Digidexo.com

Hvordan virker en pulsklokke arbeid?

Hvordan virker en pulsklokke arbeid?

Forstå hensikten med pulsmåler

Pulsmålere er enheter som leser, og deretter vise en persons hjertefrekvens. Ofte er pulsmålere som brukes av folk trener for å justere intensiteten i sitt arbeid ut; påskynde hvis hjertefrekvensen er for lav. En lav hjertefrekvens betyr et hjerte i ro. Alternativt, hvis hjertet slår for fort (for mange slag per minutt), kan sykkelen eller utøveren tregere sitt arbeid. Kjenne pulsen lar deg skreddersy din trening, slik at du kan holde trener på en jevn, fettforbrennende tempo uten utmattende deg selv eller blir for lett på deg selv.

Hvordan pulsmålere fungerer

De beste pulsmålere må ta kontakt med huden din for å fungere godt og gi svært nøyaktige målinger. Disse typer pulsmålere er slitt rundt brystet, sikret med en stropp. Skjermen hviler rett under brystet, og inneholder en sensor som kan lese den elektriske aktiviteten i hjertet ditt. Skjermen inneholder også en sender. Etter sensoren leser hjertefrekvensen, sender senderen denne informasjonen til en skjerm, som kan bæres rundt håndleddet som en klokke. Displayet viser hjertefrekvensen. Noen skjermer puls kommer med hodetelefoner, som brukes i stedet for en håndleddet skjerm. Skjermen i stedet "forteller" du dine avlesninger. På denne måten trenger du ikke å bremse ned eller stoppe for å lese en digital skjerm.

Pulsmåler Funksjoner

Den mest grunnleggende av puls modeller vise hjertefrekvensen, og det er alt, selv om noen kan også vise hvor mye tid du har trent. Noen modeller, men kommer med et bredt spekter av valgfrie funksjoner. Jo flere funksjoner skjermen kommer med, jo mer vil det mest sannsynlig koste. Noen nyttige funksjoner inkluderer ting som en alarm som varsler deg når du har nådd målet ditt hjerte rate, stoppeklokker tidtakere som vil telle ned tiden, og noen enda vil beregne kalorier brent for deg. Andre har en USB-port som vil tillate deg å laste ned tilpassede treningsøkter fra en datamaskin. Noen andre pulsmålere har også et bakgrunnslys for tidlig morgen kjører i mørket, og andre vil ha ekstra store skjermer, knapper og lese-outs for de som er hardt av syne. Budsjett alternativene inkluderer pulsmålere, som krever at du plasserer fingeren på det for å ta pulsen din. Disse er mye mindre pålitelige, men enn pulsmålere brystet hjerte og ofte gi feilmålinger.