Digidexo.com

Hvordan virker Enzyte fungerer?

Enzym er ikke et rusmiddel, men snarere en urte supplement. Dette betyr at det ikke er ment å helbrede eller behandle en sykdom. Mange menn med erektil dysfunksjon lidelse kan tro at Enzyte vil være i stand til å kurere dem av sykdom, men det er ikke sant. Enzyte introduserer en blanding av urter, vitaminer og mineraler i kroppen som hver har en bestemt funksjon. Disse funksjonene varierer, men de virker mot målet om å utvide de seksuelle organene i den mannlige anatomi.

Breakup og effekter i kroppen

Enzyte piller er ment å bli tatt en gang om dagen. Når pillen kommer inn i kroppen, blir den brutt nedover i fordøyelsessystemet, og de forskjellige komponenter blir deretter absorbert gjennom den gastrointestinale vegg og inn i kroppen. De blir så transportert gjennom legemet, hvor de spiller bestemte roller i å oppnå penil vekst. Tre av de viktigste ingrediensene i Enzyte er bispelue, ginseng og ginko biloba. Bispelue har blitt brukt til å kurere plager i bekkenet og testikkel regionen, mens ginseng antas å bedre fysisk helse og seksuell utholdenhet. Ginko biloba er ofte tatt selv på egen hånd og brukes i Enzyte å fremme blodstrøm.

Sluttresultatet

Når en ereksjon oppstår, fylles med blod og penis Enzyte tillater enda mer blod til å strømme inn i penis. Blodtilførselen til penis vil kjøre gjennom utvidede blodårer, mens blod rant bort vil bli stoppet opp noe ved strammet arterier, holde penis erigert lenger, og fylt med mer blod enn normalt. Det bør bemerkes at Enzyte ikke har blitt godkjent av Food and Drug Administration, så effektene vil variere avhengig av hvem som tar det, og det kan ikke påvirke alle.