Digidexo.com

Hvordan lage Nitro-Tech

Hvordan lage Nitro-Tech


De fleste dedikerte kroppsbyggere bruker noen form for kosttilskudd for å få mest mulig ut av treningen. Problemet er at det er så mange kosttilskudd som det er vanskelig å vite nøyaktig hva hver enkelt gjør. Nitro-Tech, en whey protein pulver som kan brukes før eller etter trening, drivstoff muskler og raskere etter trening utvinning tid.

Hvordan lage Nitro-Tech

•  Legg åtte gram vann til en shaker flaske. Plasser en eller to kuler av Nitro-Tech i samme flasken og rist til de er helt blandet. Du kan erstatte melk til vann for å forbedre smaken og legge kalorier til shake. Husk å drikke rikelig med vann for å hjelpe musklene når du tar dette tillegget.

Lag en Nitro-Tech smoothie ved å blande Nitro-Tech med is og frisk frukt. Start med en halv kopp is, og deretter legge til protein pulver og frukt. Hvis du foretrekker tykkere frukt, først blande pulveret og is og deretter legge til frukt og fortsette å blande i noen sekunder.

Legg til Nitro-Tech til pannekake batter å lage deilig høy-protein pannekaker. Kombiner den Nitro-Tech og røren og rør til pulveret er jevnt spredt. Hvis røren blir for tykk, tilsett litt vann eller melk. Stek pannekaker som vanlig.

Lag en Nitro-Tech pudding snack til dessert. Plasser en eller to kuler av supplement, sammen med en skjære opp banan, i en bolle. Legg en teskje med kanel og 1 ss agave sirup. Bland ingrediensene til de oppnår konsistensen av pudding.