Digidexo.com

Bone Spur Øvelser

Bone spurs er ekstra bein som vokser på en normal bein på grunn av overdreven eller repeterende trykk til et område. De kan oppstå på alle kroppsdeler som føles trykk, for eksempel ryggen, hender, hofter, knær, skuldre og føtter, men er mest vanlig til hælen. Spurs kan være forårsaket av ikke på seg riktige sko for trening, trener uten å varmes opp eller rett og slett ved å være overvektig. Du kan bidra til å forhindre bein spurs ved alltid å strekke før anstrengende aktivitet. Øvelser kan også brukes en gang har dannet en spore til å redusere smerte og redusere størrelsen av benet sporen.

Yoga og Pilates

Uansett hvor i kroppen din et bein anspore har dannet, er nøkkelen til å trene med et bein anspore til å avta din bevegelse. Enten det er i ryggraden, hæl eller knær, vil rask trening forverre et bein anspore, forårsaker den til å vokse seg større i størrelse. Regelmessig skånsom trening som yoga og pilates bør erstatte trening rutiner som setter mye press på leddene, som løping og basketball. Saktegående øvelser tillate kroppen å strekke uten at belastningen på ledd, bein og muskler.

Tai Chi er en annen saktegående øvelse som kan bidra til å bekjempe bein spurs, og er anbefalt av fysioterapeuter for eldre som lider av leddgikt, en vanlig årsak til bein spurs. Tai Chi øker fleksibilitet og omfanget av bevegelse, og kan avlaste belastningen på leddene. Bevegelsene i Tai chi er skånsom for hele kroppen, som gjør det til en ideell måte å strekke det området som er berørt av et bein anspore, eliminerer smerte og ofte sporen selv.

Heel Spurs

Siden våre føtter må støtte hele vår kroppsvekt når vi står, er det ingen overraskelse at hælen er området mest berørt av bein sporer. Hvis du har en spore i dette området, er det et par enkle øvelser som kan bidra til å redusere bein anspore.

Stå mot en vegg med det ene kneet bøyd og benet med den rammede hælen rett med hælen trykke ned i bakken. Len deg forover inn i veggen for å strekke på hælen. Hold i 10 sekunder, deretter rette og hvile. Gjør 20 ganger på hver side dersom begge hælene er berørt.

En annen øvelse er å lene seg på en benkeplate med føttene fra hverandre og den ene foten foran andre. Bøy knærne og knebøy, holde hælene på bakken så lenge som mulig som du senker ned. De buer og hæl snorer av føttene vil strekke. Hold i 10 sekunder og deretter slappe av. Gjenta bevegelsen 20 ganger.