Digidexo.com

Dagsbehovet av vitaminer for postmenopausale kvinner

Overgangsalder er opphør av månedlige menstruasjon for kvinner. Det er en del av den normale utviklingen av aldring for kvinner. Den vanligste alder for å se menopause er forbi alder av 50, selv om det kan skje tidligere. Kvinner kan forberede seg på overgangsalder ved å ta spesielt vare på seg selv, og de bør også ta ekstra vare på seg selv etter overgangsalderen. Leger anbefaler kvinner ta visse vitaminer for å hjelpe til med menopausal progresjon, fordi menopause kan tømme kroppen av visse næringsstoffer og vitaminer.

Hva kroppen mister under overgangsalder

En kvinne kroppen går gjennom en rekke endringer gjennom årene. En endring som kvinner opplever menopause. Sammen med opphør av menstruasjon, er østrogen ikke lenger blir produsert i en kvinnes kropp etter overgangsalderen. Østrogen er nødvendig for å bidra til å holde skjelettet sterkt; det forhindrer dem fra å vokse sprø og til slutt å utvikle osteoporose. Fordi kroppen mister østrogen i overgangsalderen, blir det ekstra viktig for kvinner å øke sitt inntak av visse vitaminer.

Viktigheten av Calcium

Kalsium er veldig viktig for en kvinnes kropp. Kalsium bidrar til å bygge sterke bein. Det er viktig for kvinner å få rikelig med kalsium, som starter før overgangsalder og fortsetter etter, for å holde beina fra å vokse svake og sprø. Kalsium er best funnet i matvarer som melk og andre meieriprodukter. Men kosttilskudd bør tas hvis du ikke får nok kalsium i ditt vanlige kosthold. Kvinner bør få 1500 mg kalsium daglig.

Vitamin D er viktig for Postmeonpausal kvinner

Vitamin D bidrar til absorpsjon av kalsium. Vitamin D er funnet i noen meieriprodukter, slik som melk. Vitamin D er også laget i kroppen når huden utsettes for sollys. Kvinner bør få litt sol hver dag for å øke vitamin D. Uten vitamin D, ikke kalsium ikke bli absorbert i kroppen skikkelig. De fleste kvinner som er funnet å være mangelfull i vitamin D er vanligvis også funnet å være mangelfull i kalsium i tillegg. Leger anbefaler at kvinner får minst 400 IE vitamin D hver dag, og noen leger anbefaler enda mer.

Folic Acid er ikke bare for gravide

Folsyre har i en årrekke blitt anerkjent som et næringsstoff som er svært gunstig for gravide. Det hjelper med utviklingen av fosteret. Men i nyere studier, har det også blitt funnet å være ekstremt fordelaktig for postmenopausale kvinner. Folsyre er nødvendig av kroppen for å redusere nivåer av homocystein. Høye nivåer av homocystein kan føre til hjerteproblemer.

Får rikelig med Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer har lenge vært kjent for å spille en viktig rolle i å beskytte hjertet. Over-the-counter omega-3 tilskudd, tatt som anvist, skal bidra til å holde skadelige fettsyrer fra å bygge opp i arteriene, noe som kan føre til hjerteinfarkt.