Digidexo.com

Tegn og symptomer på en sopp Allergi

Sopp kan finnes i hverdagen. Når vi går ute, er det sopp. Det kan også være sopp innenfor våre egne hjem. For folk med sopp allergier, har denne type mold rundt kan føre til alvorlige helse concerns.There finnes måter å hjelpe deg å avgjøre om du har en sopp allergi og måter å kontrollere det.

Historie

Mold er et resultat av organismer brutt ned fra dødt materiale. , Blir resirkulert tilbake til miljøet som et resultat av dette næringsstoffer. Det er en måte å fordøye plante eller animalsk materiale. Tiny sporer blir deretter løftet opp i luften.

Effekter

Personer med astma problemer, spesielt, kan finne det vanskelig å puste og begynner å hvese hvis mold er til stede.

Signs

Prippen og rennende nese kan være til stede. På grunn av muggsporer løftet opp i luften, kan dette føre til at sinus hulrom for å bli betent eller hovne, noe som gjør det vanskeligere å puste gjennom nesen. Kløende og rennende øyne er også et sikkert tegn på en sopp allergi.

Symptomer

Utslett eller elveblest bli avdekket. Et utslett kan bli til stede om du fysisk berørt sopp eller ikke. Hvis dårlig sopp blir i systemet, kan det føre til en reaksjon med kroppen din, slik at et utslett å utvikle seg på huden din.

Betraktninger

Hvis du er utsatt for en sopp allergi, nøye velge hva slags mat du spiser. Noen matvarer som er vanlige kilder til sopp eller mugg inkluderer oster, sopp, eddik, brød og andre gjærprodukter, og pølser.

Forebygging / løsning

Tørre sengetøy helt, ren gamle maten ut av retter i stedet for å forlate dem i vasken, og ta ut søppelet regelmessig. Støv overalt i hjemmet ditt. Å gjøre disse tingene kan bidra til å redusere mengden av mugg i hjemmet ditt.