Digidexo.com

Hvordan Floss tennene

Hvordan Floss tennene


Tanntråd tennene er en viktig del av dental hygiene og har mange fordeler utover å holde tennene ser bra ut. Tanntråd tennene regelmessig bidrar til å forebygge tannkjøttsykdom og har selv vært knyttet til å hjelpe forhindre hjerteinfarkt og slag. Tanntråd tennene tar bare noen få minutter, og fordelene er enorme. Les videre for å lære å bruke tanntråd tennene.

Bruksanvisning

•  Mål opp rundt ni inches av tanntråd. For et barn, er dette omtrent lengden av barnets underarmen.

Wrap ene enden av tanntråd rundt en av pekefingrene. Pakk tanntråd to til tre ganger rundt pekefingeren slik at den vil holde seg på plass når du floss tennene. Hold floss på plass med tommelen på samme hånd.

Klem tanntråd om en tomme fra pekefingeren. Bruk pekefingeren og tommelen på den andre hånden til å holde fast på tanntråd, og trekk tanntråd stramt.

Skyv tanntråd langs utsiden av bunn molar. Mange glemmer å bruke tanntråd på utsiden av sine jeksler, men de tennene trenger oppmerksomhet, også. Sørg for å kjøre floss under tannkjøttet.

Trekk tanntråd mellom to tenner. Flytt tanntråd til den andre siden av molar, og fungerer på tanntråd mellom tennene. Skyv floss opp og ned den første molar, kjører floss under tannkjøttet, og deretter gjøre det samme for tann på den andre siden.

Trekk tanntråd rett opp (for bunn tenner) eller rett ned (for topp tenner) for å fjerne det fra mellom tennene.

Gjenta prosessen for alle dine tenner. Sørg for å skyve tanntråd langs hver side av hver tann, herunder trekke floss under tannkjøttet. Ikke glem utsidene av dine jekslene.

Bruk ulike deler av tanntråd som du gå langs. Etter noen få tenner, skyv fingrene ned tanntråd om en tomme, slik at du kan bruke "friske" floss.

Hint

  • Floss tennene hver dag. Arbeid tanntråd tennene i din daglige rutine, for eksempel før du pusser tennene om kvelden. Når tanntråd tennene blir en del av den vanlige rutinen, vil du ikke ha problemer med å huske å gjøre det hver dag.
  • Du kan kjøpe tanntråd som er mint-flavored, som etterlater pusten lukter mint etterpå.
  • Vokset tanntråd kan være lettere å bruke fordi voks gjør floss gli lettere mellom tennene.
  • Tanntråd for barn er tilgjengelig som holder floss stram med fargerike plast tegn. Mens dyrere, kan denne typen tanntråd være lettere for et barn å bruke som har en vanskelig tid å holde vanlig tanntråd stram.
  • Hvis du ikke har flossed tennene på en stund, så tannkjøttet kan bli sår eller blør når du begynner å bruke tanntråd tennene. Dette er bare midlertidig. Tannkjøttet vil bli sterkere når du fortsetter å bruke tanntråd tennene regelmessig.