Digidexo.com

Hvordan rens mitt Colon og mister vekt

Mange populære diett planer og piller hevder å hjelpe deg med å rense kolon og miste opptil 15 pounds i "avfall" som har blitt sittende fast inne i tykktarmen for år. Selv om dette er et attraktivt alternativ, bør du forstå hvordan et kolon rens virkelig fungerer og være forberedt på effektene. Et kolon rens kan hjelpe deg å få en slankere, mer elegant figur i en kort tid, men det kan også være ganske ubehagelig.

Hvordan rens mitt Colon og mister vekt

•  Vurdere en colonic. Dette er en populær "stjerne" behandling som fungerer omtrent som et klyster, men faktisk renser opp til 5 meter av tykktarmen. Du bør ikke prøve dette hjemme, da disse behandlingene kan være vanskelig på tarmen og feilaktig påføring av behandlingen kan føre til at tarmen til å sprekke - som kan drepe deg.

Ta 1 ss. klorofyll hver dag i tre dager. Du kan få flytende klorofyll på mange helsekost og supplement butikker. Klorofyll vil skylle systemet gjennom hyppige avføringer.

•  Hold deg hydrert. Å drikke 8 til 10 glass vann om dagen er bra for deg uansett, men spesielt når rensing din kolon. Uvanlig hyppig avføring kan føre til at du blir dehydrert. Drikker masse vann bidrar til å holde deg hydrert og gjør din kolon rens mer effektive.

Stopp etter 3 dager. Mens de raske resultatene av et kolon rens er attraktive, kan fortsette rens ubestemt tid forårsake alvorlig skade. Du kan bli underernært fordi maten ikke bo i systemet ditt, og du kan opprette en rekke fordøyelses og tarmproblemer hvis du ikke gir systemet en pause. Videre, når du har renset din kolon, fortsetter å prøve å gjøre dette vil resultere i smertefulle magekramper som ikke hjelper deg ned i vekt i det hele tatt.

Hint

  • Gjør et kolon rens når du vil være alene i huset for et par dager. Det er ikke en hyggelig prosess for deg eller andre rundt deg. Ta alltid kontakt med helsepersonell før du gjør en kolon renset. Pass på at det ikke vil forstyrre noen medisiner du kan ta, og at du ikke gjør det for ofte.