Digidexo.com

Hva gjør Lotion Gjør til hud?

Folk har brukt kremer for huden siden antikken. Hudkrem brukes primært til å fukte og beskytte huden, noe som gjør det mer behagelig og yngre utseende. Noen lotions inneholde andre ingredienser som anti-aging eliksirer og / eller solkrem for å beskytte huden mot UV-stråler. Effektiviteten av hud lotion, avhenger av hvordan du bruker dem.

Historie

Mesolithic hule folk brukte oljer og fett for å myke opp huden. Spesielt forberedt lotions ble brukt i Ur og i det gamle Egypt. Bibelen nevner selv bruk av kremer.

Typer

Det finnes kremer som er formulert spesielt for ansikt, kropp, hender og føtter. Noen har ekstra ingredienser i dem som er ment å bremse eller reversere tegn på aldring.

Funksjon

Kremer bidra til å holde huden fuktig og smidig forlate den mer komfortabel og yngre utseende. De beskytter mot tap av fuktighet og noen beskytter mot solskader med solkremer.

Fordeler

Lotions hjelpe felle fuktighet ved siden av huden slik at den ikke fordamper bort. En effektiv fuktighetskrem vil beskytte huden og holde den fra å bli irritert og flassende, slik at det ser eldre og mindre sunt.

Betraktninger

For kremer for å være den mest effektive, må du bruke dem mens huden er fuktig, slik at fuktighet på huden din kan bli fanget mot den. Noen mindre dyre kremer er like effektive som sine dyre kolleger.