Digidexo.com

Hvordan Raise kortisolnivå Naturligvis

Kortisol er et hormon i kroppen som produseres i binyrene av hjernen. Den er ansvarlig for å regulere blodtrykk, hjerte-funksjon, og kroppens fordeling av proteiner, fett og karbohydrater. Lave nivåer av kortisol kan bety et alvorlig problem i kroppen, for eksempel Addisons sykdom. Ofte vektøkning er forbundet med dette hormonet, og mens det er sant, er det bare en del av årsaken. Økende kortisol naturlig vil bidra til å stimulere de øvrige funksjoner i kroppen og kan forårsake en regulering av andre hormoner og kjemikalier som produseres naturlig i legemet.

Hvordan Raise kortisolnivå Naturligvis

•  Spis komplekse karbohydrater og sukker som hele korn, belgfrukter, linser, sjokolade, frukt, juice og frukt. Disse matvarer vil øke nivået av kortisol fordi kortisol er ansvarlig for distribusjon og bruk av fett og karbohydrater.

Ta kosttilskudd som lakris å øke blodgjennomstrømningen for det kardiovaskulære systemet.

Mosjon og opprettholde et sunt kosthold. Trening legger vekt på det kardiovaskulære systemet som øker nivået av kortisol. Sunt kosthold vil bidra til å balansere kortisol i kroppen.

Hint

  • Ikke prøv usunne måter å øke kortisol, som stress og utilstrekkelig søvn. Disse tingene er skadelig for kroppen og kan forårsake uopprettelig skade.