Digidexo.com

Hvordan lage en hvitløk paste: Naturlig rette for gjær infeksjon

Hvitløk har blitt brukt av gamle raser for å behandle sykdommer på grunn av sine medisinske egenskaper. Noen raser er så vant til å bruke hvitløk som en måte å krydre opp sine retter, og sjelden gjør de støter gjær infeksjon problemer. Den eneste ulempen til vane å spise hvitløk er dens skarp aroma. Men dette kan bøtes på ved å spise det minst dobbelt eller tre ganger i uken bare, bare for å hindre fremtidig avkastning av gjær symptomer.

Bruksanvisning

Først skrelle hvitløk. For å gjøre dette enkelt, hogge av ende deler av hvitløk (roten delen og den andre enden). Deretter knerte den med en morter bare for å presse hvitløk og skille den fra sin peel. Nå kan du begynne peeling hvitløk lett.

Etter peeling hvitløk, sette dem i stampe og begynne å lage en lime ut av det. Skjønt, det vil egentlig ikke bli jevn og konsistent, men sin juice vil bli helt presset ut, som er det vi skal bruke, og er viktig i behandling av vaginal infeksjon. En gang, er hvitløk allerede moste, kan du overføre den til en lufttett beholder for sikker oppbevaring, fordi du ikke vil være i stand til å bruke det hele opp i en behandling.

Til slutt, bruke hvitløk mush inne i vulva først, så dypt som du kan (prøv å ikke bruke hvitløk deler som fortsatt er for stor, men det avhenger av deg. For meg, jeg bruker bare væsken og moste deler). Så, sakte vri fingrene rundt som id swabbing hele vulva som du trekker fingrene. Til slutt kan du også tørke leppene til vagina med lime.

Hvis du ønsker å hindre ytterligere tilbakefall av gjær infeksjon, kan du også inkludere hvitløk i kostholdet ditt. Asiater, alltid bruke hvitløk til sautee deres kjøtt, kylling og fisk. Kanskje kan du også gjøre dette. Hvis du ikke ønsker å lukte hvitløk-y så ikke bruk for mye hvitløk som et fedd hvitløk i en steke ...

Tips og advarsler

  • Følg alltid hva kroppen din reaksjon på hvitløk er. Også prøve å sjekke om gjær symptomene har bedret seg, og når den er allerede borte. Fra dette punktet, kan du prøve å fortsette medisinering i tre dager og deretter gradvis redusere antall søknader om en uke, og slutte å bruke det.
  • Prøv å starte sakte fordi hvitløk også har brennende egenskaper på grunn av sin surhet. Så for å hindre at dette skjer bare prøve å bruke en tynn pasta en gang om dagen i 3 til 5 dager først som du gradvis tykkere lim søknaden. Deretter kan du øke program en gang om morgenen og en gang om natten.