Digidexo.com

Rife Machine Forklaring

Den Rife maskinen ble utviklet i 1934 av Dr. R. konge Rife som oppdaget at elektromagnetiske frekvenser kan brukes til å drepe bakterier, virus og parasitter uten å skade noen av de omgivende vev.

Hvordan Rife verk

Rife maskiner fungerer på fysikk prinsippet sympatisk resonans, som sier at hvis ett objekt vibrerer, vil det føre til en lignende gjenstand å vibrere selv om objektene er ikke rørende. Dr. Rife antatt at dersom resonans av en målrettet celle eller mikroorganismen ble intensivert, ville det celle eller mikroorganismer ødelegges. Den Rife maskinen produserer forskjellige intensiteter av vibrasjons resonans ved forskjellige frekvenser. En frekvensliste brukes til å sammenligne behandlings frekvenser med plager. Det er flere publiserte frekvenslister. Den vanligste frekvensliste er Consolidated Annotated Frekvensliste.

Forhold behandlet

Rife frekvenser har blitt brukt til å behandle feber, allergi, astma, depresjon leddgikt, kronisk utmattelsessyndrom, helvetesild, idrettsskader og mange andre akutte og kroniske sykdommer.

Lengde på behandlinger

Avhengig av tilstanden som blir behandlet, kan en behandling vare mellom 5 og 90 minutter.

Hyppigheten av behandlinger

Behandlinger er gitt i tett rekkefølge inntil bedring. Etter forbedring er fastsatt, er økter gitt ukentlig for å sikre fortsatt suksess.

Kostnader

Rife maskiner kan koste opp til, og over $ 3500.

Betraktninger

Rife maskiner er ikke godkjent av FDA.