur fremme vekttap i bena. Sykling, dans, svømming, trapp-klatring, rask gange, og idretter som fotball fokus på bena og brenne fett. The American College of Sports Medicine antyder minst 20 minutter av hjerte-øvelser minst tre ganger per uke. Rådfør deg med legen din om hvilke øvelser ville være mest gunstig for deg.

Styrketrening

Sammen med høy intensitet aerobic øvelser, styrketrening som spesifikt retter seg mot beina dine vil hjelpe til med vekttap. Ifølge Georgia State University Department of Kinesiology og helse, en kombinasjon av flere lavere kroppen styrke øvelser bør innarbeides i din trening regime. Knebøy, utfall, leg extensions, leg curls, hip bortføring, og kalv hever alle bidra til å styrke bena og øke stoffskiftet. Sjekk med din lege før du begynner styrketrening.

Diet

Trening går hånd i hånd med en lav-fett diett for vekttap. For å gå ned i vekt, må du forbruker en diett blottet for høy fett, raffinert sukker og tomme kalorier. Å spise den rette kombinasjonen av matvarer vil fremme vekttap over, inkludert bena. The Mayo Clinic antyder forbruker daglige porsjoner med frukt, meieriprodukter, magert kjøtt, grønnsaker og helkorn, og samtidig redusere inntaket av mettet fett, søtsaker, og kolesterol. Drikk rikelig med vann for å kontrollere appetitten, som i sin tur hjelper deg å redusere porsjonsstørrelser.

Årsaker til Håravfall på en Cat Bein

Årsaker til Håravfall på en Cat Bein


Et annet navn for håravfall er "alopecia." Alopecia ikke er en sykdom, men i seg selv er et symptom. Katten din er avhengig av deg for riktig stell og ernæring. Tap av hår på kattens ben kan være en årsak til bekymring for pet eiere. Riktig diagnose av problemet ved en kvalifisert veterinær er nødvendig for å finne den riktige behandlingen av katten din hud tilstand. Det er flere vanlige årsaker til feline hårtap på beina.

Flea Dermatitis

De fleste katter er allergisk mot lopper. Den overfølsomhet overfor disse loppebitt kan forårsake smertefulle allergiske reaksjoner hos katter. Katter som er berørt av loppe dermatitt har ofte hevet humper som kan skorpe over når katten biter på den berørte huden og deretter føre til at huden sår som gjør håret falle ut, noe hårløse flekker på katten. Hvis du ser loppene på katten din, er det viktig å få behandling for katten med en gang. En effektiv behandling plan må også omfatte behandling av miljøet, inkludert eventuelle senger elementer. Hvis huden blir infisert, kan en antiobiotic resept være nødvendig.

Endocrine Alopecia

Endocrine Alopecia er forårsaket av en hormonell ubalanse hos katter. Det er sett oftere hos katter som har blitt kastreres. Håret vil ofte tynn i stammen området, langs beina, halen og nær kjønnsorganene. Hvis katten din håravfall er forårsaket av hormon alopecia, vil du sannsynligvis ikke merke et utslett eller skrape. Diagnostisering av endokrine alopecia er laget av en veterinær etter første utelukker andre medisinske tilstander. Veterinærer kan behandle denne tilstanden med hormon injeksjoner. Men før de bestemmer seg å gi katten din hormon injeksjoner for denne tilstanden, bør du vite at hormon injeksjoner kan noen ganger føre til alvorlige bivirkninger som leverskader.

Ringorm

Ringorm er en av de vanligste årsakene til hårtap hos katter. Det er forårsaket av en sopp som invaderer hud, klør og hår av katter. Det er tre hovedtyper av ringorm hos katt: Microsporum canis, trichophyton mentagrophytes og Microsporum gypseum. Microsporum canis er de vanligste ringorm arter. Denne arten er eksklusiv for katter, forårsaker opptil 98 prosent av katt ringorm infeksjoner. Trichophyton mentagrophytes er en ringorm arter forårsaket av eksponering for gnagere eller en gnager habitat. Microsporum gypseum er forårsaket av eksponering for forurenset jord.

Symptom på ringorm i katter er hårtap i runde flekker over lem området, hode og andre deler av kroppen. Disse flekkene kan være rød og klør. En veterinær kan foreskrive en behandling som for eksempel anti-sopp sjampo eller en anti-sopp krem ​​som inneholder stoffet griseofulvin, terbinafin eller ketokonazol. Sengetøy og hjemmemiljø av katter smittet med ringorm skal også behandles for å bli kvitt soppen.

Hvordan virker Milk styrke bein?

Hva som er i melk som styrker bein?

Den viktigste ingrediensen i melk som bidrar til å styrke bein er kalsium. Kalsium er en nøkkelkomponent i ben, og som har en frisk daglig inntak av kalsium er essensielle for benhelse. Melk inneholder også vitamin D, som er nøkkelen for å regulere absorpsjon og behandling av vitamin D. Uten tilstrekkelig vitamin D, er det ingen måte for kalsium til å bli absorbert, og brukes av kroppen. Melk har ofte magnesium i det, som også hjelpemidler i absorpsjon av kalsium.

Hvordan kalsium styrke bein?

Kalsium, sammen med en annen forbindelse som kalles fosfat, er en viktig komponent av bein. Den kalsium og fosfat blandes sammen i en matrise som danner den grunnleggende struktur av bein. Menneskebein blir stadig ombygd av to typer celler: osteoklaster og osteoblaster. Osteoklaster bryte ned benmatrise og osteoblaster reformere den. Ettersom kalsium brukes av mange andre deler av kroppen, er benene ofte brukt som en reservekilde for kalsium. I det tilfelle at legemet ikke har nok kalsium, osteoklaster blir mer aktive, bryte ned benene for å frigjøre kalsium. Dette kan føre til svakere bein.

Effektene av lavt kalsiumnivå

I utgangspunktet, når kalsiumnivået er lavt, beina vil bli brutt ned for å høste kalsium som de lagrer. Hos eldre, kan dette føre til en tilstand som kalles osteoporose, som forårsaker bein å bli sprø og skrøpelig. Hos barn kan denne tilstanden utvikle seg til Rickett syndrom, der de lange, vektbærende bein blir bøyd og vridd. Hvis kalsium mangelen ikke er utbedret, kan andre symptomer oppstår, inkludert små flekker vises på huden, prikking, særlig i hender og føtter, og endringer i pasientens EKG.

Dietter for Bein og Veins

Benhelse og vaskulær (vener) helse er to veldig forskjellige ting, men et sunt kosthold kan fremme den generelle velvære for kroppen din, og bør være nummer én forebyggende helse metode som alle bruker for å holde sine bein og vener sunt. Det er imidlertid viktig å huske at kosthold alene kan ikke kurere eller forebygge sykdom og helseplager --- de grunnleggende prinsippene for god helse, inkludert regelmessig mosjon, gjelder fortsatt å bidra til å holde bein og vener så sunt som mulig.

Bone Næringsstoffer

Støtte god beinhelse er enkelt --- den grunnleggende næringsstoffer som kreves er kalsium, som kan finnes i meieriprodukter som melk, ost og yoghurt. Grønne bladgrønnsaker, inkludert spinat, bladbete og brokkoli inneholder også ganske mye kalsium. Imidlertid kan kalsium ikke bli absorbert uten vitamin D, så sørg for at du får nok av det, også. Det er virkelig ikke mange gode kosttilskudd kilder for vitamin D, men tilbringer bare 5 til 10 minutter i solen (uten solkrem) minst tre ganger per uke vil hjelpe kroppen å produsere nok vitamin D for god beinhelse.

Hvis du velger å ta et kalsiumtilskudd i stedet for å få det utelukkende gjennom kosten, så bør du sørge for at du tar en vitamin D supplement samt --- ofte kan du finne en kombinert kalsium / vitamin D supplement som vil sikre at du ' re får det anbefalte daglige inntaket. Uansett bør du også unngå koffein, fosfater (ofte finnes i brus) og store mengder alkohol siden alle disse tingene hemmer kalsium absorpsjon og kan til og med trekke kalsium ut av knoklene.

Vene Næringsstoffer

Vitamin C, vitamin E, og sink har alle blitt funnet å støtte god blodåre helse, og disse næringsstoffene er lett å innlemme i kostholdet ditt. Jordbær og bringebær både har høye nivåer av vitamin C og sink, og er også deilig. Mandler, solsikkefrø og tomater er alle gode kilder til vitamin E, og tomater har vitamin C, også.

I tillegg er det viktig å unngå mat med høyt salt eller kolesterol, da disse stoffer kan bidra med ugunstig å vene helse. Får mye fiber er også viktig for årer, som økt vaskulær stress fra kronisk forstoppelse kan motvirke eventuelle vaskulære helsemessige fordeler du kan få fra vitaminer og mineraler.

Samarbeid

Du kan imidlertid velge å ta en multivitamin med vitaminene C, D, E, kalsium og sink i den, også. Dette kan være et bedre alternativ for deg hvis du er i fare for eller allerede har hjerte-og karsykdommer. Nyere forskning viser at for mye kalsium kan øke risikoen for vaskulære hendelser (dvs., slag, hjerteinfarkt, etc.) og risikoen for kardiovaskulær helse kan oppveie fordelene for din beinhelse.

Mens et generelt sunt kosthold kan bidra til å forhindre en masse bein og vein problemer, sørg for å diskutere eventuelle endringer i kostholdet med din lege og / eller ernæringsfysiolog for å sikre at du spiser den beste maten for deg innenfor helhetlig bilde av din nåværende helse, helserisiko, vekt og fysisk aktivitet.

Felles bein sykdommer

Bones er en viktig del av kroppens makeup, slik at vi kan flytte, gi våre organer form og beskytte våre organer. Når sykdommen kommer bein, kan det forårsake ødeleggende symptomer som ofte gjør hverdagen en utfordring. Mens det er en rekke av bensykdommer som påvirker mennesker, tre av de mest vanlige er osteoporose, Pagets sykdom og osteogenesis imperfecta.

Typer

Osteoporose er en bensykdom som dannes når beinmasse er lav og benvevet begynner å forringes. Hovedsak, bein blir sprø og bryte lettere. Selv den mest mindre fall eller bump kan føre til at bein å bryte. The Mayo Clinic bemerker at osteoporose forekommer hos kvinner fire ganger oftere enn hos menn, men menn kan fortsatt få denne sykdommen.
Pagets sykdom er en annen vanlig bensykdom som oppstår når prosessen med å bryte ned og gjenoppbygge ben er forstyrret. Som et resultat av denne forstyrrelse, blir det nydannede ben sprø, skjør og deformert over tid, noe som gjør det mer utsatt for brudd.
Osteogenesis imperfecta er også ganske vanlig i riket av bein sykdommer. Dette er en arvelig lidelse av bein som presenterer seg under unnfangelsen. Også kjent som benskjørhet, osteogenesis imperfecta er et resultat av en utilstrekkelig mengde eller feilaktig formede ben kollagen, som er proteinet i skjelettet som sikrer at de er sterke. Dette gjør knoklene uvanlig delikat og mer utsatt for brekkasje.

Risikofaktorer

Røyking, overdreven alkoholbruk, vitamin D og kalsium mangler, liten og tynn kropp ramme, og familie historie av sykdommen er alle risikofaktorer for osteoporose. Videre asiater, latinamerikanere og hvite er mer utsatt for å utvikle osteoporose, og kvinner vil få sykdommen fire ganger oftere enn menn. Andre risikofaktorer inkluderer lav sex hormonnivået, for mye av hormonet tyroksin i kroppen, mennesker som lider av en spiseforstyrrelse, og de over en alder av 50. Det er langt færre risikofaktorer knyttet til utvikling av Paget sykdom. Menn er mer sannsynlig å få denne sykdommen i motsetning til kvinner, som er personer over 40 år Denne sykdommen er tidvis arvelighet også. Osteogenesis imperfecta risikofaktorer er enda færre, som arvelighet er den eneste kjente årsaken. Barn av noen som lider av denne sykdommen har en 50 prosent sjanse for å utvikle det også.

Symptomer

En person som lider av osteoporose kanskje ikke engang at han har sykdommen til han faktisk bryter et bein. Du kan oppleve ryggsmerter, reduksjon i høyde eller ryggdeformitet; men du kan faktisk ikke føle beina dine svekke så det kan være noen symptomer i det hele tatt. Det samme gjelder for Pagets sykdom. Ofte vil ingen symptomer være til stede. Hvis symptomene vises, kan du merke sterke smerter i de berørte bein, stivhet, hevelse, hud som er varmt å ta på i det berørte området, og bowlegs. Andre symptomer på Paget sykdom inkluderer nevrologiske svekkelser som hørsel og synstap, og hodepine. I motsetning til osteoporose og Paget sykdom, kan symptomene på osteogenesis imperfecta være tilstede mye tidligere i livet, som begynner i barndommen og fortsetter gjennom puberteten og i voksen alder. Ifølge Osteogenesis Imperfecta Foundation, smerter i bein, petite høyde, syn og hørselstap, sprø tenner, og ryggkurvaturer er noen av symptomene vanligvis forbundet med denne sykdommen. Det er viktig å merke seg at symptomene på alle tre av disse skjelett kan ligne de symptomer assosiert med andre medisinske lidelser, så det er viktig å få riktig diagnostisert av en lege.

Behandling

Ingen av disse felles bein sykdommer kan kureres, men det finnes behandlingstilbud tilgjengelig for å hindre ytterligere skade og å administrere symptomene. For osteoporose lider, er det en rekke av reseptbelagte medikamenter som er tilgjengelige for å fremme ny benvekst, produsere nødvendige hormoner i kroppen, langsom bentap, og øke bentetthet. I tillegg er noen leger anbefaler en spesialisert fysioterapi diett for å lindre smerten forbundet med denne sykdommen, og å utvikle holdning. Pagets sykdom kan kreve noen behandling hvis ingen symptomer er til stede, men hvis sykdommen presenterer seg i en høy-risiko del av kroppen, så som ryggraden, kan behandlingen være nødvendig. Reseptbelagte medikamenter for å øke beintetthet, forsinke progresjonen av sykdommen, og for å gjenopprette noen av benet til normal tilstand kan administreres. Målet ved behandling osteogenesis imperfecta er å bevare benmasse og behandle symptomer. Visse medisiner kan bistå i smertebehandling og bein bevaring, samt en øvelse diett for å bygge muskler og styrke. I ekstreme tilfeller, til å stake kirurgi stikk metallstenger gjennom benet for å bygge opp styrke kan være nødvendig.

Forebygging

Forebygge osteoporose bør begynne tidligere heller enn senere i livet, som kroppen din slutter å bygge benmasse en gang i 30-årene. Rikelig vitamin D og kalsium er viktig for å opprettholde sterke bein, og vektbærende øvelser vil øke benmassen. Avstå fra røyking og fra å konsumere store mengder alkohol og koffein, og legge til soya i kostholdet ditt er flere måter å redusere sjansene for å utvikle osteoporose. På den annen side er det ingen kjente metoder for forhindring Pagets sykdom eller osteogenesis imperfecta, men det anbefales å få en tilstrekkelig mengde av vitamin D og kalsium for å opprettholde benstyrke for å administrere disse sykdommene.

Advarsel

Det er viktig å få riktig diagnostisert av en medisinsk faglig hvis du føler at du kan ha en sykdom i benet. Tidlig intervensjon kan bidra til å bevare beinmasse og vedlikeholde så mye styrke som mulig i beina. I tillegg symptomene skissert ovenfor er ganske vanlig i andre medisinske sykdommer og lidelser, så sørg for å oppsøke lege hvis du stiller disse symptomene.

Sjeldne bein eller muskelsykdommer

Sjeldne bein eller muskelsykdommer


Nesten 7000 sjeldne sykdommene påvirker millioner av mennesker i USA Bone sykdommer som fibrøs dysplasi og Gorham sykdom, sammen med myasthenia gravis, en sjelden muskelsykdom, er inkludert.

Betraktninger

Fibrøst dysplasi, en sjelden bensykdom, kan påvirke bare ett bein eller flere bein. En defekt gen som forårsaker svekkelse av bein som trolig vil føre til brudd. Forvent smerte å følge denne sykdommen, ifølge amerikanske Bone og Joint Decade.

Flere Betraktninger

Gorham sykdom, en sjelden tilstand i muskel-skjelettsystemet, kan oppstå i alle aldre. Uten direkte kobling til rase eller kjønn er tydelig, ifølge Lymphangiomatosis og Gorham sykdom Alliance.

Betydning

En sjelden muskelsykdom, myasthenia gravis, påvirker om lag 70.000 mennesker i USA, ifølge SarasotaNeurology.com. Myasthenia gravis diagnosen omfatter en medisinsk historie, nevrologisk undersøkelse, elektromyografi og en Tensilon test.

Forskning

Forskere har oppdaget et gen ansvarlig for en sjelden genetisk lidelse som fører til svakhet i leggen musklene som forstyrrer evnen til å gå, ifølge Western Australian Institute for Medical Research.

Typer

Benskjørhet, en sjelden genetisk lidelse, forårsaker bein å være lett knuselig. Det er åtte nivåer eller typer av benskjørhet, ifølge Buzzle.com.

Hva kan jeg bruke for Misfarging på beina?

Hva kan jeg bruke for Misfarging på beina?


Misfarging av huden på bena kan være forårsaket av graviditet, arr, vein hindringer og til og med diett. Ekspertene på Skinfare si misfarging av huden på bena er vanligvis et resultat av overflødig melanin i huden. Skyggen av misfarging - blå, gul, hvit, rød eller brun - indikerer ofte den underliggende årsaken. Avhengig av årsaken, som kan vanligvis bestemmes av en lege, har du muligheter for å reparere eller kamuflere de problemområder.

Tanning

Hvis problemet området er et fødselsmerke eller andre kosmetiske misfarging, kan tanning jevne ut fargen. Selvfølgelig, hvis soleksponering er et problem, kan du bruke kommersielt tilgjengelige tanning lotions på beina og resten av kroppen din for en uniform glød.

Kirurgi

Hvis problemet kommer fra åreknuter eller andre medisinske tilstander, kan legen din fortelle deg om kirurgi er et alternativ. Dr. Donnica Moore, grunnlegger og president for Sapphire kvinner Health Group LLC, råder pasienter til å "lytte til bena." Hvis de forårsaker problemer - smerter, misfarging eller hevelse - gjøre en avtale med legen din.

Tålmodighet

Økte hormonnivåer under svangerskapet ofte føre til hud misfarging. Hvis svangerskapet er årsaken, være tålmodig. Problemet vil til slutt rette seg selv.

Endring i medisinering

Studier viser at enkelte medisiner føre til misfarging av huden. Hvis du tror dette er tilfelle med bena, kan legen være i stand til å justere medisiner for å lindre problemet.

Garderobe

Selv om det ikke ideelt, hvis ingen andre behandlinger som fungerer på huden misfarging, vurdere iført farget strømpebukse eller slacks å dekke problemområdet.

Hvordan kan et brukket bein Heal?

Hva gjør vårt Bones?

Menneskekroppen består av 206 bein, som hjelper oss stå, gå, bevege seg og gjøre mange aktiviteter uten å tenke på dem.
Bones også beskytte kroppens indre organer - ribbeina beskytte lungene og hjertet; bekkenbenet beskytte våre reproduktive organer; vår skallen beskytter hjernen vår.

Bones er laget av mineraler og fiber, har en blodtilførsel for å holde dem friske, og er ganske kompleks. Men så sterk som ben er, vil de gå i stykker, eller brudd, under trykk eller ved traume.

Hva skjer når et bein pausene?

Det er flere typer brudd som spenner fra enkle til alvorlig. Noen kan innebære omliggende vev og muskler, mens andre kan være en enkel hårfestet brudd.

Når et bein bryter, er det vanligvis smerte og misfarging fordi det omgivende vev har også blitt traumatisert.

Alle brudd krever behandling og immobilisering - å holde benet stabilt slik at den kan helbrede.

Når et bein pausene, tilførselen av blod og mineraler som holder det sunt er midlertidig avskåret, noe som gjør det svært viktig at benet bli "sett" i sin normale posisjon.

Når beinet er satt, kan det begynne å produsere nye blodceller og vev som vil gjenoppbygge eller "strikk" den ødelagte ender tilbake på plass. Casting eller splinting et brukket bein vil bidra til å holde beinet justert slik at det kan gro skikkelig.

I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig å sette beinet på plass igjen. Noen ganger pinner eller stenger brukes til å holde den stabil og bidra til å fremme sunn gjenvekst.

Holde Bones Sunn

Ettersom vi blir eldre, kan bein blir porøse eller sprø, noe som gjør dem mer tilbøyelige til å bryte. Når dette skjer, tar det lengre tid for dem å helbrede fordi de er mindre tette eller solid enn når kroppen var yngre.

Det er viktig å holde seg aktiv gjennom hele livet, slik som å unngå svekkelse av bein. Spise mat med høyt kalsium som mørke grønne blader og meieriprodukter kan bidra til å holde bein sunt selv som vi blir eldre.

Store bein sykdommer

Å leve et aktivt liv kan bli ubehagelig, eller til og med smertefullt, når en stor bein sykdom utvikler seg. Sykdommer som øker bentap eller redusere bein vekst hindre en person fra å holde sine bein sunn og sterk, og aktiviteten blir vanskelig.

Osteoporose

Den amerikanske Surgeon General sier, som du blir eldre, tap i benmasse og svekket beinstruktur gjør bein skjør, noe som øker risikoen for beinbrudd. Bones ikke holde full styrke hos menn med senket testosteron eller kvinner med senket østrogen.

Paget sykdom

Den mest vanlige sykdom etter osteoporose er en progressiv økning av bentap i et område på kroppen, slik som en hofte, kalt Pagets sykdom.

Nedsatt osteodystrophy

Voksne eller barn med kronisk nyresykdom har forsinket bein vekst fordi nyrene ikke gir vitamin D til bein.

Rakitt

I voksende barn, fører til dårlig produksjon av vitamin D i kroppen lave nivåer av kalsium fosfat mineralforekomster i voksende bein, etterlot noen barn med bøyde ben.

Gikt

The American Academy of ortopediske kirurger informerer oss en person med slitasjegikt, den vanligste kne leddgikt, har brusk i et bein joint som har blitt slitt eller skadet over tid. Med revmatoid artritt, leddene blir betente, muligens ødelegge brusk.

Hvordan studere bein i kroppen

Hvordan studere bein i kroppen


Hvis du ønsker å være en lege, sykepleier eller alternativ lege, må du mestre menneskelig skjelett. Studien ikke bare navnene på bein, men også hvordan den bein fungerer og hvordan å holde dem friske. Du kan begynne hjemme med bare en Internett-tilkobling, men hvis du virkelig er interessert kan det være lurt å bruke legen din som en ytterligere ressurs.

Bruksanvisning

Besøk nettsteder som Innerbody, Bone Box eller Eskeleton prosjektet, som har en interaktiv utstilling av bein i kroppen. Studere en del av kroppen om gangen på nettstedet. Musen over den delen av kroppen du studerer til å lære navnene på bein og klikk på eventuelle koblinger eller bein navn for å få mer informasjon.

Kjøpe eller låne et liv-størrelse kopi av menneskelig skjelett. Se på skjelettet mens du studerer bein online. Finn hvert bein på skjelettet som den elektroniske program etiketter det.

3 Merk bein på skjelettet uten å se på online program. Sjekk programmet etterpå, og fjern eventuelle etiketter som er feil. Gjør denne øvelsen på en daglig basis før du kan merke alle bein riktig fra minnet.

Besøk en medisinsk museum eller intervjue legen din for å lære mer om hvordan bein arbeid i menneskekroppen.

Muskel og bein sykdommer

Muskler og bein gir kroppen med flere av sine mest grunnleggende funksjoner, inkludert bevegelse, stabilitet, balanse og sirkulasjon. Sykdommer som hindrer en av flere av disse funksjonene kan derfor være helsefarlige og stue. Et par av de mer betydelige bein og muskelsykdommer er listet her sammen med de tilknyttede symptomer og behandlinger.

Osteoporose

Osteoporose er en sykdom av bein som får dem til å bli porøs, svampaktig og sprø. Det finnes ingen symptomer i tillegg til dette, men benskjørhet bryte og brudd med mye større letthet enn normale bein. Personer med osteoporose er på et mye høyere risiko for å skade sine bein og utvikle kroniske smerter, immobilitet og blåmerker. Det er ingen direkte årsak til osteoporose, men faktorer som å røyke sigaretter, kjemoterapi og dårlig ernæring vil øke en persons risiko for å utvikle det.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er preget av en betennelse i bein ledd, kjent som synovium. Det er ledsaget av leddstivhet, rødhet, varme, tretthet og smerter. I ekstreme tilfeller kan revmatoid artritt forårsake bein ledd til å miste sin funksjon og mobilitet. Det er ansett som en autoimmun sykdom; kroppens immunsystem velger å angripe og ødelegge sunt delta vev i motsetning til utenlandske patogener. Den direkte årsaken til revmatoid artritt er ikke kjent, men dens opprinnelse er antatt å være både genetisk og arvelig.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en sykdom i muskler og ledd som forårsaker konstant eller kronisk smerte. Det forekommer i de fleste områder av kroppen, inkludert nakke, rumpe, armer og bryst. Smerte stammer vanligvis fra en overfølsomhet for visse stimuli kombinert med en unormalt lav smerteterskel. Smerte kan bli forverret av flere stimuli, inkludert støy og stress, og ofte reagerer gjennom "triggerpunkter" (sensitive områder av kroppen som reagerer smertelig å berøre og trykk). Årsaken til fibromyalgi er foreløpig ukjent.

Muskeldystrofi

Dette er et uttrykk som er mye brukt for å beskrive en gruppe av muskelsykdommer. Det fører til at musklene til å gradvis bli svakere over tid, ofte blir erstattet av fettvev i den siste fasen. Symptomer inkluderer en manglende evne til å slappe av musklene, dårlig koordinasjon, stivhet, ødeleggende, tretthet og lungekomplikasjoner som følge av svekkede pustemuskulaturen. Årsaken til muskeldystrofi (én eller flere defekte gener eller kromosomer) går i arv fra foreldre til et barn og regnes som helt arvelig.

Behandling

De nevnte sykdommer er alle kroniske, farlige komplikasjoner som kan føre til sterke smerter, tap av mobilitet og død. Behandlingen bør være et overordnet mål hvis du kontrakt noen av disse sykdommene. Avhengig av sykdommen og dens alvorlighetsgrad, vil behandlingen omfatte fysioterapi, cellegift, kirurgi, hjelpemidler som rullestoler, reseptbelagte medisiner, lokale injeksjoner av analgetika eller trening. Snakk med legen din eller en terapeut for å finne den riktige løpet av handlingen, spesielt hvis du opplever noen av de nevnte symptomene.

Bein og ledd i kroppen

Bein og ledd i kroppen


Menneskekroppen har 206 bein, fra den lille stigbøyle bein i øret som er ca 0,1 inches lang til femur, eller lårbeinet, som i gjennomsnitt mer enn 19 tommer i lengde. Du er faktisk født med ca 300 bein, men mange av dem begynner å smelte sammen etter fødselen. Punktet der to eller flere knokler møtes kalles en joint, og vanligvis bein i leddene er festet med leddbånd. Opprettholde helsen til bein og ledd krever mosjon, god ernæring og å unngå skader.

Bone Health

Mens det er lett å tenke på bein som solide, unmoving gjenstander, de er faktisk ganske levende med aktivitet. Celler er stadig produksjon ny beinmateriale og reparere skader på bein, og blod er stadig sirkulerer gjennom bein, og bringer oksygen og næringsstoffer og fjerning av avfallsstoffer. Denne mobil aktivitet og sunn sirkulasjon er viktig for bein å reparere seg selv hvis det er en pause. Bein omfatter 99 prosent av kroppens kalsium, noe som skjer for å være den mest rikelig mineralet i kroppen, også.

Joint Health

Leddene er i faresonen på tre viktige måter: skader, "slitasje" sykdommer som artrose, og autoimmune sykdommer som revmatoid artritt. Skader, for eksempel forskyvning av en skulderskjøt, kan vanligvis behandles med kirurgi og fysioterapi. Revmatoid artritt er en betennelse i slimhinnen i leddene som forårsaker smerte, hevelse og stivhet, og det er en kronisk sykdom. Artrose er en degenerativ tilstand, for der er det ingen kur. Smertestillende midler kan hjelpe lindre symptomer, mens fysisk terapi kan også hjelpe deg med å tilpasse seg de begrensninger av tilstanden og styrke felles også.

Opprettholde Bone Health

En diett rik på kalsium er viktig for beinhelse. Men du trenger også vitamin D for å hjelpe kroppen absorbere kalsium. Det er derfor mange kalsiumtilskudd inneholder også vitamin D. Slike kosttilskudd er ofte anbefalt for eldre voksne for å hindre tilstander som osteoporose, der beintetthet avtar og du blir skrøpelig og på et høyere risiko for brudd. Motstand øvelser, slik som vektløfting og selv gå, kan bidra til å opprettholde bein og muskler helse, som er nødvendig for å bevare totale funksjon og livskvalitet som du alder.

Andre Bone og Joint Fakta

Du har ca 230 bevegelige og semi-bevegelige ledd i kroppen din. Man har også noen ubevegelige ledd, slik som de i hodeskallen, hvor separate ben er festet, men ikke smeltet sammen. I sentrum av bein er marg, hvor kroppen produserer røde og hvite blodceller. De røde blodcellene hjelpe bære oksygen gjennom kroppen din, mens hvite blodceller hjelpe deg å bekjempe infeksjoner. Legen som behandler beinproblemer kalles en orthopedist, fra det latinske ordet "orto", som betyr "bein".

Hvor mange bein er i Male & Female Human Body?

Når du er en baby, er du født med mer enn 250 bein, ifølge Kidshealth.org. Gradvis mange bein vokse sammen og den voksne kroppen sitter igjen med 206 bein. Innen du nå dine midten av 20-årene, har bein modnet og slutte å vokse.

Funksjoner

Våre ben er organer som er i live og i stadig endring. Den ytre overflate av benet består av en tynn membran er kjent som periosteum, som gir blodstrømmen til benet og er også et sted for muskler til å feste seg til. Under periosteum er den kompakte bein, som er den harde, glatte lag du ser når du ser på et skjelett. Inne i kompakt ben, er et svampliknende materiale kalt cancelløst ben. Den innerste delen av beinet er benmargen, som er der de fleste av blodceller er produsert.

Funksjon

Bones er sammensatt av solid materiale som åpner for orgelet å spille en rekke roller i kroppen. Funksjonene til 206 bein i kroppen er å tilveiebringe det menneskelige legeme med grunnstøtte og gir beskyttelse til andre systemer og organer, inkludert hjerte og hjerne. Bones bidra til å skape bevegelse som leddbånd og sener er koblet til bein. Nye blodceller er også opprettet i bein.

Typer

Inne i menneskekroppen er fem typer bein, som inkluderer lange, korte, flate, uregelmessig, og sesamoid, ifølge TeachPE.com. Lange bein er bein som er lengre enn de er brede, som inkluderer femur og tibia. Korte ben er bein, slik som carpals og fotrotsbein som finnes i håndleddet og fot, som gir støtte og stabilitet, men liten bevegelse. Flat bein er beinplater som skjold organer og gi en base for musklene å feste til. Ribber og hodeskallene er eksempler på flate bein. Uregelmessig bein, som navnet tilsier, er bein som ikke har en enhetlig form. Virvler og kjevebeinet falle i kategorien uregelmessig ben. Sesamoid ben, slik som kneskålen, er inneholdt i sener.

Dannelse

Ben er laget av herdingen av mykt og fleksibelt materiale som kalles brusk. Bones begynner som brusk, som starter i mors liv, og til slutt stivner, også kjent som ossifikasjon, og bli bein. Kalsium hjelper med ossifikasjon prosessen og er nødvendig for sterke bein utvikling.

Forebygging / løsning

Mens uorganiske komponenter gi bein styrke, bein er ikke uslåelig, og kan bryte. Ta riktige forholdsregler for å ta vare på dine bein ved å sørge for at du har fått nok av kalsium, som kan finnes i meieriprodukter, som melk, ost og yoghurt. Også når man kjører en motorsykkel eller sykkel, holde hodet beskyttet av hjelm. Under kontaktsport, ha riktig utstyr for å beskytte bein. Ifølge Kidshealth.org, kan bein bli forsterket ved å være fysisk aktiv.

Medfødte bein sykdommer

Medfødte bein sykdommer


Medfødt beinsykdom refererer til sykdommer som er til stede fra fødselen og påvirke kroppens bein. Medfødte bein sykdommer kan danne på egen hånd, eller kan være en del av et større syndrom. Disse sykdommene påvirker måten bein dannes og hvordan de fungerer.

Sklei Capital Femoral Epiphysis

Epifysen innebærer en lang bein være atskilt fra hoved bein. Denne separering er forårsaket av en vekstplate. Symptomer inkluderer hip stivhet og smerte, gangvansker, vanskeligheter med å gå og utad snu på en etappe. Denne sykdommen rammer to av 200.000 barn.

Osteogenesis Imperfecta

Denne sykdommen er identifisert av bein som er svært skjøre og brytes lett. Babyer er født med denne sykdommen, og det følger dem hele livet. Det er åtte typer osteogenesis imperfecta. Type 1 er den minst alvorlig og Type 8 er den mest alvorlige.

Medfødt klumpfot

Medfødt klumpfot får en fot for å slå innover og én ene foten for å slå ned. Den begrensede bevegelse og dreie innover av en klubb foten er forårsaket av forkortede sener og leddbånd på innsiden av en nedre delen av benet. Den nedadgående peker foten er forårsaket av en akillessene som er for stramt.

Utviklings hofteleddsdysplasi

Utviklings hofteleddsdysplasi viser til varierende stadier av hip fortrengning. I milde tilfeller vevet rundt hofteleddet ikke er stramt, og de tillater femur å flytte rundt mer enn det burde. Den mest alvorlige formen for dysplasi fører hofteleddet til å være mye mer grunne så det bør være, så toppen av lårbeinet helt eller delvis dislocates. Developmental dysplasi av hofte kan påvirke den ene eller begge av benene.

Endring i epost Legg Calve Perthes sykdom

Om man i 1200 barn blir født med Endring i epost Legg kalver Perthes sykdom, en sjelden form for osteonekrose i hoften. Et utbrudd av blod foregår i ballen i hofte og bein dør. Ballen av hip blir oppsprukket og signaliserer begynnelsen av bein reabsorpsjon i kroppen. Det er fire statene LCP, og hele prosessen kan ta et par år å fullføre.