Digidexo.com

Hvordan brenne Pure Body Fat

Hvordan brenne Pure Body Fat


Prosessen med å brenne ren kroppsfett kalles ketose. Det fungerer ved alvorlig redusere karbohydratinntak, noe som fører til at kroppen til å bryte ned fett butikker for å produsere energi. Disse fettlagrene brukes kontinuerlig mens karbohydrat inntaket er begrenset, så en periode med ketose kan gjøre at du ser mye slankere og veie mindre. Imidlertid er ketose hovedsak sulter kroppen av næringsstoffer den trenger for å fungere å få den til å bruke eksisterende fett butikker. Derfor må prosessen følges fullstendig for å unngå mulig skade.

Hvordan brenne Pure Body Fat

•  Planlegg dine daglige måltider på forhånd. Dette vil gjøre det lettere å holde seg til et karbohydrat begrenset diett fordi det vil hindre deg fra å få sulten og nå for snacks.

Begrens karbohydrat inntaket til 35 gram. Dette er nok til å opprettholde kroppens funksjon, men vil føre til at kroppen til å brenne fett butikker for energi.

Del dine 35 gram blant antall måltider du spiser. Å spise dem alle i én sitting later deg sårbar for følelsen sulten senere, så har en svært liten del av karbohydrater til hvert måltid. Gary Taubes, forfatter av "Gode kalorier, Bad Kalorier," råder at å spise for mange karbohydrater i en sittende fører insulin nivåer å pigge. Dette påvirker stoffskiftet i opptil 48 timer.

Øk protein inntaket. Dette sikrer kroppen din ikke går inn i sult-modus. Som en grov veiledning, prøve å konsumere 20 gram fett per måltid og 10 gram for snacks. Basere dine måltider på magert kjøtt.

Hint

  • Denne dietten krever mye motivasjon og viljestyrke til å holde seg til. Prøv å belønne deg selv med en som ikke er matvarer godbit for eksempel en ny bok.
  • Konsultere legen din før du starter en ny diett.
  • Ikke bruk denne dietten i mer enn to eller tre dager, eller du risikere skader på nyrene og leveren.