Digidexo.com

Symptomer på kjemisk lunge Allergi

Symptomer på kjemisk lunge allergi er forårsaket av eksponering for husholdnings irritanter, giftstoffer, insektmidler, parfyme, forurensing og kjemisk-produsert utslipp og lukt, noe som resulterer i lunge irritasjon og en rekke tilknyttede forhold.

Betydning

Forurensning fra kjøretøy eksos, svoveldioksid, nitrogendioksid og ozon sirkulerer innendørs og utendørs luft, forårsaker allergiske astma symptomer på tungpustethet, hoste, tetthet i brystet og angrep i sensibiliserte personer.

Potensial

Sigarettrøyk inneholder skadelige kreftfremkallende, noe som resulterer i kjemiske lunge allergier som inflame nesegangene og luftveiene med slim, forårsaker innsnevret pust, lunger, øyeirritasjon, hals sårhet, kronisk hoste og astmaanfall, noe som fører til ytterligere respiratoriske komplikasjoner av emfysem, lungebetennelse og bronkitt .

Betraktninger

Redusert lungefunksjon på grunn av vedvarende tetthet i brystet, tung pust og kronisk hoste kan bety en kjemisk lunge allergi som følge av pågående eksponering for giftige maling, rengjøringsmidler, tepper, og lim på grunn av ombygging eller fra karbonmonoksid utslipp fra vedovner i løpet av vinteren.

Advarsel

Dårlig luftkvalitet resultater fra kjemiske utslipp og forurensing, og når innånding av hypersensitive individer, forårsaker lunge allergier som kan skade vev og skape hulrom i lungeblærene, noe som gjør allergiske og astmatiske mennesker mottakelige for infeksjoner og kroniske lungesykdommer.

Identifikasjon

Flere kjemiske følsomhet allergier kan diagnostiseres ved hudprøver, lungefunksjonsmålinger, nese render, luftveis eksamener, nevrologiske tester og luftkvalitetsvurderinger som er gjort på arbeidsplassen og hjemme.

Forebygging / løsning

Lunge allergi kan behandles med inhalatorer, forstøverbehandlinger, vaksinasjoner, anti-fungal medisiner og antibiotika, med begrenset eksponering for triggere være mest effektive.