Digidexo.com

Naturel Cure for prostatakreft

Prostatakreft er forårsaket av den hurtige mutasjon og replikasjon av prostatakreft (PC) celler. Disse muterte PC cellene danner i svulstene. FDA forbyr enhver form for naturlig stoff eller urt fra å bli stemplet som en kur for en sykdom, men det er komplementære og alternative behandlingstilbud for å hjelpe bremse utviklingen av prostatakreft.

Kosttilskudd

Soyaprotein, melatonin, haibrusk, sulforaphane og Koenzym Q10 alle kan være nyttig for behandling av prostatakreft.

Soyaprotein har androgene egenskaper som forstyrrer produksjonen av testosteron, og PC-celler kan ikke vokse uten testosteron. En studie ved Divisjon for Radiation Oncology på San Gerardo Hospital i Milano, Italia, fant at sent stadium kreftpasienter som ikke tidligere hadde respondert på kjemoterapi viste en positiv respons når gitt melatonin sammen med kjemoterapi.

En studie 2005 ved University of Pittsburgh Cancer Institute fant Sulforafane, et supplement stammer fra en forbindelse i brokkoli, sulter PC celler av oksygen er nødvendig for å reprodusere.

Shark brusk er antiangiogen. Det forstyrrer tilførsel av blod til å danne tumorer uten å påvirke andre organer og blodkar.

Koenzym Q10 er en kraftig antioksidant. En upublisert studie sitert på e-vitaminer viste en reduksjon på opp til 78 prosent i nivåene av prostata-spesifikt antigen (PSA) i menn som supplert med Q10. Flere studier og forskning er nødvendig for å finne ut hvordan CoQ10 fungerer før legene kan være sikker på at det er gunstig for prostatakreft.

Vitaminer og mineraler

Vitamin E og vitamin D synes lovende for å begrense veksten av kreftceller. Menn diagnostisert med prostatakreft ofte har lave nivåer av begge. Vitamin E er en antioksidant, og er spesielt nyttig for røykere med prostatakreft. Vitamin D er avgjørende for god helse og er lett tilgjengelig ved å tilbringe 20 minutter i ettermiddagssolen uten solkrem. En studie publisert i volum 163 av Journal of Urology målbevisste menn med prostatakreft som hadde spredt seg til skjelettet rapporterte en nedgang i nivået av smerte mens du tar vitamin D. Vitamin D også hemmet veksten av kreftceller. Unngå å ta for mye kalsium, som det kan blokkere fullstendig absorpsjon av vitamin D, noe som begrenser den positive betydningen.

Ernæring

En sunn lav-fett diett vil styrke ditt immunsystem og hastighet helbredelse. Menn med prostatakreft bør spise mye tomater, som er høy i lycopene. I flere studier, inkludert en publisert i volum 166 av Journal of Urology, pasienter som forbrukes lycopene daglig i tre uker utstilt døde kreftceller og senket PSA nivåer (med et gjennomsnitt på to punkter). Lykopen er også nyttig til å forhindre prostatakreft.

Cruciferous grønnsaker som brokkoli, rosenkål og blomkål er også gunstig for å behandle og forebygge prostatakreft fordi de inneholder en viss grad av sulforaphane.

Flere studier, publisert i American Journal of Clinical Nutrition og Journal of Cancer and Nutrition, oppdaget menn som spiste 2-3 porsjoner fisk hver uke hadde lavere PSA nivåer.