Digidexo.com

Hvordan takle Pediatric Skoliose

En lateral kurve i ryggraden kalles skoliose. Denne lidelsen forekommer hyppigst hos barn i alderen ti til 14 men kan slå de i 09:56 rekkevidde og i sjeldne tilfeller spedbarn. Årsaken til pediatrisk skoliose er ikke kjent i de fleste tilfeller. Tilstanden kan variere fra mild der ingen behandling er nødvendig for å mer alvorlig der tannregulering eller kirurgi kan være nødvendig. Foreldre må lære å takle barnets tilstand.

Hvordan takle Pediatric Skoliose

•  Bestem alvorlighetsgraden av barnets skoliose. Spør legen din for å fortelle deg graden av krumning. Vanligvis mindre enn 20 grader krever ingen behandling, mens større kurvatur kan nødvendigbukseseler eller kirurgi.

Få hyppigere kontroller for barnet ditt. Noen tilfeller av pediatrisk skoliose fremgang raskt å lage det viktig at fire til seks måneder evalueringer gjøres. Det er spesielt viktig å ha barnet ditt sett av ortopedisk lege ofte hvis hans grad av kurvatur nærmer seg 20 grader.

Søk så mye informasjon om pediatrisk skoliose som du kan få. Les den nyeste informasjonen i medisinske tidsskrifter og gjerne diskutere din personlige forskning med ditt barns leger. Studer nåværende rehabiliterings informasjon samt medisinsk forskning på tilstanden.

Bli kjent med ditt barns leger omsorgspersoner. Aldri vær redd for å stille spørsmål som oppstår vedrørende ditt barns omsorg. Oppmuntre til en åpen kommunikasjon slik at du kan være så informert som mulig angående ditt barns sak.

Gi så mye emosjonell støtte til barnet ditt som mulig. Vær ærlig med dem om sin lidelse og prognose sin. Gi dem all informasjon om tester og prosedyrer som er planlagt slik at frykten for det ukjente vil bli redusert.

La barnet ditt å lufte om skoliose. La henne vite at det er greit for henne å få hennes følelser ut. Når det er sagt, opprettholde en positiv holdning og oppmuntre ditt barn til den samme når det er mulig. Barn er ekstremt robust og tilpasningsdyktig så ikke mist motet av midlertidig sinne eller skremt atferd.

7-støtte barnet i å delta i alle aktiviteter han er interessert i. Ikke behandle barnet ditt som en "ugyldig", selv om hans tilfelle av skoliose er alvorlig. Tillate ham å prøve noe han ønsker å gjøre så lenge hans lege ikke har bekymringer angående en bestemt venture.

Hint

  • Noen ganger kiropraktisk behandling eller elektrisk stimulering kan bidra til å forhindre skoliose fra forverring. Sjekk med din lege om hensiktsmessigheten av en slik terapi for barnet ditt.