Digidexo.com

Hvilke vitaminer bør betaken for energi?

Hvilke vitaminer bør betaken for energi?


Kroppen er avhengig av forskjellige typer av vitaminer og mineraler for riktig funksjon. Dette inkluderer vitaminer som bidrar gi energi til den menneskelige kropp. Gjennom en balansert diett, er en typisk person i stand til å oppnå et riktig nivå av disse vitaminer og mineraler. Men å opprettholde et balansert kosthold er en utfordrende oppgave. Derfor er det mange enkeltpersoner slå til kosttilskudd for å opprettholde et riktig nivå av vitaminer og mineraler som er nødvendige for energiproduksjon.

B-vitaminer

B-vitaminer er viktig i den generelle metabolske prosessen. De er sentrale elementer i å bryte ned karbohydrater til glukose. Nettoeffekten av denne prosessen er å generere energi for kroppen. Den mest betydningsfulle av de åtte være vitaminer er nødvendig for etableringen energi er B2 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), pyridoksin (B6), (B9) folsyre og (B12) cyanokobalamin

Iron

Jern er også en del av prosessen for generering av energi i den menneskelige kroppen. Jern er viktig i produksjon av hemoglobin. Hemoglobin er element av røde blodceller i formidler oksygen gjennom kroppen, viktig for produksjon av energi. Hvis en persons jernnivået faller, røde blodceller er i stand til å gjennomføre tilstrekkelig oksygen i hele kroppen som resulterer i tretthet.

Voksne kvinner har en tendens til å trenge jerntilskudd, mens menn generelt innta tilstrekkelige mengder på egen hånd og uten ytterligere hjelp.

Magnesium

Magnesium er også nødvendig for generering av energi i kroppen. Mangnesium er involvert i produksjonen av det som kalles ATP. ATP er den primære molekyl som produserer energi i kroppen. Hvis det er en magnesiummangel i celler er de ikke i stand til å fremskaffe den nødvendige energi for riktig funksjon av menneskekroppen. Når dette skjer en person vil oppleve kronisk tretthet.

Balansert diett mot kosttilskudd

I den beste av alle mulige verdener skaffe et riktig nivå av energiproduserende vitaminer og mineraler fra maten du spiser og drikker du drikker er den sunneste kurset. I den endelige analysen, er dette den sunneste og mest passende kilde for disse viktige elementer. Imidlertid, ved fravær av en passende balansert diett - som er vanlig - kosttilskudd er et levedyktig alternativ. Før du tar fatt på å ta av kosttilskudd, bør du vurdere å konsultere med helsepersonell eller ernæringsfysiolog for å finne ut hvilke vitaminer og mineraler er mangler i kostholdet ditt.

Vitamin Interaksjon

Ved valg av vitaminer og mineraler huske på at disse kosttilskudd samhandle med hverandre. De jobber ikke i isolasjon. Visse kombinasjoner av vitaminer og mineraler jobber sammen for å forbedre deres individuelle fungering. På den annen side kan ta andre kombinasjoner av vitaminer og mineraler faktisk forringe deres individuelle effektivitet. Derfor, når du velger vitamin-og mineraltilskudd, sørg for at du forstår hvordan de vil samhandle med hverandre slik at du er i stand til å nyte maksimal effekt av disse produktene.